mah Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 vind victoria kr 35 wehrmacht 1942 acte vechi de iasi inmatriculta in 1946 cred motorul cu compresie foarte buna, motocicleta originala in cea mai mare parte 2850 de euro sau eventuale schimburi 0743839444 florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 vind victoria kr 35 wehrmacht 1942acte vechi de iasi inmatriculta in 1946 cred motorul cu compresie foarte buna, motocicleta originala in cea mai mare parte 2850 de euro sau eventuale schimburi 0743839444 florin unde se poate vedea moto?ma intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 iasi Daca tot ai facut anuntul ,da o adresa din prima si o poza reala sa putem analiza si noi mai pe indelete. toate bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 (editat) vind victoria kr 35 wehrmacht 1942acte vechi de iasi inmatriculta in 1946 cred motorul cu compresie foarte buna, motocicleta originala in cea mai mare parte 2850 de euro sau eventuale schimburi 0743839444 florin daca e motoru din poza,de ce o dai asa de ieftin? mai gandestete e functional? traiaste proprietarul? iti dau un simson awo in schimb.cu numere vechi poza analog.pune si tu niste poze de ale tale. asta nu e de pe net? Editat August 23, 2008 de ovidiuluca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 unde s-a fabricat motoreta asta in Rusia sau Anglia , ca habar nu am .., arata bine daca e cea din poza, dar e cam mare pretul (pt mine).Daca e ruseasca nu face mai mult de 1500e, nici parfumata, englezeasca daca este poate ,mere pana la 2000e, maxim, asta in caz ca e completa in proportie de 90%, macar.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 (editat) Ce preturi... Editat August 24, 2008 de categoria"A" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 unde s-a fabricat motoreta asta in Rusia sau Anglia , ca habar nu am .., arata bine daca e cea din poza, dar e cam mare pretul (pt mine).Daca e ruseasca nu face mai mult de 1500e, nici parfumata, englezeasca daca este poate ,mere pana la 2000e, maxim, asta in caz ca e completa in proportie de 90%, macar.Bafta wehrmacht isi merita banu daca e originala, zic eu bafta la vanzare, sper sa ramana tot in rumanica... si baga poze mai mari si mai detaliate cu ea la ora actuala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 wehrmacht isi merita banu daca e originala, zic eu bafta la vanzare, sper sa ramana tot in rumanica... si baga poze mai mari si mai detaliate cu ea la ora actuala Hai ma sa fim seriosi. Si eu sunt ahtiat dupa vechituri, dar chiar nu merita atatia bani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 poza analog.pune si tu niste poze de ale tale. asta nu e de pe net? nu cred ca e de pe net, are nr. vechi de iasi (unde si zice ca e motocicleta). dar poza e veche si deci e posibil sa nu mai arate asa, dupa ce a stat vreo 20 de ani cine stie pe unde. oricum, ar fi interesante niste poze noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat August 30, 2008 Autor Share Postat August 30, 2008 (editat) imi pare rau dar motocicleta este rara , un foarte bun material de restaurat si isi face banii, repet cel care doreste un motor de epoca comun isi poate gasi fara probleme un dkw nz 350 sau nsu osl 250 in jur de 1000 pina la 1500 de euro sau daca vrea sa cheltuiasca doar o suta, doua de euro exista mz es 250 o sa pun poze zilele astea daca este cineva din iasi si doreste sa vada ceva motoare vechi si sa stam la un pahar de vorba ,nu i nici o problema cu mare placere florin 0722518853 pt ovidiuluca :imi pare rau dar simsonul awo nu ma intereseaza motocicleta este germana, militara poza [poza poze care arata calitatea materialului de restaurat de ex frina fata am gresit pozele sint de la victoria Editat August 30, 2008 de mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 unde s-a fabricat motoreta asta in Rusia sau Anglia , ca habar nu am .., arata bine daca e cea din poza, dar e cam mare pretul (pt mine).Daca e ruseasca nu face mai mult de 1500e, nici parfumata, englezeasca daca este poate ,mere pana la 2000e, maxim, asta in caz ca e completa in proportie de 90%, macar.Bafta Victoria a reprezentat o marca cunoscuta germana, fabrica din Nurnberg functionand intre 1901 si 1966. Prima data s-a inceput, fireste, cu biciclete, dupa obiceiul vremii. Dupa o vreme au achizitionat motoare de la producatori precum FN (Franta), Minerva (Belgia) si Zedel (Elvetia). De remarcat ca ultimele doua produceau in principal automobile. Prin anii 1920 au inceput sa produca motoare proprii - primul din serie fiind KR2. Modelul despre care discutam este Victoria KR 35 (produs intre 1938 si 1942). Au fost confectionate 7500 de bucati. Motorul era monociclindru in 4 timpi, dezvoltand 22 de cp la 5000 rpm, capacitate de 342 cmc. Viteza maxima 125 km/h , foarte bine pentru vremea respectiva. Era laudata cu un consum de 2.6 l / 100 de km la viteza de "croaziera" de 70 km/h. Era cunoscuta si sub numele de "Pionier". Asa arata un model restaurat: Si cam asa arata o placuta cu serii a unui model din 1942: Surse: www.wikipedia.org, www.autogalery.org si ceva cultura generala. Sper ca s-au mai clarificat lucrurile acu' si nu exista dubii legate de provenienta motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Restaurata arata supertare, multam pt explicatii..,putea sa dau un search pe google ca apoi sa ma dau cunoscator, dar eu sunt sincer si stiu ca am de pierdut pt asta! Pot spune ca sunt pasionat de motocicletele de epoca, mai ales ca am retaurat un mz rt de 125 si nu am de gand sa-l vand vreodata.visez ca la vreo 60 de ani sa calaresc un Indian Chief din 48 si sa innebunesc babele!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 motocicleta de curierat, precum NSU OSL, Victoria KR 35 ar fi urmat sa fie produsa in licenta in Romania. Nea Jeane unde e MZ-ul, vii cu el la 7 Scari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 motocicleta de curierat, precum NSU OSL, Victoria KR 35 ar fi urmat sa fie produsa in licenta in Romania.Nea Jeane unde e MZ-ul, vii cu el la 7 Scari? As fi venit cu toata dragostea dar ma duc cu el la RAR peste 2 sapt Si ma necajeste incarcarea.Sa-l caut pe Zidu ca s-a oferit sa ma ajute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata MCMLXXXVII Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) daca e motoru din poza,de ce o dai asa de ieftin?mai gandestete e functional? traiaste proprietarul? iti dau un simson awo in schimb.cu numere vechi poza analog.pune si tu niste poze de ale tale. asta nu e de pe net? Daca e Wermacht (fortele terestre germane)... logic ar fi sa fie fabricata in Germania. Pentru Jean Taxi era. Editat Septembrie 4, 2008 de Cata MCMLXXXVII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Daca e Wermacht (fortele terestre germane)... logic ar fi sa fie fabricata in Germania. Pentru Jean Taxi era. Am lamurit problema cateva posturi mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) vind victoria kr 35 wehrmacht 1942acte vechi de iasi inmatriculta in 1946 cred motorul cu compresie foarte buna, motocicleta originala in cea mai mare parte 2850 de euro sau eventuale schimburi 0743839444 florin Editat Octombrie 7, 2008 de basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 daca nu va suparati as spune si eu 2, 3, 4, vorbe: motociclu s-a fabricat in R.P.R. prin anii 50' si s-a numit Victoria KN si de asemenea s-a mai fabricat si in U.K. sub numele de Horex Regina cam in aceeasi perioada. cu mult respect am onoarea sa va salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Mai 5, 2009 Autor Share Postat Mai 5, 2009 2650 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 daca nu va suparati as spune si eu 2, 3, 4, vorbe:motociclu s-a fabricat in R.P.R. prin anii 50' si s-a numit Victoria KN si de asemenea s-a mai fabricat si in U.K. sub numele de Horex Regina cam in aceeasi perioada. cu mult respect am onoarea sa va salut. sal am un motor cadru rezervor si aripa spate de victoria care par sa confirme provenienta respectiv R.P.R. O sa revin cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nomad_shop Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 2650 euro Daca oferta inca este valaibila pot te rog sa trimit un mail la p9zoran@gmail.com Ma intereseaza urmatoarele informatii: o poza cu placuta de serie si ce acte ai de pe motocicleta, pe numele cui este inscrisa in circulatie, a fost radiata? multumesc, astept mail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat August 29, 2009 Autor Share Postat August 29, 2009 ti am trimis mail, florin 0722518853 Daca oferta inca este valaibila pot te rog sa trimit un mail lap9zoran@gmail.com Ma intereseaza urmatoarele informatii: o poza cu placuta de serie si ce acte ai de pe motocicleta, pe numele cui este inscrisa in circulatie, a fost radiata? multumesc, astept mail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate