smok3 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Eu si bubucaty spunem prezent de vineri...inca de la pranz! Bai nene dar daca tot m`am pus in cap si fund la serviciu sa pot pleca si eu dupa masa nu puitetzi amana plecare pt dupa masa sa ajungem acolo undeva pe la ora maxim 17 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 * palinca n-aveti? ...mie mi-e frig. pai de frig ne plangem ?gasim noi o pana de pupaza sa te invelim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 AMR 24 h still bolling \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Eu si bubucaty spunem prezent de vineri...inca de la pranz! abia astept sa ne vedem!!!!chiar daca numai sambata!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Hehe... vad ca vine multa lume cunoscuta. Clar, de data asta nu pot sa absentez. Eu o sa ajung pe sambata dupa pranz asa, ca dimineata vreau sa transalpinez un pic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Pana la urma, e vreun grup care pleaca din bucuresti? Nu tin mortis, ca ma descurc si singura... dar daca e.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Prezent! Si la Texas Hold'Em bineintzeles! "I can dodge bullets baby" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveGSXR Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Eu plec sambata dimineata. Cat de dimineata, depinde la cat ma trezesc Cred ca mai plec cu un chopper si cu un CB500. Viteza la limita regulamentului Pana la urma, e vreun grup care pleaca din bucuresti? Nu tin mortis, ca ma descurc si singura... dar daca e.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chinezu Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Pana la urma, e vreun grup care pleaca din bucuresti? Nu tin mortis, ca ma descurc si singura... dar daca e.... O sa plecam 2 motocilete din Bucuresti spre Rasnov vineri la ora 11 a.m. Prietena mea , un prieten si eu. Daca vrei mergem impreuna. Cel mai probabil o sa plecam din Benzinaria Lukoil de pe Barbu Vacarescu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeppelina Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Noi (eu +prietenul meu) plecam vineri seara pe la 17 de la Apasu cel mai probabil. Nu vom depasi viteza legala pentru ca se preconizeaza multe serpentine, iar eu ,incepatoare fiind, vreau sa ajung intreaga si sanatoasa la Rasnov . Care mai vrea e bine venit la o bere non alcohol inainte de drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Stiu ca poate anunt tarziu, unii poate pleaca maine spre Rasnov si nu mai citesc, da mi-a adus aminte postu de mai sus. Cei care veniti pe "scurtatura" care ocoleste Brasovu' (Predeal-Paraul Rece-Rasonv) aveti grija pe serpentinele care coboara de la Paraul Rece spre Rasnov, asfaltu nu e asa grozav in curbe, sunt o serie de gropi chiar la intrarea intr-o curba si daca va place sa intrati mai rapid in ele s-ar putea sa va suparati suspensiile, daca nu mai rau. Deci un pic de atentie pe tronsonul ala. Drum bun si sa ne vedem cu bine maine. Ride on... :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chinezu Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Stiu ca poate anunt tarziu, unii poate pleaca maine spre Rasnov si nu mai citesc, da mi-a adus aminte postu de mai sus. Cei care veniti pe "scurtatura" care ocoleste Brasovu' (Predeal-Paraul Rece-Rasonv) aveti grija pe serpentinele care coboara de la Paraul Rece spre Rasnov, asfaltu nu e asa grozav in curbe, sunt o serie de gropi chiar la intrarea intr-o curba si daca va place sa intrati mai rapid in ele s-ar putea sa va suparati suspensiile, daca nu mai rau. Deci un pic de atentie pe tronsonul ala. Drum bun si sa ne vedem cu bine maine. Ride on... :D Ptr noi nu e tarziu, multam de sfat, ne vedem la petrecere, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Yellow Bike Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 simbata vin si eu.asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 ma infiintez si eu cu cortu' si catzaua .... sper ca nu e un loc in care nu ai voie cu caini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Din Bucuresti mai vine si CHOPPER ACADEMY, plecarea sambata la ora 10:00 din fata Academiei Romane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei67 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Pana la urma, e vreun grup care pleaca din bucuresti? Nu tin mortis, ca ma descurc si singura... dar daca e.... eu plec din ploiesti intre 07-08 shi poate vrei sa te insotesc?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexb Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 care a scos pistolu'? au zis la stiri de ceva impuscaturi la party la Rasnov. fiind motociclist, trebuie sa-mi iau pistol? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumbozeu Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 incredibil http://www.realitatea.net/video_464752_un-...nov_343407.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 astia cu stirile sunt chititi pe motociclisti+pistol+scandal? ca sa nu mai zic ca cei de la Realitatea sunt enervanti rau! chiar simt o adversiune fata de fenomenul moto din partea lor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 incredibil http://www.realitatea.net/video_464752_un-...nov_343407.html Oh my god,sunt faimos!pacat ca doar pentru 4 secunde (0:36-0:40) A fost frumos,pacat ca nu am putut sta decat cateva ore,am plecat la 8 seara din comanesti,bacau si am ajuns la rasnov pe la 12:30...si apoi la 7 dimineata am plecat iar spre casa...restu probabil mai beau si acum:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 acum am venit de acolo, bere rece, mancare, umbra, nu am ce comenta, felicitari organizatorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Felicitari pentru organizare si pentru locatie. A iesit super. M-am simtit excelent si sper sa ne reintalnim si la anu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 astia cu stirile sunt chititi pe motociclisti+pistol+scandal?ca sa nu mai zic ca cei de la Realitatea sunt enervanti rau! chiar simt o adversiune fata de fenomenul moto din partea lor! cand ajungi la 12 noaptea si te infigi cu mecla in trancanele "mascatilor" cred ca gandesti altfel ... am ramas doar pentru ca era tarziu si aveam chef de asta e prima impresie care mi-a fost lasata ...."coae iar se smardoiesc astia in gun-uri si sabii ... e mai rau ca in pampas" ... dar am ramas si s-a dovedit o petrecere reusita felicitari organizatorilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 O sa incerc sa pun si eu niste poze,dar din pacate sunt mai mari de un mega,trebuie sa le mai micsorez putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 faina atmosfera, desi am stat putin (o ora de la 12. 30 la 1.30 in noaptea de sambata spre duminica). - era foarte tarziu si prea complicat sa desfac la bagaje mi-a parut rau ca nu am venit de vineri seara si sa raman macar o noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate