Ralucone Postat Octombrie 27, 2008 Autor Share Postat Octombrie 27, 2008 Deci mi-am tras aripioare si bagheta. Si-am mai ochit ceva intr-un magazin de cartier, maine il impusc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Am reusit sa fac schimbul de tura...Si vin costumat in...ASISTENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 eu nu stiu in ce sa ma costumez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Aha...deci aici se aleg costumele? Pai eu v-am spus deja dar o sa detaliez: GHICITOARE - adica fusta lunga, saluri, etc. Glob de cristal, carti de tarot si toata recuzita! A...si inca ceva: o sa fac o chestie numita Borcanul cu dorinte: Borcanul il aduc eu, voi aduceti biletelele cu dorinte/vise/chestii legate de viitor bineinteles! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 eu nu stiu in ce sa ma costumez po' sa dau ieo o idee? Oh, da!! Eu vreau sa-mi fie ciufulita freza!! toti cei 3-4 mm de plete!! o rasta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 po' sa dau ieo o idee? daca insisti... sa-nteleg ca nu te-am batut destul la cap pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 po' sa dau ieo o idee? Daca te gandesti la ce ma gandesc si eu...adica un kaktus ar fi tare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Daca te gandesti la ce ma gandesc si eu...adica un kaktus ar fi tare!!! e prea evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 daca insisti...sa-nteleg ca nu te-am batut destul la cap pe mess hmmm...idei ar fi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unamikblonda Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Dragii babei, scoateti-va costumele de la naftalina, luati mastile de la copii, luati fardurile nevestelor, mascati-va bine si inarmati-va cu muschi abdominali zdraveni. Hai sa va zic de ce... Da' numa' baietii sa vina "echipati" de halloween, noi fetele n avem voie..? VINERI 31 OCTOMBRIE 2008 ORELE 21:00 IRON CITY (adica-n Paw ma) HALLOWEEN PARTY bonus de mare angajament: SESIUNE DE STAND UP COMEDY CU TIBERIU POPOVICI (CAFE DEKO) Un motiv concret: strangem niste banuti, oameni buni, sa facem o surpriza unui prieten motociclist care vrea sa revina in sha. Pentru a face asta, trebuie sa se repare bine. E pe drumul cel bun, insa mai are mult de luptat. Am zis ca nu va spunem cine-i, decat in seara cu pricina, vrem sa-i facem o surpriza de proportii. Astia care stiti, ciocu' mic Asadar, fellow baicari, hopa sus, scoateti ciocatele, palariile de cowboy, mantiile de supermeni, chilotii rosii, chilotii de Tarzan si pijamalele bunicii. Cele mai tari costumatii primesc premii speciale in bere Si repet, ca sa stiu ca ne-am facut bine intelesi: HALLOWEEN - STAND UP COMEDY CU TIBERIU POPOVICI (e belea rau omu', zau!) - STRANGERE DE FONDURI. S-a priceput? Boooon, nu va faceti program pentru vinerea ailalta, se anunta un nou episod de mare angajament in Iron City. Ah da, si cine e curios de fellow biker-ul pe care dorim sa-l fericim si sa-l vedem din nou pe drumurile patriei, va stau la dispozitie via PM. Numa' nu ma bombardati, sunt in carantina si se umple repede inboxu'. Important este ca ne adunam din nou sa ne distram, sa ne radem in hohote si sa ajutam un frate baicar. Asa ca hopa sus pe cai, voinicii mei! Da' numa' baietii sa vina "echipati" de halloween, noi fetele n avem voie..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Da' numa' baietii sa vina "echipati" de halloween, noi fetele n avem voie..? ba da, chiar sunt(em) curios(i)!!! ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 (editat) hmmm...idei ar fi.... hit me ... dar hai pe matrimoniale ca incet, incet devenim off-topic Editat Octombrie 27, 2008 de cactuskid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 hit me ...dar hai pe matrimoniale ca incet, incet devenim off-topic recomand : broscuta lezbi (nu vreau warn nu sunt indecent )Â doar putini te-am recunoaste p.s. exagerez daca spun sa vii chelioasa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Am reusit sa fac schimbul de tura...Si vin costumat in...ASISTENT Huoooooooo!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Huoooooooo!!!! Pai tu poti sa vii costumata in asistenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 recomand : broscuta lezbi (nu vreau warn nu sunt indecent ) doar putini te-am recunoaste p.s. exagerez daca spun sa vii chelioasa ? cu freza frantuzeasca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 gataaa, eu si pisi am rezolvat cu costumatia/ accesoriile . magazinul bruno rullzzz (a, da, si jolidon ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 gataaa, eu si pisi am rezolvat cu costumatia/ accesoriile . magazinul bruno rullzzz (a, da, si jolidon ). aviz amatorilor nu mergeti cu prietena la jolidon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 Da' chiar, s-a intalnit juma' de iron city aseara la Bruno in City Mall. Bietul nene vanzator, era siderat saracul... Apropo, de-acolo puteti sa-i luati aripioare si coronita Zanului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Cred ca o sa fie un Halloween "ANGELIC", nu tu un ochi scos, nu tu o coditza, o cornitza, o unghie de vrajitoare,.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Cred ca o sa fie un Halloween "ANGELIC", nu tu un ochi scos, nu tu o coditza, o cornitza, o unghie de vrajitoare,.... eu n-as fi atat de sigura..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Cred ca o sa fie un Halloween "ANGELIC", nu tu un ochi scos, nu tu o coditza, o cornitza, o unghie de vrajitoare,.... pe mine personal o sa ma sperii tu indiferent de costumatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) Da' chiar, s-a intalnit juma' de iron city aseara la Bruno in City Mall. Bietul nene vanzator, era siderat saracul... da da, cand am fo initial cu pisi si maimu acolo, l-am zapacit de cap pe vanzator, i-am zis insa sa gandeasca ceva simti cand vom pleca de acolo, o pace interioara desavarsita . Editat Octombrie 28, 2008 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 "o pace interioara desavarsita " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) Da' chiar, s-a intalnit juma' de iron city aseara la Bruno in City Mall. Bietul nene vanzator, era siderat saracul... Apropo, de-acolo puteti sa-i luati aripioare si coronita Zanului si culmea e ca unii stateau spate in spate in magazinul ala, razand de costume si abia dupa cateva minute si-au dat seama cine erau clientii ! toti matrimoniaci @Serban- garantat nu va fi asa! mai multe nu pot sa zic Editat Octombrie 28, 2008 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate