paul_biker Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Multi s-au asteptat ca Honda sa vina la Intermot cu noul VFR 1000, insa VFR-ul de 800 ramane si pentru 2009 singura schimbare fiind culorile noi. Insa Honda a socat publicul cu radicalul concept V4 ce il puteti vedea mai jos. Honda are si un sondaj de opinie legat de design-ul acestui concept. Sunt convins ca de aici va fi derivat si urmatorul VFR 1000 ce va fi lansat cel mai probabil in 2010. Mai multe detalii si fotografii aici. Scuze de duplu topic, rog un admin sa stearga unul din ele. S-a intamplat din cauza conexiei mele de internet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 da am auzit ... si cu aceasi ocazia se va lansa pe piata si motocicleta asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 da am auzit ... si cu aceasi ocazia se va lansa pe piata si motocicleta asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 moto gp scrie pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 in mos craciun mai crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pony18554 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Ce motocicleta e aia mau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 se poate folosi pe post de medicament....cand esti bolnav de fiara si nu poti vomita....te uiti la poza si done Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 honda n-am ce zice pacat ca rotile nu se pot invarti fizic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 se poate folosi pe post de medicament....cand esti bolnav de fiara si nu poti vomita....te uiti la poza si done Daca tie iti vine sa vomiti cand te uiti la pozele astea... eu nu stiu ce sa mai zic Personal mi se pare un concept futurist foarte reusit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Daca tie iti vine sa vomiti cand te uiti la pozele astea... eu nu stiu ce sa mai zic gusturile nu se discuta....era numa parerea mea... asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 honda e suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra964 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 mie imi place, ca idee de baza, o vad pusa in practica, desi singurul loc unde sunt sigur ca nu va arata ca in poze este este in zona rotilor, pt ca si nu prea vad cum s-ar invarti rotile alea, dar ca idee este foarte buna as vrea sa o vad pusa in practica.....si credca imi si imaginez cum ar arata(demential) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 totu-i ok numa ca nu mere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra964 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 probabil daca ar renunta la toate carenele de peste cauciuc si la jentile hubless sa implementeze tehnica obijnuita cu bascula oscilanta pe spate (eventual monobrat) si o furca normala pe fata deasemenea fara carene, care sa acopere cauciucul, ar sparge piata, pt ca preturile nu ar fi asa de mari iar designul cu siguranta ar aduce-o in top, deja mi-o imaginez:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Provocarea avorturilor spontane e singura utilitate practica pe care o vad pentru aberatia aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 or sa scoata probabil un model ce va concura cu hayabusa, k1300rs, zzr1400... cbr1100xx ul e piesa de muzeu, vfr-ul e fain dar destul de "moale", deci trebuie inlocuitor si un concurent totodata pt marile tourere ale celoralti. ma gandesc ca in majoritatea cazurilor cand honda a scos un proiect, l-a realizat si-n practica. ideea de sport-tourer de capacitate mare le-a incoltit in minte acum ceva ani, era vb de un vfr1200 cu motor v5... ar putea rupe iar gura targului cum au facut-o cu alte modele care au intrat in istorie pt ca au schimbat motocicleta ca vehicul pt totdeauna si sa scoata un model ultra-tehnologizat, hi-tec sau cum i-o mai zice. as vrea sa iasa un vfr1200, imi surade ideea ... cred ca renunt la ideea cu busa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) probabil daca ar renunta la toate carenele de peste cauciuc si la jentile hubless sa implementeze tehnica obijnuita cu bascula oscilanta pe spate (eventual monobrat) si o furca normala pe fata deasemenea fara carene, care sa acopere cauciucul, ar sparge piata, pt ca preturile nu ar fi asa de mari iar designul cu siguranta ar aduce-o in top, deja mi-o imaginez:D Nu te chinui sa gasesti latura practica sau tangenta cu realitatea. Este un concept. Un exercitiu de stil. Honda testeaza piata acum, de aia au si facut acel sondaj. Sunt convins ca vom regasi foarte multe din acest concept pe viitorul VFR 1000, model pe care toata lumea il astepta la sfarsitul acestui an insa care nu va aparea mai devreme de 2010. Editat Octombrie 7, 2008 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Nu te chinui sa gasesti latura practica sau tangenta cu realitatea. Este un concept. Un exercitiu de stil. Honda testeaza piata acum, de aia au si facut acel sondaj. Sunt convins ca vom regasi foarte multe din acest concept pe viitorul VFR 1000, model pe care toata lumea il astepta la sfarsitul acestui an insa care nu va aparea mai devreme de 2010. Nici aici nu sunt prea reusite pozele si daca ar fi sa comentam hai sa luam prim poza moto rosie coditza aceea sa fim seriosi dar numai de un sport toring nu e ,plus ca nu ai mai avea unde sa pui top case a 2a poza pare mai reusita mai pare a sport touring cu toate ca saua si roata spate sunt de pe model actual dar nu sunt decat "prototipuri" banuiesc doar niste simple schitze sunt sigur ca inginerii de la Honda or sa vina cu ceva mult mai mult dect frumos de care noi nici nu ne asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 8, 2008 Autor Share Postat Octombrie 8, 2008 Nici aici nu sunt prea reusite pozele si daca ar fi sa comentam hai sa luam prim poza moto rosie coditza aceea sa fim seriosi dar numai de un sport toring nu e ,plus ca nu ai mai avea unde sa pui top case a 2a poza pare mai reusita mai pare a sport touring cu toate ca saua si roata spate sunt de pe model actual dar nu sunt decat "prototipuri" banuiesc doar niste simple schitze sunt sigur ca inginerii de la Honda or sa vina cu ceva mult mai mult dect frumos de care noi nici nu ne asteptam Alea sunt niste CGI-uri facute de cei de la MCN in baza unor schite "scapate" de cei de la Honda. La varianta rosie nici nu poate fi vorba de touring intrucat se vrea a fi mai sport. De asta si exista doua variante. Acum na... e intersant dar asta e ce afirma MCN-ul...de aici si pana la realitate mai vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 honda e suzuki Ma esti nesimtit, cum poti jicni marca Suzuki, nu e frumos. Na reply: kawasaki e yamaha Interesant conceptul, chiar ca exercitiu de stil, pacat de cei care nu inteleg ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Nu te chinui sa gasesti latura practica sau tangenta cu realitatea. Este un concept. Un exercitiu de stil. Honda testeaza piata acum, de aia au si facut acel sondaj. Sunt convins ca vom regasi foarte multe din acest concept pe viitorul VFR 1000, model pe care toata lumea il astepta la sfarsitul acestui an insa care nu va aparea mai devreme de 2010. eu nu astept vfr-ul de 1000 si mai stiu vreo 3 care nu il asteapta care toata lumea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 eu nu astept vfr-ul de 1000si mai stiu vreo 3 care nu il asteapta care toata lumea? Toata lumea buna sergiule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 e da aici ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 QUOTE (sergiukawa @ Oct 7 2008, 05:23 PM) honda e suzuki Ma esti nesimtit, cum poti jicni marca Suzuki, nu e frumos. Na reply: kawasaki e yamaha Interesant conceptul, chiar ca exercitiu de stil, pacat de cei care nu inteleg ... Asta deja e un derapaj total necontrolat.....acuma sper sa nu mai vina cineva sa zica ca Ducati e Aprilia ON: Unde se gata aripa si unde incepe cadru sau roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate