Treijumate Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 sunt multe drumuri pe acolo, mi-am promis ca o sa ma intorc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Septembrie 13, 2005 Autor Share Postat Septembrie 13, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Septembrie 13, 2005 Autor Share Postat Septembrie 13, 2005 dupa un traseu prin bolovanis am ajuns la cabana Cuca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Septembrie 13, 2005 Autor Share Postat Septembrie 13, 2005 si alte locuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Septembrie 13, 2005 Autor Share Postat Septembrie 13, 2005 ... pacat ca sus era ceata si nu s-a vazut mai nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Septembrie 13, 2005 Autor Share Postat Septembrie 13, 2005 care e doritor sa mai mergem o tura anul asta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Frumos! Eu vreau! Transmite-i lui Cristi multumiri pt traseul adoptat spre Targoviste. Aveam pasager + bagaje si el m-a scos pe criblura si drumuri de tara sa ne distram... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 care e doritor sa mai mergem o tura anul asta?? 242161[/snapback] Eu am ramas dator sa ajung la lacul Iezer..asa ca poate ne lipim intr-un we Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Shi eu vreau. Numai ca am motor de strada. Asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Superba zona, am fost de multe ori la picior in plimbari, mi-am jurat ca ajung si cu motorul Dati-mi de stire cand mai planuiti una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Superba zona, am fost de multe ori la picior in plimbari, mi-am jurat ca ajung si cu motorul Dati-mi de stire cand mai planuiti una 243112[/snapback] 1-2 octombrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Superba zona, am fost de multe ori la picior in plimbari, mi-am jurat ca ajung si cu motorul Dati-mi de stire cand mai planuiti una 243112[/snapback] Fuck Contrar vointei mele, trebuie sa fiu la o nunta pe 1 oct. De banii aia ma plimbam tot we pe coclauri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Septembrie 15, 2005 Autor Share Postat Septembrie 15, 2005 facem weekend-ul urmator!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladco Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Am fost si eu la Cuca vara asta, cu un IMS. Cat mai continua drumul forestier dupa cabana Cuca? Ajunge la gol alpin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Septembrie 16, 2005 Autor Share Postat Septembrie 16, 2005 nu!... drumul se opreste in niste cascade, trebuie sa te intorci pana la baraj si de acolo o iei in dreapta(pe baraj) sau daca esti dus cu capu si ai motor, o iei de la voina in dreapta prin niste alunecari de teren si ajungi chiar la refugiul iezer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Foarte frumos baieti! Imi place foarte mult zona aia, tinand cont ca acolo am copilarit(in satul Leresti). Chiar ma gandeam vara asta cate trasee faine de enduro sunt in aceasta zona. Din pacate nu mai ajung anul asta pe acolo, dar in sezonul viitor,cine are chef de cateva zile de enduro, poate sta la mine, va pot arata niste trasee foarte misto prin zona iar seara va puteti degusta cu o tzuica veche si buna, productie proprie. Mai jos am bagat cateva poze cu curticica mea de la tzara. E offtopic, da' am prilej sa ma laud cu ce am facut acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Septembrie 16, 2005 Autor Share Postat Septembrie 16, 2005 Offf....Ce bine suna!!, ...si ce grea o sa fie iarna asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 si alte locuri... voi catarati pe 18 sept in Rasnoave? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Septembrie 20, 2005 Autor Share Postat Septembrie 20, 2005 o parte dintre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Droopy Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 culme io am fost cu gn meu pana la lac sus ... am cam tras de el ( rau ) da am ajuns io nu am facut poze eram prea preocupat sa curat lantu de noroi ca facea urat rau ) belea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat Octombrie 5, 2005 Share Postat Octombrie 5, 2005 Dati de veste cand mai plecati asa, ca ma inscriu si eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Bestiala tura!Da lu chelu'ala rebel nu i-a inghetat chelia? ( >>tot chelsi asta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Green_Alex Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Daca se mai face ceva anul asta as veni si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 beleeaaa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emzy Postat Decembrie 11, 2005 Share Postat Decembrie 11, 2005 o Plimbare Prin Muntii Iezer nu scrieti va rog tare frumos traseul facut? ca tare as vrea sa merg si eu please am plecat de la am ajuns acolo dupa care am coborat pe ....dincolo please Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate