zwikly Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Seara buna! tot nu am motor dar vin si eu, impreuna cu colegu' cu motor ne-om vedea dimineata. noapte buna, si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 . noapte buna, si asfalt uscat! La fel iti doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebic Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 alesd - negreni - 35 km,dupa piatra craiului 10 kmai o camera pe sensul tau la tinaud in rest liber(atentie la radar mobil in auseu,borod si cornitel) ce poti sa faci aici: -iti holbezi ochii printre vechituri - si tarabe cu haine de piata -gasesti mincare si bauturi cit vezi cu ochii -sunt si ceva linghispir sau din astea pt distractie,nu le-am vaz numai de departe nush exact Multzam fain, o sa fiu pe traseu ... mie ciuda pe dn1- pe drumul asta ca timpu am patit-o (si mai si vreau sa verific ambreiajul la fireblde) Pe la 11 o sa plecam din Alesd, daca ne intersectam ar fi fain, am de facut maxim 100 km toata sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 La fel iti doresc noapte bine sa ne fie, pe maine... azi, ma rog, dimineata sper! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 deci pleaca careva la 11? 9 pt mine e prea devreme LE: daca vrea careva sa vina la 11, sa fie sub podul din manastur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 dedicatie pt GABRIELA 25! o maimutzica ,cu coditza de la negreni! mai am o turta dulce pt tine ,maimutzica e virtuala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matyi_h Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) Mezutzu , yzulyka sau care ati avut aparat ... astept pozele Editat Octombrie 12, 2008 de matyi_h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Mezutzu , yzulyka sau care ati avut aparat ... astept pozele sal . imi pare rau dar nu pot sa pun fotografiile pt ca nu se incarca. mai incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aripi Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Salutare. Mersi fain ca m-ati luat cu voi a fost excelenta iesirea. Bai fratilor pai acolo trebe sa stai 1 saptamana intreaga sa vezi toate tarabele, nu imi imaginam ca este chiar in halu ala de mare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zwikly Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Petrom Huedin doua motoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 dedicatie pt GABRIELA 25! o maimutzica ,cu coditza de la negreni! mai am o turta dulce pt tine ,maimutzica e virtuala! Oooo mersi mersi Cred ca ai cautat-o in special pe aia cu coada mai lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matyi_h Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Salutare. Mersi fain ca m-ati luat cu voi a fost excelenta iesirea. Bai fratilor pai acolo trebe sa stai 1 saptamana intreaga sa vezi toate tarabele, nu imi imaginam ca este chiar in halu ala de mare . da...intodeauna e o placere sa iesi la plimbare cu motoarele in grup, mai ales cu oamnei asa faini cum is cei cu care am fost la negreni. pacat ca vine iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 A fost super,asa week-end superb de mult timp n-a mai fost.Dar sa lasam pozele sa vorbeasca de la sine.... O mica completare,noi(adica eu,Nadya,Dan si Delia) am continuat pe la Belis(cazare),Fantanele(plimbare cu barca,deasupra fostei biserici din Belisul vechi),Marisel,Tarnita,Garbau,Cluj. Poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 A fost super,asa week-end superb de mult timp n-a mai fost.Dar sa lasam pozele sa vorbeasca de la sine....O mica completare,noi(adica eu,Nadya,Dan si Delia) am continuat pe la Belis(cazare),Fantanele(plimbare cu barca,deasupra fostei biserici din Belisul vechi),Marisel,Tarnita,Garbau,Cluj. Poze.. Pai da, vad ca te-ai aprovizionat cu destule curele pentru bondarul tau pina la Negreniul urmator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Pai da, vad ca te-ai aprovizionat cu destule curele pentru bondarul tau pina la Negreniul urmator Oare de ce stiam ca vei musca momeala... Din momentul in care le-am vazut,am si zis ca tre' sa fac poza cu dealerul Bmw,ca sa se poata lega lumea de 'bracinarii' mei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Oare de ce stiam ca vei musca momeala... Din momentul in care le-am vazut,am si zis ca tre' sa fac poza cu dealerul Bmw,ca sa se poata lega lumea de 'bracinarii' mei. ba Marcel, da ce am mai vazut noi in piata azi dimineata in belis legat de motoare? io-te unde se duc toti tehnicienii si mecanicii buni de la F1 Ferrari: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 ba Marcel, da ce am mai vazut noi in piata azi dimineata in belis legat de motoare? Bine mai,aia erau chiar reprezentanta Bmw P.S: in targ gen 'a la rusi' am gasit semnale cum am eu pe motor,si nu mi-am luat,bineinteles.Al draq pielea pe ei,cand am ajuns acasa am vaz' ca mi-am rupt semnalul stanga spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) Noah, am terminat si eu de uploadat ceva selectii din pozele facute in acest raid de aproape 300 km din care o buna parte of-road. Tot felul de amintiri(una cu subsemnatul Paraipan) si in special multe ipostaze cu fericitul Gex care s-a pozat cu mulatre si s-a intors destul de intolit acasa. Dar nu se poate compara cu subsemnatul care a cheltuit toti banii de Felix (din lipsa de aderenti la plan-ramine pe data viitoare) pe un portbagaj de marfa adusa acasa doar prin amabilitatea unor amici motociclisti veniti pe 4 roti. Asa ca m-am multumit doar cu o baie la Boghis. Si acu gata cu vorbaria, pozele ca de obicei urcate pe Photobucket http://s237.photobucket.com/albums/ff294/g...%20-%20Negreni/ Editat Octombrie 12, 2008 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Noah, am terminat si eu de uploadat ceva selectii din pozele facute in acest raid de aproape 300 km din care o buna parte of-road. Tot felul de amintiri(una cu subsemnatul Paraipan) si in special multe ipostaze cu fericitul Gex care s-a pozat cu mulatre si s-a intors destul de intolit acasa. Dar nu se poate compara cu subsemnatul care a cheltuit toti banii de Felix (din lipsa de aderenti la plan-ramine pe data viitoare) pe un portbagaj de marfa adusa acasa doar prin amabilitatea unor amici motociclisti veniti pe 4 roti. Asa ca m-am multumit doar cu o baie la Boghis. Si acu gata cu vorbaria, pozele ca de obicei urcate pe Photobucket http://s237.photobucket.com/albums/ff294/g...%20-%20Negreni/ unde-i poza cu vampirul? ca ti l-am vazut in plasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 (editat) unde-i poza cu vampirul? ca ti l-am vazut in plasa! Ahaa, Batman! Batman! e pusa bine mascota la mine in birou (atirna de clanta), ma tot intorc din cind in cind sa nu ma pomenesc ca-mi sare la jugulara Ma mir insa ca atita popor cit a fost nu a mai facut ceva poze si mai mult decit atit nici nu s-a prea cumparat cine stie ce. Batman mi-a purtat noroc. Eu am scanat cum se cade locul, mi-a si luat ceva timp insa m-am intors cu o captura substantiala. Adevaraciune de bocanci noi Catepilar, cizme de motor de vara, cizme de goretex pentru sezonul moto rece, treninguri si o seama de multe altele superutile si ieftine. Apropo, cine doreste, pun la dispozitie bocancii de anul trecut usori si schemosi, absolut noi (nepurtati) marca Trektex care mi-s putin mici au mariumea reala 42 fix, si costa tot fix 60 lei. Editat Octombrie 13, 2008 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 asa mai intarziat vin si eu cu cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 dupa ce era pe acolo cred ca era bine daca mergeam mai de dimineata da bine si asa ,,oricum m-am ales cu p pereche de pantaloni de piele in stare perfecta la 50 de lei deci pana la urma un drum frumos ,, camarazi de drum super ,si vreme buna ce mai o iesire misto ,,pacat ca nu a fost timp indeajuns ,, eh data viitoare toate bune!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Felicitari celor care au fost pe vremuri mergeam si eu si era tare frumos, lucrurile s-au mai schimbat dar targu asta e deja traditie printre motociclistii din Cluj. Bravo Peter nu te dezminti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 cateva poze de la negreni! soldatei de plumb.... inca o poza! [attachment=392224:negreni_2008_012.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate