Merenptah Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 trec pe la service si mai iau niste vasilina d-aia neagra si dau si pe fata, pentru ca pe maini inca nu s-a curatat de tot...am munca de birou si am maini de mecanic, pline de negreala zici si tu ca e de la tusul de pe hartii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 da...am schimbat tusul la imprimanta sau am scris prea mult la calculator si s-a luat de pe taste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Ne primiti si pe noi? (Dominator72 si Ruxique) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Ne primiti si pe noi? (Dominator72 si Ruxique) sigur ca da . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 sigur ca da . atunci venim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 atunci venim pe cat posibil costumati, da? macar un colt de vampir, o pelerina, something. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Pai las' ca gasim noi ceva... Io am 2 carje, merge? Nu de alta da nu pot merge fara ele (acu' e adevarat ca nici cu ele nu ma descurc prea bine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Pai las' ca gasim noi ceva... Io am 2 carje, merge? Nu de alta da nu pot merge fara ele (acu' e adevarat ca nici cu ele nu ma descurc prea bine ) deci tu vii deja costumata in pacient . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Pai las' ca gasim noi ceva... Io am 2 carje, merge? Nu de alta da nu pot merge fara ele (acu' e adevarat ca nici cu ele nu ma descurc prea bine ) sper ca va prindem diseara la birou si atunci o sa vedem cum merge costumatia de pacient si dominator72 vine costumat in asistenta daca tu vii pacient ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 sper ca va prindem diseara la birou si atunci o sa vedem cum merge costumatia de pacient si dominator72 vine costumat in asistenta daca tu vii pacient ? Ar fi o chestie super tare, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Ar fi o chestie super tare, nu? dar sa fie costumat in asistenta sexy, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 dar sa fie costumat in asistenta sexy, da? parca ti-l si imaginezi, nu?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Bai nene...ia hai gata cu gluma,se stie ca eu vin imbracat in asistent Nu de alta da' s-ar putea sa vin direct de la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Bai nene...ia hai gata cu gluma,se stie ca eu vin imbracat in asistent Nu de alta da' s-ar putea sa vin direct de la munca pai tu vii in asistent, dar Dominator72 vine in asistentA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 pai tu vii in asistent, dar Dominator72 vine in asistentA!!! Nasol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 pai tu vii in asistent, dar Dominator72 vine in asistentA!!! pe el l-a intrebat cineva ? sau ne arata el noua asistente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) pe el l-a intrebat cineva ? sau ne arata el noua asistente La asta ma gandeam si eu, ca pana la urma poate vin eu cu un machiaj natural de culoare mov pe la ochi Editat Octombrie 23, 2008 de Ruxique Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Ca sa incepem cu dreptul , de la mine pentru el o mie roni ..fara numar , fara numar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 23, 2008 Autor Share Postat Octombrie 23, 2008 La asta ma gandeam si eu, ca pana la urma poate vin eu cu un machiaj natural de culoare mov pe la ochi Lasa fata, eu de la 20:00 la 21:00 ma voi ocupa de make up. Daca vii mai devreme te aranjez eu cu farduri, ori de frumusete ori ca sa acopar machiajul natural mov Ca sa incepem cu dreptul , de la mine pentru el o mie roni ..fara numar , fara numar Asta-i asa... un soi de confirmare ca te prezinti la interval. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 (editat) Lasa fata, eu de la 20:00 la 21:00 ma voi ocupa de make up. Daca vii mai devreme te aranjez eu cu farduri, ori de frumusete ori ca sa acopar machiajul natural mov beibi, ma faci si pe mine gigea? ca de machiajul meu m-am saturat . Editat Octombrie 24, 2008 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 sa iau mai multa vaselina de la service? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 sa iau mai multa vaselina de la service? Ia-o, poate-o punem de niste "dirty fights" @ina, pisi pisi pisi, dupa cum spuneam, intre 8 si 9 o sa ma ocup de meic ap. Sper sa am timp sa va fac pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 (editat) Incercam sa trecem si noi o tura inainte de Apasu PS Pe Tiberiu l-am vazut la Deko. Bun pe treaba lui. @Ralu vezi ca balul mascat e intr-un fel halouinu e in alt fel. Editat Octombrie 24, 2008 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 Incercam sa trecem si noi o tura inainte de Apasu PS Pe Tiberiu l-am vazut la Deko. Bun pe treaba lui. @Ralu vezi ca balul mascat e intr-un fel halouinu e in alt fel. Va asteptam cu Cat despre bal si halouin, la cum stiu eu ca se costumeaza lumea, o sa fie mai degraba din ciclul "ori la bal, ori la spital"... sau as putea sa ma scot onorabil si sa zic ca e de fapt "bal mascat de halouin" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 eu inca nu stiu cum ma voi costuma, in functie de buget si ce gasesc disponibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate