P T R Postat Aprilie 7, 2014 Autor Share Postat Aprilie 7, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 (editat) Posibila trecere pe 4 roti? (WRC) si Rossi confirma ca Galbusera este un pariu castigat In cei 2 ani dezastruosi la Ducati, conturile lui Rossi au mai primit vreo 60 mil Eur. Cred ca a plans cu lacrimi de sange Si cand te gandesti ca erau unii pe aici care se intrebau de ce nu s-a retras la vatra...Uite un motiv foarte bun Editat Aprilie 8, 2014 de vampiria_t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 8, 2014 Autor Share Postat Aprilie 8, 2014 (editat) Si el ar putea sa se retraga ca are bani suficienti,nu cred ca $ sunt cauza principala pentru care mai participa in gp.pasiunea il tine aici in primul rand.tot ce sper eu sa ajunga sa imbatraneasca si sa nu fie nevoit sa se retraga din motogp/rally din motive de sanatate.(accident) Editat Aprilie 8, 2014 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 (editat) sa nu uitam ca 70% din alea 60 mil i le-a luat statul italian Editat Aprilie 8, 2014 de unnamed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Acum, înainte de cursa din SUA, Vale a fost în Brazilia pentru promovarea Yamaha (scuterul T-Max). Acolo s-a întâlnit cu Alex Barros, cu vedeta TV Leandro Mello si cu cunoscutul fotbalist Cafu. Evident, a avut parte și de un pic de acțiune pe un circuit, dar și de un scurt meci de fotbal. Alex Barros i-a luat un interviu lui Vale pentru un post TV. Desigur, în afara personalităților, au fost mii de fani care l-au ovaționat pe Rossi, care s-a declarat uimit de numărul mare de suporteri pe care-i are în Brazilia. Le-a promis acestora că se vor reîntâlni anul viitor, când vom avea în calendarul Campionatului Mondial și un MP în Brazilia. În același timp Jorge a vizitat Columbia și Mexic, tot în cadrul unui program de promovare a produselor Yamaha MDB. Foto : Rossi și Cafu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Acum, înainte de cursa din SUA, Vale a fost în Brazilia pentru promovarea Yamaha (scuterul T-Max). Acolo s-a întâlnit cu Alex Barros, cu vedeta TV Leandro Mello si cu cunoscutul fotbalist Cafu. Evident, a avut parte și de un pic de acțiune pe un circuit, dar și de un scurt meci de fotbal. Alex Barros i-a luat un interviu lui Vale pentru un post TV. Desigur, în afara personalităților, au fost mii de fani care l-au ovaționat pe Rossi, care s-a declarat uimit de numărul mare de suporteri pe care-i are în Brazilia. Le-a promis acestora că se vor reîntâlni anul viitor, când vom avea în calendarul Campionatului Mondial și un MP în Brazilia. În același timp Jorge a vizitat Columbia și Mexic, tot în cadrul unui program de promovare a produselor Yamaha MDB. Foto : Rossi și Cafu hehe, deci e clar ca ramane si la anul in GP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 9, 2014 Autor Share Postat Aprilie 9, 2014 hehe, deci e clar ca ramane si la anul in GP buna asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 (editat) Acum, înainte de cursa din SUA, Vale a fost în Brazilia pentru promovarea Yamaha mai sunt 2 foto si articolul pe larg aici Editat Aprilie 9, 2014 de vampiria_t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Si încă o fotografie ...sau două fotografii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 un mic material pregatit de catre motogp.com: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Eu stiam ca Rossi are domiciliul la Londra tocmai ca sa nu mai plateasca impozitele si taxele nesimtite din Italia. Sper sa faca o figura mai buna anul asta ca sa fie campionatul cat mai strans pt locul 2...ca pustiulica sigur va rupe tot si anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 https://twitter.com/ValeYellow46/status/457256012752617472/photo/1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 (editat) oare dupa care dintre cele 2 ii picase bala de pe tricou? Editat Aprilie 22, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Nu stiu, probabil gusturile nu se discuta dar nu ma impresioneaza la capitolul gagici, inclusiv cand e vorba de a sa actuala Linda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 22, 2014 Autor Share Postat Aprilie 22, 2014 E frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 oricum arata mai bine ca 90% din femei. si conteaza si ce mai are in cap, mai ales de la o varsta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Mai luati, daca chiar va place , eu raman la parerea mea Si niste poze mai vechi: Graziano, Vale, Sic. Continuam pe linia cu gagici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Rossi învățând traseul de la Termas de Rio Hondo. Zice că senzația pe noul circuit este deosebită, chiar la ghidonul scooter-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 25, 2014 Autor Share Postat Aprilie 25, 2014 Sper sa ramana deosebita nu doar la ghidonul scuterului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Mi-a plăcut faza cu Rossi și Marquets de la conferința de presă. Rossi povestea despre momentul în care a fost luat pe sus de fani, în vreme ce se afla la restaurant și doar poliția a reușit să-l scape din mulțimea care a năvălit peste el, spunând că s-a simțit precum un animal de la grădina zoologică, iar Marquets a replicat plin de umor : ”Este numai vina lui Rossi. Io stăteam liniștit la masă în restaurant, când a apărut Rossi și cineva din mulțime a strigat - Uite-l pe Marquez! Moment în care s-a declanșat nebunia”. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Stiu ca sunt vechi pozele cu Maradona, dar daca tot am vazut ieri etapa din Argentina.. Prima poza - sa zicem ca merge, dar a2a deja e dubioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 VR46 avea cocaină în palmă ? Prima poza - sa zicem ca merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Pai daca e vorba de VR46, are mai degraba "speed", dar nu cred ca Manadona face mutre la meniu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate