P T R Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 primele poze cu GSX-R 600 2009 arata cam la fel... doar ca au nunate noi de culoare. adica superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 E frumos tare , mai ales pe alb ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Sincer, prefer culorile/nuantele din 2008 . Albastrul acela tare nasol arata . De unde ai pozele, m-am uitat pe net dar nu am gasit nici o poza privind k9, doar aceasta poza, care presupun ca este doar un "preview" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 E identica ... nici o deosebire intre 2008 si 2009...daca chiar acela e modelul pe 2009 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 13, 2008 Autor Share Postat Septembrie 13, 2008 intradevar diferente estetice nu sunt...doar de culori.te asigur ca e modelul de 2009.. am eu sursele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 am eu sursele mele motoblog.it foarte subtile diferentele fata de culorile din 2008. Ma asteptam la ceva mai...diferit! http://www.suzukimoto.ro/Suzuki-SUPER-SPORT-GSX-R600/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Toate variantele de culori sunt faine......cu exceptia ca, varianta cu rosu-negru se poate confunda cu Honda de la departare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Toate variantele de culori sunt faine......cu exceptia ca, varianta cu rosu-negru se poate confunda cu Honda de la departare... Nu e rosu. E un orange intens metalizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Tot cel mai frumos ramane K5/K6 1000 si K7 600/750... cel putin pentru mine. In ultima vreme parca toti designerii au baut din balta. Ma refer la japoneze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Nu e rosu. E un orange intens metalizat De departe "oranju" ala-i rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 semnalele alea de pe oglinzi sunt infecte.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 De departe "oranju" ala-i rosu De departe e atat de rosu incat versiunea aia se cheama Solid Black / Candy Max Orange (informatie preluata de pe site-ul GlobalSuzuki.com) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 cea alba e frumusica k8 750 e una din putinele jappe pe care as da banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Nu mai e acel albastru care era odata.......................pacat...din punctul asta de vedere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 practic nu prea se schimba nimic Farul e infect, parerea mea. De toba nici nu ma mai leg ... Culori? sa fim seriosi. Oricine poate sa-si coloreze mobra cum vrea. Aceeasi mobra din 2006>prezent. Dezamagit total. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebio Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Mie imi place modelul cu albastru. Model pe care de altfel l-am si cumparat recent. singurele mele nemultumiri sunt legate de far si toba... care mi se pare cam maricica. Dar, daca o calaresti pe distante mai lungi toba de pe K8 e mai silentioasa fata de cea de pe K7. Sau cel putin asa sustin unii. Dar lumina de la farul de pe K8 e de cacao. De fapt nici nu mai stiu unde am vazut niste rezultate la capitolul iluminare iar K8 era codasa la aspectul asta. Doamne ajuta ca putem inlocuii becurile In rest nu am ce sa ii reprosez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ryco78 Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 FOARTE FRUMOASA,dupa parerea mea suzuki are cea mai frumoasa gama de supersportive la ora actuala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Nu stiu ce credeti voi baieti, dar mie nu imi place cum se termina spatele, parca e avion, au stricat toata motociclieta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 practic nu prea se schimba nimic Farul e infect, parerea mea. De toba nici nu ma mai leg ... Culori? sa fim seriosi. Oricine poate sa-si coloreze mobra cum vrea. Aceeasi mobra din 2006>prezent. Dezamagit total. Exact, nicio schimbare aparenta. Adica daca vrei sa vezi ceva trebuie sa te apuci sa o studiezi in detaliu...orice varianta noua ar trebui sa aduca in prim-plan ceva care sa-ti sara in ochi...ceva care sa te faca sa spui "......asta-i noua, si imi placeeee" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate