DDU Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 la multzi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 La multi ani celor trei sarbatorite !!!!! ! Desi am incercat din rasputeri nu am reusit sa imi fac liber in weekend ! Sint multi chiulangii la jobul meu si au reusit sa ma lucreze la libere ! Poate ca o sa apar miine pe la prinz o fuga daca este frumos dar nu promit ptr ca lucrez dupa amiaza ! La fel si duminica ! Oricum distractie la maxim si ne vedem noi pe undeva ! Multumesc ptr invitatie ! !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 La multi ani mutulica, norway, myando! Imi pare rau ca n-am putut sa vin cu voi...larry stie ce de treaba am avut azi, am stat toata ziua impreuna, si ne gandeam sa veni maine dimineata la voi... dar am considerat ca e prea tarziu, voi sunteti deja pe picior de plecare asa ca am renuntat La anu' sigur venim!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 Tocmai ce am ajuns acasa in urma unei drumetii excelente alaturi de prieteni si a unei SUPER PARTY alaturi de si mai multi prieteni. Una dintre cele mai misto petreceri care pentru mine a reprezentat party-ul de incheiere a sezonului. La Multi Ani, Mona, Myando, Norway si mersi de invitatie! Mersi Doru si Costi pentru ospitalitate. A fost super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 (editat) si eu m-am simtit mai bine ca oricand...si tind sa cred si sa afirm ca a fost mai frumos ca la Naipu multumesc pentru invitatzie, multumesc pentru ospitalitate lui Doru si Costi, multumesc Mielului pentru super tura de care am avut parte. Sper ca la urmatoarea intalnire de gen vremea sa fie la fel de faina si eu sa am plasticul in buzunar si sa vin calare La multi ani sarbatoritului si sarbatoritelor. Editat Octombrie 16, 2005 de joee_cretz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 LMA inca o data si din partea familiei Slabutzu. Ce sa mai zic, a fost super petrecere, super muzica, super mancare si baututra si super frig noaptea. Ce mai, toate incredientele unei petreceri super reusite. Hai ca va pup pe portofele, ciao. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 Pozeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otar Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 La multi ani sarbatoritelor! si... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Octombrie 17, 2005 Autor Share Postat Octombrie 17, 2005 Va multumim tuturor pentru urari , si mai ales lui Costi si Doru pentru locatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 La multi ani sarbatoritilor si, daca nu sunt poze inca,povestiti macar cate ceva.De exemplu cat v-a plouat pe drum,cat ati facut pana acolo,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Hai ca eu abia acum am reusit sa ma dezmortesc .... Trebuie sa recunosc ca dupa ce am vazut ploaia de sambata dimineatza imi venea sa ma dezic de toata petrecerea mai ales cand am ajuns la arc si am vazut ca nu e nimeni cu motor decat noi (eu si buburuzu'), toti erau la adapost de conserva...mai tarziu a aparut Doru cu FZR-ica lui superba si DMW-ul.Dupa vreo juma' de ora de asteptat ne-am hotarat sa plecam inainte noi cu motoarele si putin dupa iesirea din Bucuresti surpriza....SOARELE a aparut Drum superb pana la Slanic ....cu un accident de conserve chiar in spatele nostru ce era sa ne spulbere noi fiind parcati regulamentar intr-o parcare de langa o manastire se ciocnesc doua masini in spatele nostru ...daca tantii de la volanul primei masini nu avea inspiratia sa ia dreapta zburam cu tot cu motoare....In fine ,bine ca am ajuns cu bine La locul de petrecere ...superb ...o livada de mere cu muuult soare ...si casa rotindu-se dupa el. Multumiri cu miile lui Doru Si acum o sa pun poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Drumul a fost superb si la dus si la intors. Petrecere de nota +100, soare, prieteni, voie buna si distractie. Pt poze...... myando ai legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Poze cu locul petrecerii si casa rotativa Mai apoi dupa ce am tras o scurta inspectie a zonei ne-am hotarat sa facem o plimbare la piatra verde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Myando/Tro - va rog sa scoateti emblema ROADHOGS de pe jaka, merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Si acum inceputul petrecerii la lumina zilei Fiind plecata prin imprejurimi am ratat sosire unor invitatii .....care pana am venit eu s-au si apucat sa pape tortul Monei ....care sper sa v-a placut norway care tot maca tot timpu...tort.pulpe,mici,tort ,puple,mici,carnati DMV..e si el lovit de "marul'periculos aruncat de bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 La multi ani, imi pare rau ca nu am venit dar nu am mai intrat o sapt pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Primul meu motor GPZ-maturator Sosirea altor invitati de la Ploiesti cu cadouri Si inceputul petrecerii la lumina lunii si a focului Plus cel mai tare cantec "SA TRAIASCA MA-TA CARE TE-A FACUT DATORITA MA-TII NOI TE-AM CUNOSCUT" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Super locatia,mai bagati poze va rog!A incaput in casa toata gasca aia sau ati dormit si la cort? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Super petrecerea Inca nu mi-a revenit glasul complet...se pare ca am lansat un nou slagar p.S. Cam multi ne-am pus in cap...mai la propriu mai la figurat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Octombrie 17, 2005 Autor Share Postat Octombrie 17, 2005 p.S. Cam multi ne-am pus in cap...mai la propriu mai la figurat.... Castigatoarea absoluta e declarata Ane care a reusit sa se rostogoleasca cu scaunul cativa metri buni , iar cand a ajuns jos era inca pe scaun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Inceputul adevaratului dezmatz....venirea torturilor (care au mai ramas) ,sampania si betzia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Cred ca sunt singuru care n-a baut. (dat fiind faptul ca am stat o ora) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 (editat) Vai mie am uitat de invitatul de onoare....va rog sa ma iertati marite sultan Cand oamenii s-au mai "linistit" au trecu la rasturnat gratarul si la pus lemne pe foc Intre timp au mai aparut si alti invitati -Kali care ne-a incantat auzul cu vocea si chiotele ei Editat Octombrie 17, 2005 de myando79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 vai ce secsi sunt cum dorm cu protectiile pe coate nu cumva sa ma ranesc cand cad de pe scaun de somn. Urmeaza poze facute pe sub mana in salina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate