robias Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiCodrut Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Da , frumoasa intalnirea , felicitari vere! Lume multa si nesperat de mult bun-simt! Deci se poate , la mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sookystyle Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 intr`adevar foarte reusita intalnirea, mult, chiar foarte mult bun simt, multa distractie si multa BERE:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Super tare intrunirea! Nota zece pt. bulz si pastrama de oaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micaradu Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Super tare intrunirea!Nota zece pt. bulz si pastrama de oaie Cu totul de accord. Cea mai tare intrunire din ultima vreme. Sper sa fie la fel si anii viitori!\ Felicitari pentru organizare Stefan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 si pozele...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu^^^ Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 da dupa cum si ce arata lumea p-aici .... pare o intrunire reusita.Sincer i-mi pare rau ca nu am putus sa vin si eu ,dar am fost pe la Snagov si sa stiti ca a fost si pe-akolo distractie.bafta si poate ne vedem pe la ploiesti.Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasu Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Mie nu mi-a placut deloc la Breaza... de ce a trebuit Stefan sa aleaga o locatie ca aia...unde aveai o priveliste deosebita,unde vantul adiaa exact cat sa nu simti caldura....de ce a trebuit sa se faca 1500 de sarmale,care au fost laudate si ras-laudate(foarte bune au fost).....dar tot nu mi-a placut la Breaza... nu mi-a placut nici bulzul de mamaliga(prea mare si cu multa branza) Pastrama care sfaraia pe toate gratarele...tuica nu mi-a placut pt ca se consuma in cantitati prea mari,butoaiele de bere rece dispareau ca magarul in ceata....si prea multa lume care se simtea bine...NU INTELEG OAMENI?....DE CE V-A PLACUT...????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cioranitza Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Genial! Am reusit sa ajung si eu prin bunavointa unui calaretz care a raspuns strigatului meu Pentru mine a fost prima intalnire de acest gen si nu stiu altele cum sunt sau cum au fost insa nu stiu cum ar putea sa fie mai bine de atat Voi incerca sa ma mai strecor la intalniri in calitatea mea de pasager pana sezonul viitor, nu de alta dar asa oameni sa tot cunosti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 (editat) puah Editat August 25, 2008 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 puah da si logout cand folosesti alt calc:P on topic: nu am inteles nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 (editat) RESPECT felicitari organizatorilor.... la mai multe astfel de intruniri RESPECT ps aci...gabone la taste Editat August 25, 2008 de dublu JACK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 super lume,super vreme ,super distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinutza Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 FRUMOS.....asta pot spune cu sigurantza......sunt cam 2 etape la adunarile de genul asta....cand esti praf ...te distrezi , nasol e ca nu-ti mai aduci aminte prea mare lucru.. si a doua cand ti-e cam rau...si vrei acasa(asa patzesc eu)..daca o potzi tzine cap coada esti THE BEST.... Mi-a placut atmosfera, somnul care l-am tras sub un copac cand erau 35 de grade afara, bulz-ul, painea prajita care mi-a facut-o in domn dragutz de la un gratar sambata dimineatza cand simtzeam stomacul in implozie................................... dar ce mi-a placut cel mai mult.....cum a cantat NAE de la Silver Pistons la chitara (asa am auzit ca il cheama) ce sa zic...la mai multe intalniri de genul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 (editat) super lume,super vreme ,super distractie super betie Editat August 26, 2008 de brocko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eterna Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 iata si cateva poza de la mine. scuze de intarziere.... intrunirea a fost de nota 10!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 www.stiffrider.blogspot.com Poze de la intruniri de peste tot si cele de la breaza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Foarte fain! mi-a placut super mult.ne vedem la anu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimli Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Aer curat, mancare buna si diversificata, tuica de pus la suflet, bere ieftina- a fost o petrecere pe cinste. Revin cu poze de anul asta si incerc sa incarc si poze din anii anteriori. Am revenit cu inca un set de poze. Pe curand. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 pune cineva si linkul de pe urban riders cu poze de la breaza ca eu nu am dat de ele .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 pune cineva si linkul de pe urban riders cu poze de la breaza ca eu nu am dat de ele .... iaca: http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?showtopic=2679 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 am gasit si eu o poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 www.stiffrider.blogspot.com Poze de la intruniri de peste tot si cele de la breaza ! mai exact: Breaza Biker's Fest3 2008 merci de vizita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sky_Hunter Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Motorul ala cu capul de mort este demential facut ... asta da custom - congrats man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 misto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate