sanyes Postat August 21, 2019 Share Postat August 21, 2019 Te-au prins astia in actiune, @george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 22, 2019 Share Postat August 22, 2019 @sanyes:hehe, mersi fain! O sa te sun sa discutam legat de pozele facute de cei de aoclo cateva chestii. Btw, ce poziție de cacao am. Nu-i bai, peste 2 saptamani imbunatatim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat August 22, 2019 Share Postat August 22, 2019 La 12.07.2019 la 8:42, george05 a spus: -cutia de viteze e relativ buimaca de cap, se adevereste faptul ca are fals neutru in anumite conditii de utilizare, dar te obisnuiesti. Vezi ca e un tip care a facut un video pe youtube si zice ca problema neutralelor false se rezolva cu schimbarea levierului original cu unul de pe 2017 450 exc. La 690-ul meu a trebuit sa schimb arcul de la varful schimbatorului pt ca s-a rupt, asa ca pana la urma am mers pe mana tipului si am schimbat levierul cu totul si se pare ca omul are dreptate. Au trecut aprox 1k km de cand am schimbat levierul si nu am mai avut probleme cu neutralele false. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 22, 2019 Share Postat August 22, 2019 @danutu_m: mersi de pont. Desi, problema neutrului e una iar ce spune nenea pare sa fie altceva. Dar nu ma costa o avere un levier de schimb, asa ca voi incerca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 14, 2019 Share Postat Septembrie 14, 2019 (editat) Nu-i SM, dar ar merge niște slick-uri pe el. Editat Septembrie 14, 2019 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 16, 2019 Share Postat Septembrie 16, 2019 Inca o vizita pe circuit cu mobreta, inca o zi plina de distracție. Nu a fost o zi in care sa ma simt in regula cu invatatul noii tehnici de SM pe curbe, asa ca, dupa juma de zi, am trecut la tehnica de ss si m-am distrat copios. Merge rasnita si asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 13, 2019 Share Postat Octombrie 13, 2019 Am facut cunoștință si cu ceva light offroad. Nu e neaparat placut, dar e interesant. Cand locuiesti la sat si afli ca intre doua sate uitate de lume asfaltul e mai bun decat pe circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 27, 2019 Share Postat Octombrie 27, 2019 Și uite asa s-a terminat primul meu sezon cu un SM in ograda. 2600km, asfalt, macadam, circuit, soare, frig, ploaie, autostrada, serpentine, de toate. Cat se poate de interesant acest gen de moto, meeeeega fun și foarte relaxant. Ce ma frapeaza inca e faptul ca acest motor se simte bine oriunde, oricând, in aproape orice condiții. Putere, cuplu, stabilitate, frane, totul as spune la superlativ. Maaaarele minus e saua. Inteleg ca e gândită de fun, sa simti tot, control and shit, dar e aberant de scandura. Iarna aceasta va pleca la Ploiesti la un pic de atentie. Vedem ce iese. Împreună cu o colantare personalizata integrala, anul urmator va veni cu un plus de "personalitate" dat de o noua înfățișare. Nu se preconizează inca imbunatatiri si upgrade-uri din cauza ca prima modificare pe lista e la un pret aberant momentan(evacuarea). Nu-i problema, oricum nu cred ca am stors nici 50% din motorul stock Sa ne vedem sănătoși! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 2, 2020 Share Postat Februarie 2, 2020 Și pt ca mi-am luat SM sa mai barai si eu cand nu e tocmai vremea ca de vara, desi sunt cam batranel pt friguri, mi-am adus mobra acasa din garajul incalzit al părinților. Lista de operatiuni cuprinde: -colantare full personalizata -schimbare bec fara+bec pozitie -ghidon nou(luat stock ktm dar portocaliu) -schimbat pedala schimbator(mersi colegului de aici de pont) cu una pt KTM 450 EXC 2017 -schimbat toba finala stock cu una WINGS plug/play pt acest model -dat jos rotile, curatate, plasti-dip pe ele bineinteles portocaliu. -dat comanda de oglinzi china de agatat sub ghidon(vedem cand or ajunge) -curatat, gresat tot ce se cere-vedem saptamana ce vine ce si cum -si in cele din urma am achiziționat si un stander central, m-am saturat sa tot lucrez cu standere separate fata/spate. Hai cu primavara. Asa arata capra momentan, goala. Inca una alta date jos... Nu arata rau cu noua culoare pe ghidon. De dimineata... In sfarsit nu mai suna SM-ul ca o rasnita de facut cafea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Februarie 10, 2020 Share Postat Februarie 10, 2020 Am detinut o Husqvarna 450SMR acum ceva timp si...ma gandesc sa-mi iau un set de roti SM. Cu aceasta idee in cap, ma uitam pe youtube la diverse filmulete si din KX450F SM am dat conform recomandarilor Youtube de acest filmulet, care in opinia mea merita promovat. Foarte buna calitate in ceea ce priveste filmarea, editarea, muzica, procesare tot de top, inclusiv baietii stiu sa mearga corespunzator motocicletelor pe care le au. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Februarie 10, 2020 Share Postat Februarie 10, 2020 doamne ajuta ca ai schimbat toba , deci cea originala este oribila cred ca si-un face akrapovic arata mai bine decat mostrul ala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 11, 2020 Share Postat Februarie 11, 2020 (editat) Haha, drept e ca arata oribil. Si pe langa asta e sursa permanenta de caldura si sunet de ascutitoare. Wings-ul ca sunet e ce trebuie deși momentan sunt cu db killerul montat, va veni dat jos doar la sfarsitul sezonului cand voi monta PC5-ul+open airbox. Si daca tot vine iarna,pregatit roata fata aseara,spatele urmeaza dat jos zilele urmatoare,pt vopsire jante cu plasti-dip. Asteptam carenele colantate(colantorii astia parca sunt de pe alta lume cu seriozitatea). Work in progres. Odata "imbracat" la loc, urmeaza skidplate-ul facut la un atelier specializat. Sa vina vremea bunaaaa! Editat Februarie 11, 2020 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 17, 2020 Share Postat Februarie 17, 2020 Mici diferente. In cele din urma au ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 Aproape pregatita de noul sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 (editat) Frumos. Cum ai lipit capacele? Editat Februarie 24, 2020 de mad.alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 Mulțumesc! Am primit instrucțiuni de montaj in pachet plus ceva adeziv de la Wurth(250 de grade). Plug'n' play sa zicem. Nu se prind cu surubele capacelor, vin pre-taiate in forma si doar le-am lipit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 3, 2020 Share Postat Martie 3, 2020 Inca muncim, urmeaza finisarea(taiere material, gauri in blindaj, suduri finale,vopsire... Vremea buna se lasa asteptata pe meleagurile morosenesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 16, 2020 Share Postat Martie 16, 2020 (editat) Gata blindaj montat, dar nevopsit. Macar jantele sunt gata cu plastidip. Asa e cand primavara se arata dupa colt si curtea se cere îngrijită. Editat Martie 16, 2020 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Martie 16, 2020 Share Postat Martie 16, 2020 Te intreb doar , tie iti place ce.ai facut ? Nu ma refer la scut , a iesit fain desii eu l.as vopsii negru , la stikerele alea vai daca am vzt ktm 690 mai urat , era superb cu stikerele stock doar cu toba schimbata si netiganit .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 16, 2020 Share Postat Martie 16, 2020 (editat) Nu e nici o suparare. Doar pt mine l-am făcut. Mie să-mi placa, nu? Scutul da, va fi negru dar nu am avut vremea lui. Stickerele sunt defapt un colaj mare cu poze care pt mine inseamna ceva si doream sa le fac la un moment dat pe un motor, deci nu-i nici o suparare daca cineva considera ca e tiganie. E colant peste carenele/stickerele stock, dar in mod cert stock "la design" nu va fi cel putin cat ramane la mine(nu mi-a placut de la început "desenul stock") . Numai de bine! PS:si eu doar întreb, in afara de yt, ai vazut vreun 690,acest model? Sunt curios chiar daca a ramas in continuare singurul din Ro. Ca sa fiu si mai injurat de tigania mea de mobra, in sfarsit am adus-o acasa pe roti. Mai lucram si aici, și poate vine in cele din urma si primavara. Work contiues as spring is here. Si,a fost scoasa jucaria la un scurt test drive de vreo 100km de drumuri secundare sa vedem daca ramane fara vreun surub,daca evacuarea face galagie,verificari de rutina. Pana acum totul pare in regula. Din pacate cu criza lui peste,circuitul se pare ca se va lasa asteptat. Editat Martie 16, 2020 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 20, 2020 Share Postat Martie 20, 2020 Si gata,de acum poate sa inceapa sezonul,totul pus la punct,toate cele verificate. Ne vedem la anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 9, 2020 Share Postat Mai 9, 2020 Dupa 800 km sezonul asta, pare-se ca am luat decizia buna. Am schimbat locatia job-ului si "sunt obligat" sa merg 10km dus si 10km întors inspre locatie pe un drum C pliiiin de curbe stranse si saritoare. Uhuuuu, SM very fun it is. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 31, 2020 Share Postat Mai 31, 2020 Ce gume ai pe 690? Și cum ți se par? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 2, 2020 Share Postat Iunie 2, 2020 Bridgestone hypersport S21f... Anvelopele cu care a venit din fabrica. Imi plac, dar aștept sa le termin ca sa pot testa altceva pt a-mi forma o parere pertinenta. Pe uscat sunt super ok, intra repede in temperatura, pe ud sunt geniale(ma mira acest aspect sincer). Pe franari sunt dementiale, ajutate bineînțeles si se ABS. Macadam canci, zero, dar era de asteptat. Pe iarba uda sunt slick-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 4, 2020 Share Postat Iunie 4, 2020 Merci de review. Michelin Power Supermoto o fi folosit careva pe aici? E îndeajuns de bun ca să merite banii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate