Zvastic Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Ne omoara blue night wish...cred ca o sa devin idolu motoretei tale nu mai pune frate poze vrei sa ne imbolnavesti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 (editat) Ne omoara blue night wish...cred ca o sa devin idolu motoretei tale nu mai pune frate poze vrei sa ne imbolnavesti ? Ma vad nevoit sa ma despart de motoreta mea,asadar,o vand ! Imi calc pe inima si renunt la fiabilitatea DRZ-ului ,in favoarea KTM-ului consumabil la 10 ore,dar care-mi va oferi posibilitatea sa particip la etapele de hard-enduro pt anul viitor. Exc-ul nu-i de strada. Ma gandesc si la o remorca. Fericit va fi cel care-l va cumpara DRZ-ul,caci va avea mai tot timpul zabetul pe buze si buzunarul gros,pentru ca-i o motoreta care nu cere surubareala si bani... As prefera s-o vand unui prieten ,pentru ca a fost o motocicleta ingrijita de cum am luat-o de noua. Editat Noiembrie 8, 2008 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Exc-ul nu-i de strada. Eu m-am dat cu EXC pe strada un an si nu am avut probleme de fiabilitate. Sau a ta nu este inmatriculabila ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Eu m-am dat cu EXC pe strada un an si nu am avut probleme de fiabilitate. Sau a ta nu este inmatriculabila ? pai . .poate vreau s-o tin la 45 tot timpul .. si nu e de strada ) nu mane ,. .. o iau ca sa imi limitez si iesirile pe asfalt ( nu se mai merita la traficul asta infect) si ca sa am si posibilitatea sa concurez cu ceva la anul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cagivel Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Ma vad nevoit sa ma despart de motoreta mea,asadar,o vand ! Imi calc pe inima si renunt la fiabilitatea DRZ-ului ,in favoarea KTM-ului consumabil la 10 ore,dar care-mi va oferi posibilitatea sa particip la etapele de hard-enduro pt anul viitor. Exc-ul nu-i de strada. Ma gandesc si la o remorca. Fericit va fi cel care-l va cumpara DRZ-ul,caci va avea mai tot timpul zabetul pe buze si buzunarul gros,pentru ca-i o motoreta care nu cere surubareala si bani... As prefera s-o vand unui prieten ,pentru ca a fost o motocicleta ingrijita de cum am luat-o de noua. Hmm..ce coincidenta..Chiar dupa ce am citit topicul asta,si ti-am admirat motorul am iesit 5 minute pe balcon..si pe cine vad eu..PYF-ul..foarte tare motorul..Bafta la vanzare..E O BIJUTERIE!!Si evacuarea cum se aude.. :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Hmm..ce coincidenta..Chiar dupa ce am citit topicul asta,si ti-am admirat motorul am iesit 5 minute pe balcon..si pe cine vad eu..PYF-ul..foarte tare motorul..Bafta la vanzare..E O BIJUTERIE!!Si evacuarea cum se aude.. :X are db-killer (silencer) pe toba ... ca daca il dau jos nu ma mai inteleg cu vecinii. unde pe balcon ? in ce zona ? are db-killer (silencer) pe toba ... ca daca il dau jos nu ma mai inteleg cu vecinii.unde pe balcon ? in ce zona ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 hop si eu cu calu meu.. a cam servit pe post de tourer/off-roader.. etc.. cam tot in afara de supermoto.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 hop si eu cu calu meu.. a cam servit pe post de tourer/off-roader.. etc.. cam tot in afara de supermoto.. POZE arata poze cu el si poze cu ce ai facut cu el bafta si asflat uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 POZE arata poze cu el si poze cu ce ai facut cu el bafta si asflat uscat da, corect... credeam c-am pus.. da n-am pus bine link-urile de la picasa.. in fine.. sa incerc sa uploadez vreo 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 (editat) Hop si eu cu capra mea Este nascuta in 2004 si are 6025 km. Merge brici si se apleaca ca o doamna ceva mai mare Oricum eu m-am invatat cu ea, si imi place foarte mult, plus ca e comoda pt un supermoto. E DE VANZARE!!! 4400E /index.php?showtopic=289892 Editat Noiembrie 18, 2008 de Baiatu` cu Transalp` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 poze cu mobra mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 poze cu mobra mea este pur si simplu o motoreta imaculata nu gasesti o lovitura sau un defect pe ea ffff bine intretinuta (cred ca un sm nu gasesti asa unde cauti) pacat de capra daca avem banii astia o luam eu sper sa faca pe cineva fff fericit si sa aibe grija de ea macar jumatate din cat ai tu bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 este pur si simplu o motoreta imaculata nu gasesti o lovitura sau un defect pe ea ffff bine intretinuta (cred ca un sm nu gasesti asa unde cauti) pacat de capra daca avem banii astia o luam eu sper sa faca pe cineva fff fericit si sa aibe grija de ea macar jumatate din cat ai tu bafta la vanzare thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 thx Salut ! E ghidonul original ? Sau e ceva aftermarket ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 poze cu mobra mea BAIII imi furi clientii va astept cu recomandari si pt xt-ul meu ca si a mea e bombomica /index.php?showtopic=289892 Va las, poate ne gasim la o tura in week Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Salut ! E ghidonul original ? Sau e ceva aftermarket ? modelul pt 2008 asa vine...cu Renthal pe 28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Bai deci PYF-ul ala sa mor de nu il vad toata ziua. Ba la Iancului pe langa trafic, ba pe la Stefan cel Mare, ba prin centru parcata pe undeva... Sare in ochi oriunde te-ai duce. Bafta la vanzare! Desi lumea acuma si-ar lua DRZuri cu gume de iarna daca ar fi sa-si ia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 (editat) Bai deci PYF-ul ala sa mor de nu il vad toata ziua. Ba la Iancului pe langa trafic, ba pe la Stefan cel Mare, ba prin centru parcata pe undeva... Sare in ochi oriunde te-ai duce. Bafta la vanzare! Desi lumea acuma si-ar lua DRZuri cu gume de iarna daca ar fi sa-si ia thx man ...dar o vand la pret de nimic vreau ceva mai hard cu toate ca-i un pic mai consumabil Editat Noiembrie 22, 2008 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 thx man ...dar o vand la pret de nimic vreau ceva mai hard cu toate ca-i un pic mai consumabil frumos drz-ul...impecabil...bafta la vanzare ieri am mai scos si eu pe api din garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cagivel Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 are db-killer (silencer) pe toba ... ca daca il dau jos nu ma mai inteleg cu vecinii.unde pe balcon ? in ce zona ? Scuze ca nu am mai raspuns:)..in zona Armeneasca(Mantuleasa,Paleologu)..mai exact pe Paleologu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 motoreta mea drz sm 2007 am ghidon scar negru,frana brembo radiala,conducte racing,evacure cap coada gpr,masca acerbis cyclope,aripa fata scurta...si sparta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 (editat) motoreta mea drz sm 2007 am ghidon scar negru,frana brembo radiala,conducte racing,evacure cap coada gpr,masca acerbis cyclope,aripa fata scurta...si sparta ... incantat sa te primim in clubul supermotarzilor cat ai dat pe ea ? Editat Noiembrie 25, 2008 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) Hop si io cu Katy a mea. Mari modificari nu a avut, dar dupa al 2-lea set de roti si ceva colant negru, a iesit asa cum am vrut. Varianta initiala Prima modificare Varianta finala Spor! Editat Noiembrie 27, 2008 de adiviraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Hop si io cu Katy a mea.Mari modificari nu a avut, dar dupa al 2-lea set de roti si ceva colant negru, a iesit asa cum am vrut. Varianta initiala Prima modificare Varianta finala Spor! jentzile asa leai cumparat albastre, sau le`ai vopsit tu ? un pretz ceva ? bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 ce misto e cauciucurile pilot power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate