Sari la conținut

Accident mortal


GIV 32
 Share

Postări Recomandate

pentru cei care l-au cunoscut pe cristi jivan am o veste rea!.........a murit! :finger: ....dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace! :crack:...inmormintarea are loc azi sau maine,inca nu se stie exact!

Editat de GIV 32
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:lol: s-a intimplat foarte repede!!..ignora sau nu vede semnul"atentie tramvai"se strecoara printre 2 masini cam tare si nu apuca sa vada tramvaiul care traverseaza strada,incearca o evitare prin fatza lui dar nu apuca si se turteste de botul tramvaiului!!am pus citeva poze la accidente cu motoru si casca..... :finger: sa speram ca e intr-un loc mai bun cu motoare mai tari si gratuite unde nu te incurca nimeni cind vrei sa zbori :crack:

 

!!!!!veste de ultima ora!!!! inmormintarea va avea loc maine 18 oct 2005 in localitatea curtici la ora 15:00!!!!se merge cu motoarele!!!.....cred ca asa ar fi vrut daca ar fi fost intrebat.... :lol:

Editat de GIV 32
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am sa va multzumesc eu la toti pt condoleante in numele familiei indoliate deoarece nu cred ca cineva din familie ar avea taria sa o faca :finger:

si apoi sa nu uit ca era un prieten de-al meu...nu? :crack:

cind aveti okazia :lol: varsati un strop de :D si pentru el ca si pentru altii ca el,mai mult sau mai putin vinovati dar plecati dintre noi....noi cei norocosi ca am mai apucat o zi in care sa ne bucuram de motoarele noastre,de faptul ca am ramas aici sa ne mincam nervii cu toti idiotii din tara asta care nu merita sa conduca nici macar o roaba,noi cei care vom urma si noi mai devreme sau mai tirziu......daca stau si ma gindesc oleaca nu stiu daca nu cumva ei,cei care au plecat dintre noi sunt mai fericiti acolo unde sunt decit noi cei care am ramas.

scuzati-mi sinceritatea dar eu sunt de la 12 ani pe motoare,la 16 ani umblam prin tara cu hoinaru,acum am 34 iar in toti acesti ani am vazut si trait destule ca sa pot vorbi asa!...acesta este cel de-al 6-lea prieten pe care il ingrop, credeti-ma nu mai cred in miracole!..pt mine zeul moto si-a luat dreptu!...exista nopti in care-i visez pe toti si toti par fericiti si de fiecare data le spun ca mai au de asteptat dupa mine(oare). iata inca un adevar,de cind ne nastem asteptam acest moment,tre sa fii ;) sa crezi ca e altfel.

deci daca vreti sa intirziati intilnirea cu prietenii mei si ai vostrii,aveti grija de voi ca pe nimeni nu il intereseaza despre voi,nu va hazardati si mai ales nu va imaginati nici macar pentru o secunda ca detineti controlul asupra motocicletei....asa ceva nu se intimpla niciodata mai ales de la 10(zece) cai putere in sus decit in filme de prost gust cu buse care dau liniute pe aratura!!!!!! :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cei care pot si sunt din zona(si nu numai)sunt asteptati astazi la curtici la casa parinteasca a lui cristi jivan sa-l conducem pe ultimul drum!! :finger: :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cei care pot si sunt din zona(si nu numai)sunt asteptati astazi la curtici la casa parinteasca a lui cristi jivan sa-l conducem pe ultimul drum!! :finger: :crack:

 

 

 

R I P ....condoleanta familiei! este un risk pe care trebuie sa ni-l asumam cu totii...poti sa mergi f bine si sa intre unul in tine.... sau sa faci o greseala fatala...asta e viatza de motociclist!

 

 

:lol: :lol: ;) :D :eek: :eek: :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...