paul_biker Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 ...sponsorizari diferite! Defapt, cred ca au participat mai multe publicatii (si MCN) iar votul a contat de la toti in mod egal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 La bmw sa zicem ca ma asteptam sa castige dupa tot ce s-a scris despre ea....dar pe mine ma surprinde KTM-ul pe 4 inaintea tuturor japonezelor si inaintea lui Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Si R1 2009 pe ultimul loc cu doar 9 puncte. Inseamna ca au platit cel mai putin astia de la Yamaha ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Sunt curios cum or arata testele si comparativele japonezilor! Probabil cei 4 crai de la Soare-Rasare pe primele 4 si MV Agusta pe ultimul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Sunt curios cum or arata testele si comparativele japonezilor! Probabil cei 4 crai de la Soare-Rasare pe primele 4 si MV Agusta pe ultimul! iar bmw descalificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 (editat) Desi am criticat BMW acu ceva vreme ,tre sa recunosc ,s1000rr e o constructie la care visez Bestial Editat Martie 11, 2010 de serious sam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 210 CP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 210 CP 210cp decat cu o teava de esapament si remapare!!!....pai ar trebui sa le vanda secretul si echipei BMW din WSBK, poate poate termina si ei macar in primii 10 niste curse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 210cp decat cu o teava de esapament si remapare!!!....pai ar trebui sa le vanda secretul si echipei BMW din WSBK, poate poate termina si ei macar in primii 10 niste curse Pilotul e cel mai important ,el ofera feedback-ul necesar pt a seta corespunzator motorul...Echipa e aproape la fel de importanta Putearea conteaza si ea dar nu e factor decisiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Pilotul e cel mai important ,el ofera feedback-ul necesar pt a seta corespunzator motorul...Echipa e aproape la fel de importanta Putearea conteaza si ea dar nu e factor decisiv. Sasiul si agilitatea motocicletei sunt cel putin la fel de importante ca motorul. Nu cred ca motorul e problema BMW-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Pilotul e cel mai important ,el ofera feedback-ul necesar pt a seta corespunzator motorul...Echipa e aproape la fel de importanta Putearea conteaza si ea dar nu e factor decisiv. Sasiul si agilitatea motocicletei sunt cel putin la fel de importante ca motorul. Nu cred ca motorul e problema BMW-ului. Pai daca nici Troy Corser nu se pricepe la a seta o motoreta....atunci cine naiba se mai pricepe? Echipa intr-adevar nu cred ca se poate compara cu cea de la Aprilia sau japoneze care au experienta in cursele de moto, dar banuiesc ca nici cei de la BMW nu au angajat niste mecanici de coltul blocului. Sasiul si agilitatea in forma stock vad ca sunt laudate de toata lumea, iar in sbk sasiul ramane stock, iar suspensiile banuiesc ca nu pot fi decat imbunatatite. O bibicleta proasta s-ar fi vazut in urma unor cazaturi dese...dar nu a fost cazul anul trecut. Cat despre motor...in WSBK nici macar nu se apropie de Aprilia sau Suzuki judecand dupa vitezele maxime unde se vede puterea maxima. Probabil e asa "tunat" din fabrica ca inginerii de la echipa din sbk nu prea mai au multe lucruri sa ii faca. Sa vedem ce face Tardozzi cu ei..desi el e obisnuit ca motoarele lui sa aiba 20%-25% capacitate mai mare decat concurenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Sasiul si agilitatea in forma stock vad ca sunt laudate de toata lumea, iar in sbk sasiul ramane stock, iar suspensiile banuiesc ca nu pot fi decat imbunatatite. O bicicleta proasta s-ar fi vazut in urma unor cazaturi dese...dar nu a fost cazul anul trecut. Sasiul e format din cadru + furca + bascula + monoamortizor. BMW foloseste furca + amortizor de la Ohlins in SBK. Ciclistica mai slaba se reflecta imediat in timpi, nu trebuie sa cada nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Automobile Bavaria lanseaza maine oficial noul S 1000 RR in Romania http://www.motoflash.ro/stiri/modele-noi/b..._s_1000_rr.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Am dat o fuga azi pana in Pipera sa vad minunea...Calitate BMW,grija sporita la detalii, prezic ca o sa devina impreuna cu Aprilia the new most wanted in Dorobanti Nu cred ca sunt prea multi baieti la noi dispusi sa bage 17000 eu pe circuit. Pt cei ce aleg asta,respect maxim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 (editat) Cateva fotografii de la lansare Editat Martie 21, 2010 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Un coleg de gasca si-a luat un S1000RR. Frumos model, facand exceptie la farurile asimetrice. Mai multe poze la http://picasaweb.google.com.au/baiazid/MossValley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Un coleg de gasca si-a luat un S1000RR. Frumos model, facand exceptie la farurile asimetrice. Mai multe poze la http://picasaweb.google.com.au/baiazid/MossValley daca ala e far asimetric....inseamna ca zx10 2009 1000rr r1 sunt zmei! Majoritatea sunt asimetrice...inclusiv ktm`u ss Singuru care isi pastreaza linii frumoase este Suzuki ( nu ca sunt fan! ...dar asta e adevarul!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 daca ala e far asimetric....inseamna ca zx10 2009 1000rr r1 sunt zmei! Majoritatea sunt asimetrice...inclusiv ktm`u ss Singuru care isi pastreaza linii frumoase este Suzuki ( nu ca sunt fan! ...dar asta e adevarul!) Ma refeream ca unul e rotund/oval ... si unul de alta forma. Am avut si eu 1000RR si am vazut R1: SUNT SIMETRICE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 (editat) daca ala e far asimetric....inseamna ca zx10 2009 1000rr r1 sunt zmei! Majoritatea sunt asimetrice...inclusiv ktm`u ss Singuru care isi pastreaza linii frumoase este Suzuki ( nu ca sunt fan! ...dar asta e adevarul!) Esti foarte amuzant. (ca sa nu mai zic ca superbike-ul KTM-ul are un singur far) Ma refeream ca unul e rotund/oval ... si unul de alta forma.Am avut si eu 1000RR si am vazut R1: SUNT SIMETRICE. Eu am impresia ca domnul de mai sus nu cunoaste cuvantul asimetric. Editat Martie 30, 2010 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Eu am impresia ca domnul de mai sus nu cunoaste cuvantul asimetric. Eu sunt convins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Eu sunt convins Am postat undeva pe la ora 3 dim si in toata "betia" mea de somn am inteles altceva! ...Ma gandeam la formele farurilor (eventual farului) Sorry ! ...My bad!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Am postat undeva pe la ora 3 dim si in toata "betia" mea de somn am inteles altceva! ...Ma gandeam la formele farurilor (eventual farului) Sorry ! ...My bad!! E ok man Chiar mi-as dori sa incerc motorul acesta, sa vad cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 E ok man Chiar mi-as dori sa incerc motorul acesta, sa vad cum e Nu au de gand baietii de la Bmw sa faca un test drive ceva? ... Eu nu cred ca as avea curaj sa ma urc pe miar! ...si mai ales fabricatie noua! Si totusi ...puteau sa-i faca mutra aia mai frumoasa! ...Totusi...bmw ...in ceea ce priveste designul sunt asi ...in ale conservelor ....cu motoarele cam dau gres! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Si totusi ...puteau sa-i faca mutra aia mai frumoasa! ...Totusi...bmw ...in ceea ce priveste designul sunt asi ...in ale conservelor ....cu motoarele cam dau gres! ... In ultima vreme as fi tentat sa zic exact invers (desi nici eu nu ma omor dupa fata asimetrica). Masinile noi chiar ma lasa rece. Mertz ruleaza! Poate se apuca si ei de motociclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate