c7z Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Si cum ziceam am un cui in roata ce sa fac sunt incepator....daca ma duc cu roata la vulcanizare ar fi o treaba sau nu stiu.... Va rog mult un sfat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobo_zxr Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Scoate cuiu mergi , la vulcanizare til vulcanizeaza da nu te baza pe aia doar asa provizoriu si iti iei alt cauciuc asai cel mai bine pt siguranta ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Vorbiti din filme, fugi nenea la vulcanizare, iti baga un "viermisor" (snur) si te tine pana la adanci batraneti (pana iese sarma din guma) TESTAT DE MINE ( La activ vreo 5 snururi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Si cum ziceam am un cui in roata ce sa fac sunt incepator....daca ma duc cu roata la vulcanizare ar fi o treaba sau nu stiu.... Va rog mult un sfat!!! lasa-l acolo, cu timpul o sa rugineasca si cade el singur, la vulcanizare trebuie sa mai dai si bani, da asa iesi mai ieftin; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 nu scoate cuiul decat la vulcanizare. merge facuta pana la orice vulcanizare, nu trebuie data roata jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 vezi ce vulcanizare alegi..ca sunt multi neispraviti.. daca e sa iti scoata cauciucul s-ar putea sa iti zgarâie destul de nasol janta si sa fii nevoit apoi sa o vopseÂşti. Cunosc cazuri similare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 NU E NEVOIE SA DEMONTEZE ANVELOPA DUPA JANTA ! Daca vroia sa-i puna petic pe dinauntru trebuie, dar pentru SNUR NU E NEVOIE ! Mergi asa pe ea usurel pana la prima vulcanizare.. sau du-te tu la vulcanizare, da-le alora ceva, sa-ti dea kitul ala de reparatie pt 30 min si-l duci inapoi.. O varianta ar fi sa chemi pe cineva la tine care are kit de reparatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 dap snurul nu are moarte crapa cauciucul si nu se duce snuru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Da-i cu niste superglu pe langa cui sa nu rasufle sau cu niste sapun de casa.La vulcanizare te jupoaie aia de bani, asculta-ma ce-ti spun io. Gluma, gluma...dar vorbind serios, nu ti-au dat aia si manualul de utilizare cand ai luat mobra?Acolo tre sa scrie ce sa faci in cazuri din astea speciale. Ce tot vorbiti frate ca va usuca de bani? Cu 10 lei mi-au pus un dop, mi-au umflat roata bine si mi-au pus si un capacel ca-l pierdusem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 La damigeana, la ce? mai bine la gura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Si cum ziceam am un cui in roata ce sa fac sunt incepator....daca ma duc cu roata la vulcanizare ar fi o treaba sau nu stiu.... Va rog mult un sfat!!! Desi isi face treaba, asa zisul "snur" e o solutie de compromis, sula aia cu care il baga in gaura de obicei strica structura anvelopei. Daca vrei sa dormi linistit mergi la o vulcanizare (unde au prese si pt roti de moto) sa'ti puna petec pe interior. Nu uita ca dupa aceea sa verifici/refaci echilibrarea, macar empiric... Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Snurul este ce-a mai buna solutie. Fa un drum cu motocicleta pana la vulcanizare, si in 2 minute o sa ai cauciucul "peticit". Eu am un asemenea snur de vreo 2 luni, si inca se tine bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 nu se merita pt 200 euro cat e un cauciuc nou sa-ti pui viata in pericol.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 (editat) Si cum ziceam am un cui in roata ce sa fac sunt incepator....daca ma duc cu roata la vulcanizare ar fi o treaba sau nu stiu.... Va rog mult un sfat!!! frate, e cam nasol, dar poti sa scoti cuiul cu un cleste, pui o ciunga orbit in gaura si peste, 2 fasii de leucoplast(musai la 90 de grade), ar trebui sa mearga brici Editat Septembrie 14, 2008 de T Rex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Dute la vulcanizare cu 6 lei tio rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 cate sfaturi utile a primit "baiatu cu cuiul" nu stie pe care sa il i-a de bun si pe care sa il i-a de gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 snur testat la peste250 nu are nici o treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 nu ca dorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 (editat) Eu am gasit un holtsurub de rigips in roata spate,am la mine intotdeauna trusa din Louis pt reparatie tubeless cu snur si uneltele necesare si am zis sa o o incerc cu "ocazia"asta,am bagat un snur,e si acum acolo fara probleme !! Editat Septembrie 14, 2008 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 daca citeste un endurist topicul asta rade 2 zile!!! ce e asa de greu sa faci o pana snur si gata!!nu ai probleme nu iti trebuie alt cauciuc nimic!!!succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 nu se merita pt 200 euro cat e un cauciuc nou sa-ti pui viata in pericol.... cei ce au facut sistemul de facut pana cu snur si l-au recomandat si celor cu motociclete era prosti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 daca citeste un endurist topicul asta rade 2 zile!!! ce e asa de greu sa faci o pana snur si gata!!nu ai probleme nu iti trebuie alt cauciuc nimic!!!succes Omu e incepator,nu s-au nascut toti invatati ca un endurist !! PS:merge snurul si la anvelopele cu camera ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Omu e incepator,nu s-au nascut toti invatati ca un endurist !! PS:merge snurul si la anvelopele cu camera ?? cum sa mearga snur la cauciuc cu camera? esti diliman fugi... sa nu te auda careva ca rade cu curu de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Ce mama ma-sii e un snur? N-am avut pana niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Hmm dar pana la ce se face? E bine sa ai pana? Si daca da de unde cumpar? Eu am o pana acasa dar o fi buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate