Alex The Ripper Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 macar a facut ceva vanzare ? a scos de un parizer taranesc cu vodka ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 macar a facut ceva vanzare ? a scos de un parizer taranesc cu vodka ? si de-o palinca...iar asta e doar inceputul aseara am mai auzit de un magazin misto la Obor; cine nu si-a gasit inca, sa dea o tura si p-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 deci.....aseara a fost funny in bruno...parca se strangea lumea la paw. mi-a placut figura omului cand i-am invartit inelele pe batz...am zis ca ma lipeste de pereti. numai ca la mine ploua....in averse. dar deh am vrut unul cu gaura pe centru... dya ii recomand lui laur sa ia chestia aia pe arc...ca il puteti folosi si dupa. deci eu m-am costumat deja, dar doar in partea de sus si cea de jos....partea intermediara....ramane de vazut cu ce o acoperim...adica de la adezivi la palarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 da da, cand am fo initial cu pisi si maimu acolo, l-am zapacit de cap pe vanzator, i-am zis insa sa gandeasca ceva simti cand vom pleca de acolo, o pace interioara desavarsita . gandeste-te ca dupa ce am dat dat voi, am dat si de Dya cu Laur... da' eram unii cu spatele la ceilalti, se radea, ne-am intors unii la altii si: wtf?? macar a facut ceva vanzare ? a scos de un parizer taranesc cu vodka ? Pai numai aripioarele si baghetuta mea (care sunt muuuuult prea smechere..) i-au pus-o de-o tuica fiarta deci.....aseara a fost funny in bruno...parca se strangea lumea la paw. mi-a placut figura omului cand i-am invartit inelele pe batz...am zis ca ma lipeste de pereti. numai ca la mine ploua....in averse. dar deh am vrut unul cu gaura pe centru... dya ii recomand lui laur sa ia chestia aia pe arc...ca il puteti folosi si dupa. deci eu m-am costumat deja, dar doar in partea de sus si cea de jos....partea intermediara....ramane de vazut cu ce o acoperim...adica de la adezivi la palarie. Deci soro ferea c-am gasit si ce pun peste tulul ala negru, Zanul o sa fie mandru de "sora" lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 d deci eu m-am costumat deja, dar doar in partea de sus si cea de jos....partea intermediara....ramane de vazut cu ce o acoperim...adica de la adezivi la palarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 recomand : broscuta lezbi (nu vreau warn nu sunt indecent )Â doar putini te-am recunoaste p.s. exagerez daca spun sa vii chelioasa ? o sa ma fac ca nu inteleg la ce te referi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 nu stiu despre voi, dar eu de-abia astept petrecerea de vineri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 o sa ma fac ca nu inteleg la ce te referi e si asta o varianta... deci, cum te echipezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 nu stiu despre voi, dar eu de-abia astept petrecerea de vineri . nu,nici eu...doar ca aseara m-am visat acolo si era mare nebunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 Presimt una dintre cele mai grave caterinci ever, vineri seara. Si culmineaza si cu stand up comedy-ul lui Tiberiu. Va recomand machiaj rezistent la apa, altfel nu vad cum trecem de vineri seara, o sa radem cu lacrimi, am eu asa, o vaga senzatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 e si asta o varianta... deci, cum te echipezi o sa fiu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 o sa fiu . Constipata?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Constipata?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 o sa fiu . care din emoticuane, si in ce ordine? Constipata?? multzam de iegzplicatiune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Constipata?? beeey, nu esteti normal... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) care din emoticuane, si in ce ordine? eh, si tu acum Constipata?? hehe...te-ai prins! Editat Octombrie 28, 2008 de cactuskid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) eh, si tu acum mai incolo? hehe...te-ai prins! JJ, ce stii matale si de unde? Editat Octombrie 28, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 JJ, ce stii matale si de unde? Nu dam din casa, bre!! Hai la helauin, uameni buni!! E pentru niscai scopuri fizice!! abdominale, in principal, pen'ca matrimoniacii "stie" sa se distreze!! :( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 ma scuzati, hai sa lasam acest topic pe cat posibil pentru evenimentul de vineri. pentru restul de conversatii exista deja topicul care este la alta sectiune. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 ma scuzati, hai sa lasam acest topic pe cat posibil pentru evenimentul de vineri. pentru restul de conversatii exista deja topicul care este la alta sectiune. multumesc. sunt bune si discutiile astea k tin topicul sus....asa k HAI LA HALOUIN NEAMULEEE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 haidi buei la haloween sa ne dixtram la culme si sa mai facem si noi fapte bune pe anu asta ca mai ie un pic si se termina... P.S. : eu cand ma fac mare ma fac vrajitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 am si eu o dilema cu halauinul asta: cand incepe postul craciunului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 am si eu o dilema cu halauinul asta: cand incepe postul craciunului? consulta un calendar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 am si eu o dilema cu halauinul asta: cand incepe postul craciunului? esti off-topic!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 esti off-topic!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate