Cosmo Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 dap, pe perna de aer, si cu clima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Nu au de gand baietii de la Bmw sa faca un test drive ceva? ...Eu nu cred ca as avea curaj sa ma urc pe miar! ...si mai ales fabricatie noua! Si totusi ...puteau sa-i faca mutra aia mai frumoasa! ...Totusi...bmw ...in ceea ce priveste designul sunt asi ...in ale conservelor ....cu motoarele cam dau gres! ... Ah ba da. Au facut pe circuit dar nu m-am prezentat. Pot lua unul la test drive cand vreau eu prin oras, dar nu intentionez sa cumpar momentan; deci ar fi inutil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Destul de tari in SUperstock 1000 nemtii...Locul 1 si 4 la prima cursa 1 86 Badovini A. (ITA) BMW S1000 RR 21'18.245 (155,193 kph) 2 21 Berger M. (FRA) Honda CBR1000RR 2.744 3 65 Baz L. (FRA) Yamaha YZF R1 13.154 4 20 Barrier S. (FRA) BMW S1000 RR 13.800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Am tot citit prin diverse articole ca este cea mai puternica motocicleta de serie de 1000cc produca vreodata. Dar F4 CC si Desmosedici de ce nu ar fii, ca tot de serie sunt si alea...ce-i drept o serie mai mica dar este serie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 BMW pe locul 4 la Valencia in WSBK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 si pe locul 1 la superstock 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 (editat) BMW pe locul 4 la Valencia in WSBK Cu atat mai impresionat e faptul ca pe 5 era Haga, care pur si simplu nu a putut sa treaca de Corser. Editat Aprilie 12, 2010 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 s-a vandut primul s1000rr in romania<bucuresti> posesorul este rugat sa-si faca topic de posesor si nu de posesori de s1000rr oricum sper sa fie cum spun toti si sa nu aibe probleme cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 s-a vandut primul s1000rr in romania<bucuresti>posesorul este rugat sa-si faca topic de posesor si nu de posesori de s1000rr oricum sper sa fie cum spun toti si sa nu aibe probleme cu ea Stai linistit ca nu e mai scumpa ca un R1 sau mult mai scumpa ca un Fireblade (vreo 500 EUR si asta doar daca Fireblade vine fara ABS). Nici gixxerul de o mie nu e foarte ieftin comparat cu un 1000RR. Sunt curios de fiabilitate insa asta se va vedea doar in timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Am tot citit prin diverse articole ca este cea mai puternica motocicleta de serie de 1000cc produca vreodata. Dar F4 CC si Desmosedici de ce nu ar fii, ca tot de serie sunt si alea...ce-i drept o serie mai mica dar este serie? alea nu se pun bre, is serie limitata. Sincer, bijuterie de motor, electronica de dai pe spate pe ea. Avion. Dar.. dar.. sa-mi bag.. nu mai simt ca adevarata motocicleta pe care eu o iubesc mia exista. Atatea sisteme, atatea.. chichitze. Da sunt foarte smechere, te fac mai rapid in pista..dar.. unde dracu mia e farmecul unui motor? ma rog. nu conteaza. fiecare cu ale lui Ideea este ca ma uit si la SBK si incet incet..devin si astea avioane, ma cam sictireste sentimentul asta.. faza cu ride by wire .. what tha fuck duude? pilotul ce mai face? ma ro. pacat. mie nu mi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 alea nu se pun bre, is serie limitata. Sincer, bijuterie de motor, electronica de dai pe spate pe ea. Avion. Dar.. dar.. sa-mi bag.. nu mai simt ca adevarata motocicleta pe care eu o iubesc mia exista. Atatea sisteme, atatea.. chichitze. Da sunt foarte smechere, te fac mai rapid in pista..dar.. unde dracu mia e farmecul unui motor? ma rog. nu conteaza. fiecare cu ale lui Ideea este ca ma uit si la SBK si incet incet..devin si astea avioane, ma cam sictireste sentimentul asta.. faza cu ride by wire .. what tha fuck duude? pilotul ce mai face? ma ro. pacat. mie nu mi place Adi, ne place sau nu, asta e viitorul sunt sigur ca producatorii japonezi se vor alinea si vor oferi ABS si un TC evoluat in urmatorii 2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
user de forum Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 s-a vandut primul s1000rr in romania<bucuresti>posesorul este rugat sa-si faca topic de posesor si nu de posesori de s1000rr oricum sper sa fie cum spun toti si sa nu aibe probleme cu ea E unul deja si in Botosani ,deci topicul se poate transforma in 'posesori' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 (editat) in campionatul superstock victorie bmw s1000rr la assen. badovini a castigat cursa detasat. super mobra Editat Aprilie 26, 2010 de NASU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 merge bine mobra ce'i adevarat astept sa vad raspunsul japonezilor ptr anul 2011... nu vor putea sa faca fata fara sa umble la motoare si sa implementeze un TC cel putin la fel de avansat precum cel de pe bmw asta e un lucru bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 aseara la arc SURPRIZA a aparut primul ,,OCHIOS,, superba motoreta poate pe viitor mai apare si poate nu singura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 zilele astea, in bt, alt ochios Mesaj completat E unul deja si in Botosani ,deci topicul se poate transforma in 'posesori' ups, nu vazusem asta DAAAR e frumooos tare Mesaj completat Ia: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Bmw s1000rr castiga cursa de superstock North west 200 (curse pe strada gen isle of mann tt, dar in irlanda) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 in 3 zile de curse in Mugello ..4 bmw'uri cu probleme la motor ..probabil sunt prea stoarse de caluti .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Tare motocicleta ! Dar, cum spunea cineva mai sus, nu mai are nici un farmec. Ce skill poti sa-ti mai dezvolti, daca motocicleta aia face totul pt tine ? Pun pariu ca daca ma dau 2 zile pe pista cu ea, iar in a 3-a zi ma urc pe un miar de generatie mai veche, fara TC, cad in primul viraj, deoarece o sa intru blana fiind obisnuit sa nu derapeze, sau o sa fiu prea incet de frica sa nu derapeze. Nici ABS-ul nu prea ma incanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 stai linistit ca nu e chiar asa se cade din cauza high side'ului si cu tc de 100k € .. la probele din italia au cazut vreo 4 intr'o singura zi cu highside nu e un sistem atat de avansat incat sa faca tot ptr tine abs in schimb in strada e optim, TC la fel dar sa nu crezi ca poti oricand deschide gazul ca un inconstient ..vei avea mari surprize Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Se pare ca rupe cam tot in comparativele de anul asta! http://www.motorcycle-usa.com/817/Motorcyc...o---Part-1.aspx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 am avut si io ocazia sa testez un S si mi s-a parut fenomenal. e adevarat ca eu merg pe un 600 si era normal sa mi sa para cu mult mai puternica dar toate obtiunile o fac acesibila pt toata lumea, si ce mi-a mai placut e ca daca vrei dezactivezi totul <asta pt carcotasi care spun ca ii deranjeaza abs-ul sau tc-ul> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Din pura curiozitate, m-am dat si eu ieri la Kaprun cu un RR; cea mai sportiva motocicleta pe care am mai mers pana acum a fost K1300S deci nu am termen de comparatie si nici nu sunt genul "ss"; recunosc ca am mers putin stresat ca cineva avusese grija sa nu mai aiba oglinda pe stanga si mai aveam si un mare sticker galben pe rezervor "Kein ABS/TCS"... Am apreciat 3 lucruri (pe langa putere): - lipsa de brutalitate in modul "rain", extraordinar de docila, se poate folosi in viata de zi cu zi fara probleme; - franele excelente, pe langa eficienta, ma refer la dozabilitate, parca erau ale mele; - asistentul de schimbare a treptelor de viteza face toti banii. Groaznic pt. mine: pozitia. Dupa nici 30min am cerut alt model ca nu mai puteam de spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Din pura curiozitate, m-am dat si eu ieri la Kaprun cu un RR; cea mai sportiva motocicleta pe care am mai mers pana acum a fost K1300S deci nu am termen de comparatie si nici nu sunt genul "ss"; recunosc ca am mers putin stresat ca cineva avusese grija sa nu mai aiba oglinda pe stanga si mai aveam si un mare sticker galben pe rezervor "Kein ABS/TCS"... Am apreciat 3 lucruri (pe langa putere): - lipsa de brutalitate in modul "rain", extraordinar de docila, se poate folosi in viata de zi cu zi fara probleme; - franele excelente, pe langa eficienta, ma refer la dozabilitate, parca erau ale mele; - asistentul de schimbare a treptelor de viteza face toti banii. Groaznic pt. mine: pozitia. Dupa nici 30min am cerut alt model ca nu mai puteam de spate. personal nu am mai vazut alta mobra echipata asa de bine de fabrica<franele mi sau parut fenomenale pt unele stoc> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 personal nu am mai vazut alta mobra echipata asa de bine de fabrica<franele mi sau parut fenomenale pt unele stoc> Ducati este un alt etalon la capitolul frane tapene stock. Brombo + racorduri metalice.. din fabrica repet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate