todea Postat Februarie 18, 2012 Autor Share Postat Februarie 18, 2012 Asa Todea , imi place ca va ajutati intre voi acolo , ca tare de treaba is englezii astia . Samir ce zici ca mai faci ??? doar nu crezi ca te-or da astia acuma afara cu masina ca ai numerele cu fundal alb . Iti trimit din Romania o carioca galbena si vopsim numerele imediat , daca se leaga careva de tine BERILE , sunt de la mine pt amandoi , cand ne vedem la vara la Festival FREE BIKER'S WEEK 2012 - la Hunedoara . sa de-a Domnu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 Care din voie iese azi la o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 8, 2012 Autor Share Postat Martie 8, 2012 pe 19 se iasa in pista...doritorii pot face rezervarea aici http://www.nolimitstrackdays.com/acatalog/Snetterton190312.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 salut...o intrebare am daca poate sa ma lamureasca cineva ...daca vin cu o moto cu far de eu cat timp pot circula in anglia sau care este regula daca stie cineva...bafta salut...o intrebare am daca poate sa ma lamureasca cineva ...daca vin cu o moto cu far de eu cat timp pot circula in anglia sau care este regula daca stie cineva...bafta aloooooooooooooooo e cineva viu pe aici ma poate lamuri cineva???.....multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 4, 2012 Autor Share Postat Aprilie 4, 2012 nu iti are nimeni treaba..cred ca farul ar fi ultimul lucru de care s-ar lua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 nu iti are nimeni treaba..cred ca farul ar fi ultimul lucru de care s-ar lua o veste buna mersi mult...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikazemc Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Salut, sunt Cosmin. Locuiesc in N Londrei si de ceva timp vin vineri seara la Ace iar din cand in cand impreuna cu un bun prieten plecam si spre alte destinatii. Daca doriti sa va alaturati sunteti bineveniti iar de acum voi posta in avans destinatia, punctul de plecare , Ziua si ora. Daca aveti alte propuneri suntem numai urechi ca puii de basset. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 25, 2012 Autor Share Postat Aprilie 25, 2012 Salut, sunt Cosmin. Locuiesc in N Londrei si de ceva timp vin vineri seara la Ace iar din cand in cand impreuna cu un bun prieten plecam si spre alte destinatii. Daca doriti sa va alaturati sunteti bineveniti iar de acum voi posta in avans destinatia, punctul de plecare , Ziua si ora. Daca aveti alte propuneri suntem numai urechi ca puii de basset. se mai iasa pe la circuit din cand in cand si cand permite vremea in rest eu m-am lecuit cu iesirile pe strada prin uk..poate doar asa pe chopar ps vezi ca sunt multi romani pe la ace sigur gasesti camarazi de drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 boys and girls,de pe la sf lui iunie voi poposi si eu pe meleaguri britanice (londoneze,mai exact).Poate ne vom vedea pe acolo la o bere.Multe salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VRAI Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Help! Am nevoie de o piesa (un tub de furca http://www.ebay.co.uk/itm/New-Genuine-BMW-R1100S-R1100-S-Fork-Stanchion-Tube-RRP-197-00-/230778273392?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item35bb74fe70), dar, am gasit un vanzator care nu livreaza decat in UK. Ma poate ajuta cineva? Fac cinste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donald Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Poate sa-mi spuna si mie cineva daca sunt ceva targuri de motociclete in jurul Londrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iulie 12, 2012 Autor Share Postat Iulie 12, 2012 (editat) ai gasit? Editat Iulie 12, 2012 de todea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipi_sb_honda Postat Iulie 14, 2012 Share Postat Iulie 14, 2012 Salut. Am vrut sa dau o fuga pana in Londra sambata asta si am observat ca nu are harta angliei GPS.Aveti idee de unde pot descarca harta descara harta angliei pt. android , IGO mai exact. Si sunt curios care a fost reactia voastra la schimbarea sensului pe benzi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPauL Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 Buna, A facut cineva scoala(A-full) in Londra?Incerc sa ma decid intre a face scoala acasa(ieftin, insa ma tine 5 sapt) si aici in Londra(scump insa o pot face in zilele libere).Nu pun accent pe cost, ci mai mult pe un training complex.Astept impresii.Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Neatza. Vin prin Londra de 3 ori pe saptamana la colegiu. In general termin pe la 4. Pe unde va mai intalniti? Face careva ture mai lungi de duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Mai traiesti ma? Ce iti face copilu'? Am pomenit la Rasnov de tine ca a zis la statie ca participa Mougli la concursul de mers incet si noi vro' cativa "cine, cine?" Hai noroc, baga PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 O intrebare ptr voi : doresc sa ma stabilesc in anglia in viitor si ma gandeam sa aduc motocicleta de acasa insa nu stiu cat te lasa sa circuli cu nr de RO si apoi nici nu stiu daca se merita sa o aduc de aici sau mai bine o vand si iau direct de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 HIIIEEELAAUUU .. Ia uite ma nene cati bikeri p-acilisea .. as dori sa ma afiliez si eu acestui minunat grup de conationali pe doua roti Pe unde va intalniti si cum facti cu ride-outurile ?? Eu am stat 4 ani in Canterbury (la freacultate) si abia ce m-am mutat(acum 5 luni) in Londra Eltham SE9 mai precis, detin o minunata yamaha fzs600 si sunt dornic de aventuri pe drumuri frumoase sau circuit .. sau ce-o fi ... Salutari Cornel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Salut. Am vrut sa dau o fuga pana in Londra sambata asta si am observat ca nu are harta angliei GPS.Aveti idee de unde pot descarca harta descara harta angliei pt. android , IGO mai exact. Si sunt curios care a fost reactia voastra la schimbarea sensului pe benzi?? acu' te-am vaz't ai gas't ceva? io'l am instalat p-un sgs+ si merge perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Cam liniste pe aici. Pe unde va mai intalniti? Cand si ce iesiri se mai fac? Pana acu de 2 ani tot bag mare de unu singur si parca ar merge sa mai socializez putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Cam liniste pe aici. Pe unde va mai intalniti? Cand si ce iesiri se mai fac? Pana acu de 2 ani tot bag mare de unu singur si parca ar merge sa mai socializez putin. eu unu nu ies decat cand e nevoie .. deocamdata tin fazeru sub prelata .. dar de iesit o sa iesim si noi candva AAA apopo vine Ken Block la ACE CAFE vineri : Bike Night + Rockers & Classic (Ken Block & John McGuinness visit to Ace!)6pm Start Time: 06:00 PM End Time: 11:00 PM Meet Details: Fresh from his best ever WRC result at Rally Mexico, Monster Energy's Ken Block continues his epic world tour and jets into the UK on Friday 22nd March to catch up with his fans on this side of the "pond". Ken will be visiting Ace Cafe London from 6pm - 9pm to check out the bikes along with TT race legend John McGuinness. If you want to get up close with Ken and his 2013 GRC Fiesta, head over and get yourself a signed poster. Just don't get too close, or else he might sign your face instead! suna bine si am sa cer liber de la serv .. plec din Eltham SE9 daca vreti sa ne intalnim sau sa ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Plm. Abea acu am vazut postu! Rahat. Pe data viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 Stai sa se face mai frumos afara .. sa inceapa plimbarile ..dupa ce scrie pe AcuWeather pe la sfarsitu lui aprilie o sa avem parte de 15 grade pana atunci .. liniste vine cineva la o plimbare ?? 07891220233 nr de anglia .. give us a shout Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPauL Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Buna,A facut cineva scoala(A-full) in Londra?Incerc sa ma decid intre a face scoala acasa(ieftin, insa ma tine 5 sapt) si aici in Londra(scump insa o pot face in zilele libere).Nu pun accent pe cost, ci mai mult pe un training decent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ncezarus Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Salutare, Sunt de curand prin zona, mai exact de vreo 2 luni si stau in Windsor. Tocmai ce vreau sa-mi iau o motocicleta de aici si nu am gasit cam ce conditii sunt din momentul achizitionarii unei motociclete pana la a merge pe strazi. Poate cineva in cateva cuvinte sa ma lumineze? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate