P T R Postat Februarie 8, 2014 Autor Share Postat Februarie 8, 2014 (editat) Un wallpaper frumos Screenshot facut in cursa de la assen cand rossi a trecut pe locul 1 depasindul pe marquez Expresia mosului e priceless.... Editat Februarie 8, 2014 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Sunt curios sa vad o poza cu tine cand il vezi pe Rossi depasind pe careva! Cred ca ar fi la fel de PRICELESS! Mai ales ca stim cu totii ca tu esti seful Galeriei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 9, 2014 Autor Share Postat Februarie 9, 2014 (editat) Sunt curios sa vad o poza cu tine cand il vezi pe Rossi depasind pe careva! Cred ca ar fi la fel de PRICELESS! Mai ales ca stim cu totii ca tu esti seful Galeriei! asta e fata mea dupa ce a castigat cursa in 2009 la Brno. hai sa iti vad eu fata dupa ce a castigat rossi acum trebuie sa faci "fata" provocarii Editat Februarie 9, 2014 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Refuz challenge-ul! Oricum nu as mai putea sa ma bucur pt o victorie a lui...fiindca nu il vad sa mai castige vreodata! Din pacate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Mai bine spune ca nu esti fotogenic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Nu sunt fotogenic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 HA...ce cursa...am stat in sectorul A, stiu ca am stat chiar in virajul de stanga in care Lorenzo l-a depasit pe Rossi si in acelasi viraj in turul urmator a cazut Lorenzo...iar in 2008 tot acolo in virajul imediat urmator de dreapta a cazut Stoner....o sa caut fotografiile. asta e fata mea dupa ce a castigat cursa in 2009 la Brno. hai sa iti vad eu fata dupa ce a castigat rossi acum trebuie sa faci "fata" provocarii DSC03106.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 10, 2014 Autor Share Postat Februarie 10, 2014 Da...a fost un weekend perfect atunci.vremea a fost foarte buna si cursa la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Refuz challenge-ul! Oricum nu as mai putea sa ma bucur pt o victorie a lui...fiindca nu il vad sa mai castige vreodata! Din pacate! Eu zic ca si doar o victorie de conjunctura ca cea de anul trecut si tot o sa-l mai vedem pe prima treapta o data si in 2014 Si cine stie..poate Galbusera, vorbind pe limba lui (la propriu), poate il lamureste pe Rossi ca nu doar mobra trebuie preparata pe gustul lui, ci trebuie sa isi adapteze si el stilul de pilotaj si mai ales strategia: incepand cu calificari mai consistente, apoi starturi mai puternice si fara balbe in primele tururi. Pot intelege ca in urma tibiei rupte pe gume reci in 2010 are ceva retineri la debutul curselor, dar o diferenta de aproape 2s/tur pe primele 2-3 tururi, nu se mai recupereaza ca acum 10 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Nu sunt fotogenic Macar atat sa fi fost.. dar tu esti fara scapare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 (editat) Spune-mi si mie de ce te tot bagi in seama cu mine!? Tu nu vezi ca nu dau o flegma pe tine si te ignor? Chiar atat de Bolovan esti sa nu intelegi ce inseamna un simplu ignor ? Tu esti mai obsedat de mine decat e musca de rahat! Din unghiul asta si tu pari irecuperabil! Editat Februarie 10, 2014 de Sergiu 28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 (editat) Uite ce-a primit Rossi cadou de la Yamaha ca să se dea pe la ranch : adica Yamaha YZ 450F Editat Februarie 10, 2014 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 10, 2014 Autor Share Postat Februarie 10, 2014 Pai vine ziua lui...a primit in avans cadoul ca sa fie fit pt testele din 26 feb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Uite ce-a primit Rossi cadou de la Yamaha ca să se dea pe la ranch : adica Yamaha YZ 450F Da saracu' ..sunt convins ca el nu isi permitea din banii lui btw - m-am dat si eu pe asa ceva, dar in cele din urma am ramas la ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 btw - m-am dat si eu pe asa ceva, dar in cele din urma am ramas la ktm Adică ce ți-ai zis tu : dacă nici Cyril Despres n-a făcut nicio brânză cu Yamaha, mai bine merg pe mâna lui Coma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 11, 2014 Autor Share Postat Februarie 11, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Adică ce ți-ai zis tu : dacă nici Cyril Despres n-a făcut nicio brânză cu Yamaha, mai bine merg pe mâna lui Coma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Spune-mi si mie de ce te tot bagi in seama cu mine!? Tu nu vezi ca nu dau o flegma pe tine si te ignor? Chiar atat de Bolovan esti sa nu intelegi ce inseamna un simplu ignor ? Tu esti mai obsedat de mine decat e musca de rahat! Din unghiul asta si tu pari irecuperabil! Da' ce te-ai aprins asa?! Inghite-ti flegma si stinge flama din tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 Aloo tataie, cati anisori ziceai ca faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 16, 2014 Autor Share Postat Februarie 16, 2014 La multi ani cu sanatate si cat mai multe curse (castigate) in gp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 Buon compleanno, Vale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 16, 2014 Autor Share Postat Februarie 16, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=1UJrSavFrFQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 (editat) Feliz Cumpleaños scriu in spaniola, ca doar sunt Jorge Lorenzo... si oricum nu intra Rossi aici pe forum sa citeasca ) Editat Februarie 16, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 17, 2014 Autor Share Postat Februarie 17, 2014 ce chef simplu a facut ... nimic fancy ... acest om sigur nu e snob. jos palaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 ee draci..e zgârcit măi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate