motorman35 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 mie da... poate unora o sa le para monstruos de urata,dar mie imi place...am vazut-o ieri in vitrina reprezentantei honda din madrid...si mi-a ramas gandul la ea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 si mie imi place, desi nu multi gusta designul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 si mie imi place, dar nu-i topicul potrivit pt subiectul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Octombrie 22, 2008 Autor Share Postat Octombrie 22, 2008 ok..am inteles..rog admin-ul sa o mute unde-i e locul...da-i faina,nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Daca nu era cutia automata era si mai faina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Daca avea un motor mare, nu ala de 650 era mult mai faina, dat fiind faptul ca e un cruiser. Din ce comparatii am vazut cu ea, motorul "mic" e punctul ei slab. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Octombrie 22, 2008 Autor Share Postat Octombrie 22, 2008 alt punct slab la ea e pretul de 10590eu fara iva(tva la noi..).chiar daca imi place,mi se pare cam mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 E de mult aparuta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 alt punct slab la ea e pretul de 10590eu fara iva(tva la noi..).chiar daca imi place,mi se pare cam mult... Unde? Caci aici http://www.honda-bikes.ro/interior.php?cat=18&id=83 nu gasesc pretul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Octombrie 22, 2008 Autor Share Postat Octombrie 22, 2008 o fi de mult aparuta,dar eu numai acum am vazut-o pe viu...iar la reprezentanta moto honda din madrid unde am vazut-o,doar sambata se face lansarea oficiala...nu o sa lipsesc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 e o corcitura intre cruiser, vitezana si maxi-scuter. nu prea ma incanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 E urata cu spume.. cu bolboci, chiar.. Nu stiu nimic despre specificatii, parerea mea se refera doar la design.. Sincer, chiar daca mi-as permite-o, nu mi-as lua-o.. am alte gusturi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Octombrie 23, 2008 Autor Share Postat Octombrie 23, 2008 la banii care se vinde,putini au sa puna botul....la 12-13 mii eu cat ar ajunge cu tva poti cumpara un harley beton,chiar daca e s.h.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 motor pentru americani grasi pensionari care au condus toata viata masini automate si nu stiu ce e aia cutie de viteze manuala. numai honda putea sa scoata o asemenea insulta la adresa motociclismului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura87 Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Daca nu era cutia automata era si mai faina ! Din cate stiu are cutie automata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 zici ca merge cu 200km/h si cand sta. nu e genul meu da imi place cum arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Intr-adevar, raportul calitate(specificatii)/pret nu e unul chiar ff bun, avand in vedere gusturile majoritatii motoLoverilor din Romania, dar poate , intr-adevar, in America s-ar vinde. Designul.. Se putea si mai bine Dar e ceva nou si ca orice lucru de acest gen o sa aibe parte de destul de multe critici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Din cate stiu are cutie automata Tocmai asta ziceam ...ca are cutie automata ! Daca nu avea cutie automata era mai faina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 motor pentru americani grasi pensionari care au condus toata viata masini automate si nu stiu ce e aia cutie de viteze manuala. numai honda putea sa scoata o asemenea insulta la adresa motociclismului. si Aprilia ( Mana ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 tipic pentru japonezi, si in special ptr honda...sa mearga pe cilindree mica la ditamai magaoaia. va aspect este interesanta... cum dracu' sa pui motor de 650 pe asa ceva? mai degraba puneau motorul de la vtx 1800... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yunal Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 nice motorul dar e un MONSTRUuu pe 2 roti )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) Mah da nimic nu stiti, este in ton cu moda, nu stiati ca mai nou se poata movul ? Mie sincer imi place, daca te apleci un pic pe fata, chiar daca stai pe loc, dai senzatie de viteza Din punctul meu de vedere este geniala, saua pare foarte pufoasa, pintenul este bine pus, nu ai avea probleme cu el pe drumurile de la noi, designul este super Editat Noiembrie 27, 2008 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Ala e un scuter, nu v-ati dat seama ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Ala e un scuter, nu v-ati dat seama ? a aparut in motociclismo acum cateva luni, e eu scuter cu design de moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 numai honda putea sa scoata o asemenea insulta la adresa motociclismului. Perfect de acord cu colegul de mai sus. Ce gunoi de scuter! Scopul cred ca este acela de a da acces la "motociclism" celor care nu au oo sa mearga pe o motocicleta adevarata,fetelor mari si pensionarilor trecuti de 90 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate