P T R Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 finalmente... iata ce frumos e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell On Wheels Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 adevarat, dupa mine este cel mai tare din toate punctele de vedere la clasa SS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 finalmente... iata ce frumos e Slow down boy, e doar un CGI facut de spanioli, dar dupa parerea mea foarte aproape de cel real. Motocicleta va fi lansata Joi la Paris. Stay tuned Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 23, 2008 Autor Share Postat Septembrie 23, 2008 da... dar francezi stiu ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsxaddict Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 E incredibil noul design.Farul asta e superb si tot motorul in general arata incredibil, nici nu pute concurenta, ZX-10 e hidos, Fireblade-ul aruncat tot pe roata fata, oricum m-a lasat speechless si cand au aparut 600 si 750.E superba!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 (editat) da... dar francezi stiu ceva ... Intr-adevar. Francezii stiu ceva pentru ca prezentarea va avea loc la Paris. Simularea de mai jos e facuta de francezii de la Motorevue si seamana destul de mult cu cea de mai sus pusa de tine, care e facuta de spaniolii de la Solomoto. Mai era si oribilitatea facuta de Motociclismo care n-are nici o legatura cu realitatea. Editat Septembrie 23, 2008 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 23, 2008 Autor Share Postat Septembrie 23, 2008 (editat) sa speram ca japonezii sa faca ce au facut francezii si nu spaniolii Editat Septembrie 23, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 sa speram ca japonezii sa faca ce au facut francezii si nu spaniolii Adica "pejoie" .....nope man, las ca stiu ei mai bine ce fac si se vede si la K9 de 1000 asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 (editat) Se pare ca asta ar fi versiunea reala insa personal inca am indoieli din cauza ca farul cam arata a photoshop. Mai multe detalii in cursul zilei de azi. Editat Septembrie 24, 2008 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 24, 2008 Autor Share Postat Septembrie 24, 2008 hehe... maine stim sigur ha? aia e oricum facuta pe pisi'u asa ca sa speram ca macar suzuki sa faca treaba buna cu designu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 hehe... maine stim sigur ha? aia e oricum facuta pe pisi'u asa ca sa speram ca macar suzuki sa faca treaba buna cu designu.. Din pacate s-ar putea sa mai dureze. Sunt niste insideri cu poze dar s-a suparat tata Suzuki si le-a dat un warning. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Pai si cat mai dureaza ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 pana acum nu am vazut nici un cgi facut de reviste care sa aiba legatura cu motoarele reale, deci nu va agitati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) pana acum nu am vazut nici un cgi facut de reviste care sa aiba legatura cu motoarele reale, deci nu va agitati sa inteleg ca tu stii cum va arata? Update: Primele Foto reale de la prezentarea din Paris, deocamdata foarte mici ca rezolutie, dar suficient de mari ca sa vedem ca imaginile postate de mine mai sus sunt reale si nu photoshops. Revin acusi cu mai multe detalii. Editat Septembrie 25, 2008 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 167 kg, 191 hp... astia de la suzuki e pusi pe treaba nu gluma Da arata bine, pacat ca are o toba in plus. Sa la spuna cineva dreaq ca SS-urile au o toba nu doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) Update: mai multe fotografii dar si cele oficiale > Suzuki GSX-R 1000 K9 Editat Septembrie 25, 2008 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 in sfarsit un model de 1000 reusit arata superb... si cu 2 tobe sport pe el o sa arate demential... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 super!... ce performante promite!! cum are reglajele are la furca.... nu prea sunt convins de 'bot' cum arata... cam bombat... e chestie de gust pana la urma. dar tobele sunt burlane tiganesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 fara cuvinte....de departe cea mai frumoasa la 1000...si cred ca si cea mai puternica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) fara cuvinte....de departe cea mai frumoasa la 1000...si cred ca si cea mai puternica De acord, e cam cea mai reusita ca design. Cat despre putere motorul are 191 cai , greutatea la plin este de 206kg, cu 7 kg peste Fireblade insa cu 13 cai in plus. Deci cred ca avem cel mai bun raport cp/kg la clasa 1000. Editat Septembrie 25, 2008 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 acum sa asteptam sa vedem cu ce evacuari ies baietii arata super, dar chestiile alea curbate strica totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) arata a tobe de gp doar argintii ... sa vezi ce bine o sa arate cu un akrapovic .. oricum eu sunt indragostit .. sincer in rest e superba.. fata e foarte frumos lucrata.. combinatie intre modeulul de 600 si cel de 1000.Eu zic ca au reusit sa faca un model reusit.Concurenta sa isi muste degetele acum... Editat Septembrie 25, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) Frumos...varianta alba e belea Editat Septembrie 25, 2008 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 cand o sa o vad pe viu o sa fiu si mai placut surprins e exact cum mi-as fi dorit sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rottweiler Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Sa imi fie cu iertare de la fanii Suzuki , dar e pur o chestiune de gust ... iar dupa parerea mea .. este absolut hidoasa ... putine biciclete de 1000 sa arate asa urat .. de fapt doar Onda DN1 e la fel de urata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate