al_padrino Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 deci ramine la 8 30 plecarea i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 Are cineva vreo informatie despre vreme? Eu am de gand sa plec la noapte (pe la 3-4) si sa fac Bucuresti-Novaci-Sebes-Sibiu-Bucuresti... Mai e vreun nebun sa se bage la tura asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 vremea foarte faina, inclusiv sus e caldut. racoare a fost doar pe valea prahovei am iesit intre voineasa si obarsia lotrului - din greseala(pe acolo parea drumul mai circulat). spre sebes parea plimbare in parc. totusi trebuie sa revin pentru portiunea asta. timp de parcurgere de la novaci pana la punctul e iesire = 4 ore impresie personala - pare mai usor de facut dinspre obarsie spre ranca - pantele cu pietre mari le abordezi in urcare si cel putin pt mine (nu am absolut deloc frana spate) urcarile au fost mai lejere timp total bucuresti- novaci - ranca - voineasa - sibiu - fagaras - rasnov - ploiesti - bucuresti 18 ore cu tot cu vizita la petrecerea de la rasnov si cu timpul de pe la benzinarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavia_n_ae Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 am inteles ca inca nu v-ati intors.... asteptam poze. Laurentiu am inteles ca nu-mi aduce prea multe poate la anu o sa va insotesc, dar mai probabil o sa ma bag la chestii mai usoare vremea foarte faina, inclusiv sus e caldut. racoare a fost doar pe valea prahoveiam iesit intre voineasa si obarsia lotrului - din greseala(pe acolo parea drumul mai circulat). spre sebes parea plimbare in parc. totusi trebuie sa revin pentru portiunea asta. timp de parcurgere de la novaci pana la punctul e iesire = 4 ore impresie personala - pare mai usor de facut dinspre obarsie spre ranca - pantele cu pietre mari le abordezi in urcare si cel putin pt mine (nu am absolut deloc frana spate) urcarile au fost mai lejere timp total bucuresti- novaci - ranca - voineasa - sibiu - fagaras - rasnov - ploiesti - bucuresti 18 ore cu tot cu vizita la petrecerea de la rasnov si cu timpul de pe la benzinarii salut te-ai intors? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 am inteles ca inca nu v-ati intors.... asteptam poze. Laurentiu am inteles ca nu-mi aduce prea multe poate la anu o sa va insotesc, dar mai probabil o sa ma bag la chestii mai usoare salut te-ai intors? da, dar nu am fost cu grupul principal, am fost doar la o mica iesire de sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 super peisaje si vreme 2 zile de vis gasca de milioane grupul celor 4 motoristi si :pizdomobilul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 am inteles ca inca nu v-ati intors.... asteptam poze. Laurentiu am inteles ca nu-mi aduce prea multe poate la anu o sa va insotesc, dar mai probabil o sa ma bag la chestii mai usoare salut te-ai intors? eu si cu Laurentiu am ajuns la 22;30 in Bucuresti .Lasa ca-i dau eu filme si poze la greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 gasca mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 grupul celor 4 motoristi si :pizdomobilul: hai ca cu a doua poza ai mai dres-o.....ca in prima chiar cu lupa si nu vedeam toate personajele alea..... hai ca cu a doua poza ai mai dres-o.....ca in prima chiar cu lupa si nu vedeam toate personajele alea..... ei, ce zici , parca asa e mai bine? PS citeva poze "periculoase" Si se pare ca martienii au aterizat si in Romania.... PPS mai are cineva chef de inca una in weekendul 27-28 septembrie? O sa fie frig. O sa fie ud. Poate o sa fie si zapada (si atunci nu mai mergem). Totul incepe de la a vrea. Ah, si apropos, ar fi bine sa ai tu ceva experienta, ca eu nu sunt supranaturala...... Anyone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavia_n_ae Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 eu si cu Laurentiu am ajuns la 22;30 in Bucuresti .Lasa ca-i dau eu filme si poze la greu. sa ne dai stiu, ca a ajuns si el acasa. Din pacate, pe aparatul lui evident ca nu sunt poze si cu el, asa ca am fi recunoscatori Poti sa pui si pe forum cateva, pana atunci doamne, abia astept sa iau carnetul ala... mi-ati facut o pofta de iesiri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 BINE V-ATI INTORS! De-abia astept sa vad toate fotografiile si filmele! ( ce-am filmat eu e zero ...) Pentru a-mi indulci amarul ca n-am facut decat un sfert din drum cu voi, duminica, la repartitie, am prins Bucurestiul, asa ca, macar cu o parte din voi, ma voi vedea destul de des. Sa aveti o zi buna cu totii! Am vazut o (mica) parte din fotografii si mi-am permis sa le si copiez, daca nu-i cu bai ... Sunt absolut superbe si asta nu face decat sa ma enerveze si mai tare ca n-am putut merge cu voi pana la capat. Oricum, m-am simtit excelent; mi-a placut enorm compania voastra! De-abia astept sa mai merg cu voi, de data asta pana la capat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 salut ne-am intors cu bine, fain traseu...transalpina a fost o provocare la care am reusit sa ii fac fata cu brio. s-a facut gasca adevarata de motoristi din oameni care acum s-au cunoscut numai bine la toti si sa ne mai intalnim si pe alte trasee BINE V-ATI INTORS!De-abia astept sa vad toate fotografiile si filmele! ( ce-am filmat eu e zero ...) Pentru a-mi indulci amarul ca n-am facut decat un sfert din drum cu voi, duminica, la repartitie, am prins Bucurestiul, asa ca, macar cu o parte din voi, ma voi vedea destul de des. Sa aveti o zi buna cu totii! Am vazut o (mica) parte din fotografii si mi-am permis sa le si copiez, daca nu-i cu bai ... Sunt absolut superbe si asta nu face decat sa ma enerveze si mai tare ca n-am putut merge cu voi pana la capat. Oricum, m-am simtit excelent; mi-a placut enorm compania voastra! De-abia astept sa mai merg cu voi, de data asta pana la capat! pacat ca nu ai putut merge - cu alte ocazii merita cu adevarat sa vezi ce cum e pe acolo bafta de asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grindboy_rol Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 CINSTE MECANICULUI MARINICA si CINSTE lui CRISTI omul cu scule si piese de rezerva pt toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 daca nu strange altcineva toate pozele, dati-le incoa pe toate, cu filme cu tot sa le pun pe un dvd sau pe neturi ym/mail naelaurentiu@yahoo.com sau 0723614021 sau pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanC Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 super peisaje si vreme2 zile de vis gasca de milioane grupul celor 4 motoristi si :pizdomobilul: Salut! Am fost la o ora in spatele vostru tot drumul. Imi pare rau ca nu am reusit sa va prindem, desi noi am plecat cu nmoaptea in cap de la Rasnov tocmai de asta. Pun niste poze din traseul noustru (eu si cu Bill) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 oaiiiiiiiiiiiii ca nu s-a salvat filmuletul cu mine prin apa cu intr-o roata dar sa vedeti niste choppere cum au trecut prin apa de parca erau kmt uri :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 CINSTE MECANICULUI MARINICA si CINSTE lui CRISTI omul cu scule si piese de rezerva pt toti corect corect..marian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Cateva poze fara pretentie si fara valoarea alor voastre: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Cateva poze fara pretentie si fara valoarea alor voastre: poti sa le dai pls pls pls lui laurentiu? sa faca el ceva gen centralizare? ca s-au facut multe multe si ar fi pacat sa nu se fie toate adunate - mi se pare mai usor asa, sa faca o persoana si apoi sa imparta la toti. care fara pretentie sau valoare? mie imi plac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinel31 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 poti sa le dai pls pls pls lui laurentiu? sa faca el ceva gen centralizare? ca s-au facut multe multe si ar fi pacat sa nu se fie toate adunate - mi se pare mai usor asa, sa faca o persoana si apoi sa imparta la toti. care fara pretentie sau valoare? mie imi plac Salut la toata lumea, puteti gasi pozele/filmuletele mele la acest linck http://www.transfer.ro/storage/Transalpina...stian-370d3.zip Motociclisti, de obicei au un spirit, stare de spirit pt care nu treb multumit asa suntem noi si ne bucuram de fiecare data cand putem da dovada de acest lucru. O echipa de nota 10 pentru cei care au fost in aceasta tura, cu o motociclista de nota 10 in fruntea noastra asfalt liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 CINSTE MECANICULUI MARINICA si CINSTE lui CRISTI omul cu scule si piese de rezerva pt toti si mie nu? am si eu poze si filme pe un stick.I le dau lui Laurentiu ,Miercuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 doar pe un stick au incaput? tot ce ai filmat si pozat intra pe un stick? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 poti sa le dai pls pls pls lui laurentiu? sa faca el ceva gen centralizare? ca s-au facut multe multe si ar fi pacat sa nu se fie toate adunate - mi se pare mai usor asa, sa faca o persoana si apoi sa imparta la toti. care fara pretentie sau valoare? mie imi plac Saru' mana! Esti o draguta, si la propriu si la figurat! Mai am cateva, dar nu stiu cum sa le descarc, ca, cica, depasesc nu stiu ce ...; puii mei, sunt un bou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janos Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Noi am fost acolo amu vreo 2 luni ... a fost frumos. Motocicletele au fost: BMW F650 ST cu cauciuc de sosea pe fata (nici acum nu l-am schimbat inca....) si un Virago (cauciucuri de sosea). Cu toate ca BMW-ul a fost incarcat cu maxim cu bagaje si am avut pasager am atins doar 1 data scutul. Virago sub conducerea unui incepator (are carnet doar de 5 luni si motorul era imprumut) am trecut fara nici un incident. poze atasez cand ma intorc de la servici (aici am doar pozele de pe Negoiul Romanesc si orasul fantoma de la Saru Dornei ... de data asta Virago a ramas acasa din lipsa de organizare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 traseul cum a iesit in varianta Nael & Enduristul ~ 850km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate