Jump to content

Poze Cu Supermoto

sil3nt_control
 Share

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

de ce o lauzi acu daca te tot chinui sa il dai de aproape un an????

Trei motive iti dau eu:

1 "lumea" nu prea a auzit de husaberg

2 "lumea" vrea ktm ca deh:

lasa ca o reconstruiesc io p'a mea si va pun poze cu portocala mecanica he he he!

3 "lumea" vrea mobre de 3000 de euro.

de ce o lauzi acu daca te tot chinui sa il dai de aproape un an????

Nu ma laud pur si simplu este un topic cu poze SM iar de chinuit stai linistit ca nu se chinuie nimeni cum am spus si in anunt doar este pacat ca sta degeaba atata tot .

Iar ca raspuns complet uite o afirmatie corecta de la Mihaio07 :Trei motive iti dau eu:

Nu ma laud pur si simplu este un topic cu poze SM iar de chinuit stai linistit ca nu se chinuie nimeni cum am spus si in anunt doar este pacat ca sta degeaba atata tot .

Iar ca raspuns complet uite o afirmatie corecta de la Mihaio07 :Trei motive iti dau eu:

prietene nu prea citesti printre randuri.

1. lumea la noi e noua in domeniu. pana acu 6-7 ani daca aveai japoneza erai un zeu, caci in afarad e comuniste nu prea era pe la noi. asa ca ciocu mic cu lumea nu prea auzi de husa.

2. lumea vrea KTM ca - pt ca e tare frate. (acu citeste printre randuri, dar vezi sa nu te incurci)

3. lumea care vrea mobre de 3000 sa isi caute motoare din ani mai vechi.

PS Husa tot KTM e asa ca.... :)

toată lumea Âştie că KTM rulz ...

aÂşa că o vînd Âşi eu pe a mea ca să îmi iau una de 450

@MacLeod am avut doi ani una exact ca a ta (dar fix la fel - EXC 520 din 2000) Âşi am fost mulțumit per ansamblu. Obiectiv vorbind, principalul avantaj la Husaberg față de KTMul ăla constă în întreținerea mult mai facilă (mă refer la cît timp îți ia să demontezi toate accesoriile Âşi să ai acces la motor Âşi la componentele principale). Poate la modelele noi au mai îmbunătățit situația ...

PS nu e nevoie să te încrunți aÂşa .... motorul lui Rinno are un preț excelent

cu asta nu m-aÂş bate aÂşa de tare cu pumnul în piept fiindcă e mai simplu să cumperi o firmă dacă nu eÂşti în stare să concurezi cu ea :)

Edited by bibi

noua Husa 570 cu roti de sm ar fi o bomba. In padure e prea puternica. Sunt convins ca si 450 in padure e prea rau, celu putin pt gustu meu.

ps. dah... cumperi caci: IOOOOOOOOO, CU BANIII MEIII.....stiti continuarea...

@bibi

dah am observat modul "ingrijit" in care e construita Husa, si am admirat asta. Eu sunt fan KTM pana la moartea si asta o sa am pana mor. Asta e, nu am ce face. Pentru ca una peste alta cumparam cu inima, cel putin marea majoritate.

Edited by MacLeod

prietene nu prea citesti printre randuri.

1. lumea la noi e noua in domeniu. pana acu 6-7 ani daca aveai japoneza erai un zeu, caci in afarad e comuniste nu prea era pe la noi. asa ca ciocu mic cu lumea nu prea auzi de husa.

2. lumea vrea KTM ca - pt ca e tare frate. (acu citeste printre randuri, dar vezi sa nu te incurci)

3. lumea care vrea mobre de 3000 sa isi caute motoare din ani mai vechi.

Din cate vad eu tu ai o problema serioasa ............................ :) atat in exprimare cat si in gandire !

Edited by Rinno

sigur... asa ca prefer sa mor decat sa traiesc liber.:)

cu probleme sau nu tot KTM ruls.

amice lasa-te de SM si Enduro si apuca-te de goblenuri....

sigur... asa ca prefer sa mor decat sa traiesc liber.:)

cu probleme sau nu tot KTM ruls.

amice lasa-te de SM si Enduro si apuca-te de goblenuri....

Incepeti cu caterinca si misto-uri si pe topicul asta...mutati-va pe altul,aici ar trebui sa fie doar poze si comentarii(gen hi5...wow fata super poza asta in oglinda)

Incepeti cu caterinca si misto-uri si pe topicul asta...mutati-va pe altul,aici ar trebui sa fie doar poze si comentarii(gen hi5...wow fata super poza asta in oglinda)

in stitlul mistoului cu care ne-am obisnuit iata o poza cu un sm a carui evacuare mi-a placut mult.

post-5488-1222944709_thumb.jpg

as pune asa ceva pe EXC cand o fi numai de strada

ai aici un amator... daca fac creditul in primavara poate tinem legatura, am remorca pt 2 moto! :)

frumoasa foc....

cam asa e si pe la mine vedem ce si cum ...sunt curios la ce costuri ajungem pe transport si adus aici