Ralucone Postat Octombrie 25, 2008 Autor Share Postat Octombrie 25, 2008 Oricum ar fi, eu o sa fiu cu meic apu' dupa mine, deci daca ai nevoie de ceva, eu de pe la 7 jumate' pana la 9 ma ocup de spoiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 eu si pisi ne-am cam hotarat cum ne costumam....acum nu stiu daca stie si el ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 Care e treaba cu balurile astea? Sa nu se supi pe mine cineva da nu cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 25, 2008 Autor Share Postat Octombrie 25, 2008 Care e treaba cu balurile astea? Sa nu se supi pe mine cineva da nu cunosc Iete ca mai pun anuntul o data, ca reminder Dragii babei, scoateti-va costumele de la naftalina, luati mastile de la copii, luati fardurile nevestelor, mascati-va bine si inarmati-va cu muschi abdominali zdraveni. Hai sa va zic de ce... VINERI 31 OCTOMBRIE 2008 ORELE 21:00 IRON CITY (adica-n Paw ma) HALLOWEEN PARTY bonus de mare angajament: SESIUNE DE STAND UP COMEDY CU TIBERIU POPOVICI (CAFE DEKO) Un motiv concret: strangem niste banuti, oameni buni, sa facem o surpriza unui prieten motociclist care vrea sa revina in sha. Pentru a face asta, trebuie sa se repare bine. E pe drumul cel bun, insa mai are mult de luptat. Am zis ca nu va spunem cine-i, decat in seara cu pricina, vrem sa-i facem o surpriza de proportii. Astia care stiti, ciocu' mic Asadar, fellow baicari, hopa sus, scoateti ciocatele, palariile de cowboy, mantiile de supermeni, chilotii rosii, chilotii de Tarzan si pijamalele bunicii. Cele mai tari costumatii primesc premii speciale in bere Si repet, ca sa stiu ca ne-am facut bine intelesi: HALLOWEEN - STAND UP COMEDY CU TIBERIU POPOVICI (e belea rau omu', zau!) - STRANGERE DE FONDURI. S-a priceput? Boooon, nu va faceti program pentru vinerea ailalta, se anunta un nou episod de mare angajament in Iron City. Ah da, si cine e curios de fellow biker-ul pe care dorim sa-l fericim si sa-l vedem din nou pe drumurile patriei, va stau la dispozitie via PM. Numa' nu ma bombardati, sunt in carantina si se umple repede inboxu'. Important este ca ne adunam din nou sa ne distram, sa ne radem in hohote si sa ajutam un frate baicar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 Ala am citit anuntu initial, io intrebam de o subtitrare sau traducere nu de alta da chiar nu cunosc, nici macar nu stiu unde vine asta, si intreb pt ca eram interesat de venit la party-uri(daca poate veni asa orisicine sau numa cunoscutii intre voi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 Ala am citit anuntu initial, io intrebam de o subtitrare sau traducere nu de alta da chiar nu cunosc, nici macar nu stiu unde vine asta, si intreb pt ca eram interesat de venit la party-uri(daca poate veni asa orisicine sau numa cunoscutii intre voi) halloweenul este o chestie imprumutata de la americani, ca si valetine's day . iar pentru noi va fi un motiv sa facem si un gest frumos pentru cineva, dupa scrie in anuntul postat de ralucone. este binevenit oricine vrea sa se distreze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 Asa ziceti! Deci e o ocazie numa buna de baut apa plata cu lamaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 26, 2008 Autor Share Postat Octombrie 26, 2008 Ala am citit anuntu initial, io intrebam de o subtitrare sau traducere nu de alta da chiar nu cunosc, nici macar nu stiu unde vine asta, si intreb pt ca eram interesat de venit la party-uri(daca poate veni asa orisicine sau numa cunoscutii intre voi) Pai fii antena. Str. Blanari 21, e chiar vis a vis de club A, intrarea e in gang, pe langa restaurantul care este acum acolo. O sa vezi o parcare cu motoare destule, un afis cu Halloween pe usa. Clubul e in subsol, o sa-l recunosti repejor E o ocazie sa strangem bani si sa help-uim un om drag multor oameni, si atunci cand putem combina dixtractia cu chestia asta, impacam si capra si varza foarte frumos. Mai ales ca avem antecedente So, te asteptam, chit ca bei apa plata cu lamaie (aduc eu ulei, in caz de rugina) sau alte fluide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 pacat ca nu e halaiunul azi. asa bolnava si in pijamale, nu mai trebe nici make-up, nici costumatie. sigur castigam concursul . pisi este in aceeasi stare, deci rezolvam la amandoi problema . p.s. si totusi ma intreb pe unde s-a ascuns oglinda de la baie...a disparut de dimineata cand m-am uitat in ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Glumeam cand ziceam de apa plate cu lamaie, era intre ghilimele. Am vrut sa zic alta licoare magica care seamana cu apa da se bea cu suc eventual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 haidi bre, ca nu e greu: un cearceaf, o matura la brat, o tigaie pe cap si gata: esti om de zapada iar tigaie vezi ca am eu una pe la ralu te costumezi in elodia, nah mere, esti de belea!! eu ma costumez in roxa Sictirrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 eu zic ca rupeai gura targului daca te costumai in Roxa dreapta-dreapta-lasa ca intoarcem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Cat despre bal si halouin, la cum stiu eu ca se costumeaza lumea, o sa fie mai degraba din ciclul "ori la bal, ori la spital"... sau as putea sa ma scot onorabil si sa zic ca e de fapt "bal mascat de halouin" spital? a zis cineva spital?? gixuleeeeeeeeee!!! eu zic ca rupeai gura targului daca te costumai in Roxa dreapta-dreapta-lasa ca intoarcem. iti dai seama cum era?? induceam pe toata lumea in e(O)roare buna, corinuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Cat despre bal si halouin, la cum stiu eu ca se costumeaza lumea, o sa fie mai degraba din ciclul "ori la bal, ori la spital"... sau as putea sa ma scot onorabil si sa zic ca e de fapt "bal mascat de halouin" spital? a zis cineva spital?? gixuleeeeeeeeee!!! iti dai seama cum era?? induceam pe toata lumea in e(O)roare buna, corinuta S-ar putea sa fiu la munca din pacate In cel mai bun caz reusesc un schimb de tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 pensonari primiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 26, 2008 Autor Share Postat Octombrie 26, 2008 pensonari primiti? Biensur ca primim. Deci te costumezi in pensionar, am inteles... @gixxx, poate nu esti prezent, sa vezi cate piercing-uri iti mai trag eu pe langa actualul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 S-ar putea sa fiu la munca din pacate In cel mai bun caz reusesc un schimb de tura ia vezi si tu cum faci sa vii pensonari primiti? primim si pensionari, mai ales daca vin cu tot cu pensii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 ia vezi si tu cum faci sa vii primim si pensionari, mai ales daca vin cu tot cu pensii hmmm... costum de razboi, ceva? ca tot am echopament....luat din pensiuara mea amarata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 eu ma costumez in roxa Sictirrrr eu zic ca mai te costumezi in asistenta sexi . ai tot ce trebuie in acest sens . S-ar putea sa fiu la munca din pacate. In cel mai bun caz reusesc un schimb de tura pai ian vezi cum faci sa fii prezent la datorie de halauin (adica in paw ). pensonari primiti? tocmai pe dvs sa nu va primim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 am auzit ca maresc astia pensiile...deci e rost de bani de intors cu lopetzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 am auzit ca maresc astia pensiile...deci e rost de bani de intors cu lopetzica clar.... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 pe unde se gasesc costume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 pe unde se gasesc costume? http://www.halloweenparty.ro/ http://cadourihaioase.ro/halloween-costume...e23492fe954f4a8 http://jokeshop.ro/produse/154-costume-adu...uler-152cm.html http://www.brunofunnyshop.ro/ a, si cate am auzit, au inceput sa bage diverse chestii si pe la cora, poate si pe la carrefour. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 http://www.halloweenparty.ro/ http://cadourihaioase.ro/halloween-costume...e23492fe954f4a8 http://jokeshop.ro/produse/154-costume-adu...uler-152cm.html http://www.brunofunnyshop.ro/ a, si cate am auzit, au inceput sa bage diverse chestii si pe la cora, poate si pe la carrefour. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 (editat) daca nu te machesti....aaaaa....scuze machezi mai dubios si broblema rezolvata. offtopic: pfuai ce chef de munca n-am lunea...si nici in rest, dar lunea e mai greu. Editat Octombrie 27, 2008 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate