rommel Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Mai baieti.. stie careva ce s-a intamplat cu Darian? Ca incerc de o saptamana sa dau de el. du-te pe-acasa pe la el . Vad ca esti tot din Bucuresti. O fi patit ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Houston, we have a problem... Mai exact mi s-a descusut saua pe care mi-ai facut-o acum o luna jumate. Aia neagra de KLE. Am facut cu mobra vreo 30 km. prin Bucale, pana a munca si inapoi. Pur si simplu s-a rupt ata pe una din cusaturi. Astept un semn sa vedem cum o rezolvam. Speedy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 7, 2012 Autor Share Postat Martie 7, 2012 Mai baieti.. stie careva ce s-a intamplat cu Darian? Ca incerc de o saptamana sa dau de el. Sunt (încã ) viu si nevãtamat... N-am avut net,din cauza cãtzeilor (a fost gustos cablul de net...acuma,l-au aranjat p-ãla al telefonului fix),si mobilul,a fost bolnav din cauza sim-ului (demagnetizat,cã era vechi).Netul,credeam cã-i cãzut în cartier,c-asa auzisem de la o vecinã.Uite-asa mi-i se-ntâmplã mie...Vin problemele toate,grãmadã.... @speedy: ad-o-ncoace,chiar sunt curios sã vãd ce sa-ntâmplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 @speedy: ad-o-ncoace,chiar sunt curios s vd ce sa-ntâmplat. Thanks Houston. Trec diseara pe la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 poze cu saua de KLE modificata PLS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 poze cu saua de KLE modificata PLS Din pacate n-am avut bani si de modificari. Doar am retapitat-o, ca se rupsese. Dar avea Darian chiar atunci una la modificat. Poate pune el poze. Sunt si eu curios cum a iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 VX-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Acum sunt la tine in fata blocului, asa cum am stabilit. Dar ai telefonul inchis. Zi un loc si o ora cand vrei sa te uiti la sa si eu vin. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 7, 2012 Autor Share Postat Martie 7, 2012 (editat) Acum sunt la tine in fata blocului, asa cum am stabilit. Dar ai telefonul inchis. Zi un loc si o ora cand vrei sa te uiti la sa si eu vin. Merci. Nu e-nchissss...!!!! Ce dracu' mai e si-acuma,cã doar am schimbat sim-ul..?! Si-am vorbit la telefon,azi,în draci... Dacã se mai întâmplã sã mã sunati,si sã vã zicã cã e-nchis telefonul meu (exceptând dimineatza,pânã-n 10.30),sunati-mã pe nr. de fix 021.313.36.59 @mh1: mâine,e programatã la terminat de croit,cusut si capsat...Sper s-apuc s-o si trimit. Si poze cu ultima sea terminatã .Mi-a luat cu 2 zile mai mult decât planificasem...E ceva mai complicatã decât pân-acuma....Am adãugat silicon,si pe laterale.Am lãtzit portiunea de fund,pt. pilot,cu vreo 3 cm pe fiecare parte. Am uitat sã precizez...E-o sea de KLE....Aviz pt. @LCA... Editat Martie 7, 2012 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Nu e-nchissss...!!!! Ce dracu' mai e si-acuma,cã doar am schimbat sim-ul..?! Si-am vorbit la telefon,azi,în draci... Dacã se mai întâmplã sã mã sunati,si sã vã zicã cã e-nchis telefonul meu (exceptând dimineatza,pânã-n 10.30),sunati-mã pe nr. de fix 021.313.36.59 @mh1: mâine,e programatã la terminat de croit,cusut si capsat...Sper s-apuc s-o si trimit. Si poze cu ultima sea terminatã .Mi-a luat cu 2 zile mai mult decât planificasem...E ceva mai complicatã decât pân-acuma....Am adãugat silicon,si pe laterale.Am lãtzit portiunea de fund,pt. pilot,cu vreo 3 cm pe fiecare parte. Am uitat sã precizez...E-o sea de KLE....Aviz pt. @LCA... mi-am dat seama imediat .o asteptam mersi arata bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 7, 2012 Autor Share Postat Martie 7, 2012 (editat) Iar am vorbit cu ãstia de la Vodafone....Sper ca de data asta,sã nu mai aparã probleme de comunicatie.Ieri,c-am schimbat sim-ul,am avut activatã automat si cãsutza vocalã.Eu am scos-o.da' cicã nu-stiu-ce setare,nu era-n regulã...Mama mã-sii de complicatii inutile ...! Scuze de off-topic. Editat Martie 7, 2012 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Dariane, e simplu: eu nu pot fara mobra mai mult de doua zile. Asa ca zi-mi cand crezi ca ar trebui sa ti-o aduc ca sa ai timp sa o rezolvi in asa fel incat sa nu mai am probleme. Eu as prefera sa ti-o las sambata seara o zi sau doua, cat crezi ca-ti ia. Ce ma intereseaza e sa iasa in asa fel incat sa nu se mai intample d-astea si sa nu ma lasi o saptamana fara ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 7, 2012 Autor Share Postat Martie 7, 2012 Dariane, e simplu: eu nu pot fara mobra mai mult de doua zile. Asa ca zi-mi cand crezi ca ar trebui sa ti-o aduc ca sa ai timp sa o rezolvi in asa fel incat sa nu mai am probleme. Eu as prefera sa ti-o las sambata seara o zi sau doua, cat crezi ca-ti ia. Ce ma intereseaza e sa iasa in asa fel incat sa nu se mai intample d-astea si sa nu ma lasi o saptamana fara ea. Te rog,dã-mi pe PM nr. tãu de mobil,si zi-mi când pot sà te sun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 ceva poze cu un profil la pozitia p sea,sper sa te ajute,le pun aici ca sa le gasesti usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 7, 2012 Autor Share Postat Martie 7, 2012 Bun,mersi pt. poze.Exact ce-mi trebuia. ......................... ...Poate mã lãmureste si pe mine,cineva,de ce o domnisoarã,a tãiat pt. o prietenã de-a ei,seaua asta ,cu forma asta ?! OK,întzeleg c-a fost completat golul,cu silicon (oricum,turnat aiurea...), dar care-a fost logica formei ãsteia ?! Dac-o punea invers,întzelegeam,cã seamãnã cu forma unei sei de bicicletã...Da' invers?! Asta o cataloghez la categoria "mare-i grãdina Ta,Doamne,si multi i-au sãrit gardu' "...Cred cã seaua asta,(care-a venit la refãcut,cât mai aproape de modelul stock) o trec la rubrica " restaurãri".... Ce se vede alãturi de sea,e tiparul pe care l-am fãcut,ca sã tai buretele pt. completarea gãurii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 (editat) Bun,mersi pt. poze.Exact ce-mi trebuia. ......................... ...Poate mã lãmureste si pe mine,cineva,de ce o domnisoarã,a tãiat pt. o prietenã de-a ei,seaua asta ,cu forma asta ?! OK,întzeleg c-a fost completat golul,cu silicon (oricum,turnat aiurea...), dar care-a fost logica formei ãsteia ?! Dac-o punea invers,întzelegeam,cã seamãnã cu forma unei sei de bicicletã...Da' invers?! Asta o cataloghez la categoria "mare-i grãdina Ta,Doamne,si multi i-au sãrit gardu' "...Cred cã seaua asta,(care-a venit la refãcut,cât mai aproape de modelul stock) o trec la rubrica " restaurãri".... Ce se vede alãturi de sea,e tiparul pe care l-am fãcut,ca sã tai buretele pt. completarea gãurii... o fi pus una de bicicleta peste ea sa o mai inalte...o fi lunga in craci tipa Editat Martie 7, 2012 de Kostin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 7, 2012 Autor Share Postat Martie 7, 2012 o fi pus una de bicicleta peste ea sa o mai inalte...o fi lunga in craci tipa Proprietara mobrei ( Z 1000...da ?!),are cam 1,55 m înãltzime,cã mã uitam de sus,la ea...Si stii cât de mic sunt eu...Si oricum,forma aia,e pusã cu partea ascutzitã-n spate...De parc-ar fi cu bucile (scuze...),în fatzã,nu-n spate...Am pus eu poza invers,cu partea din fatzã a seii,în partea de jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 ) un grup de cercetatori straini au descoperit pana la urma dupa multe decenii ' ce vrea femeia ',pana ca aceasta informatie sa fie facuta publica aceasta s-a razgandit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GREGUZZI Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Sper ca ai primit pozele cu Transalp-ul violet/gri.Seaua soseste saptam.viitoare.Am vorb.cu Vadim,si broderia va fii pe GRI. La fel si seaua negru/gri cu cheder gri sau negru,cum crezi tu ca-i mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaibugi Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Darian poze ai? sau o trimiti azi? ma enerveaza vremea asta deja ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
agireada Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Bun,mersi pt. poze.Exact ce-mi trebuia. ......................... ...Poate mã lãmureste si pe mine,cineva,de ce o domnisoarã,a tãiat pt. o prietenã de-a ei,seaua asta ,cu forma asta ?! OK,întzeleg c-a fost completat golul,cu silicon (oricum,turnat aiurea...), dar care-a fost logica formei ãsteia ?! Dac-o punea invers,întzelegeam,cã seamãnã cu forma unei sei de bicicletã...Da' invers?! Asta o cataloghez la categoria "mare-i grãdina Ta,Doamne,si multi i-au sãrit gardu' "...Cred cã seaua asta,(care-a venit la refãcut,cât mai aproape de modelul stock) o trec la rubrica " restaurãri".... Ce se vede alãturi de sea,e tiparul pe care l-am fãcut,ca sã tai buretele pt. completarea gãurii... Si-a facut sa de bicicleta din saua de motor si a umplut gaura cu silicon... carpeli casnice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Dariane, e simplu: eu nu pot fara mobra mai mult de doua zile. Asa ca zi-mi cand crezi ca ar trebui sa ti-o aduc ca sa ai timp sa o rezolvi in asa fel incat sa nu mai am probleme. Eu as prefera sa ti-o las sambata seara o zi sau doua, cat crezi ca-ti ia. Ce ma intereseaza e sa iasa in asa fel incat sa nu se mai intample d-astea si sa nu ma lasi o saptamana fara ea. Aviz amatorilor... Eu m-am lecuit cu domnul darian. Mi-am luat ieri saua inapoi, este la el din ianuarie la modul "miercuri e gata".. tot ce mi-a facut a fost sa mai toarne cu 10 min inainte sa o iau o mana de silicon sa para "lucrata".. si nu era cine stie ce lucrare ci o simpla pernita pentru pasager care sa se lege cu cumva peste sa. Parerea mea e ca are prea multi clienti si cam asta se intampla cu mai toti micii intreprinzatori cand dau de clienti .. incep sa se pis* pe ei. Darian, sa iei ceva frumos la cateii aia care au ros telefonu si cablu la net din avansu meu. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Sa nu fim rautaciosi...poate o fi avut si el altele pe cap si in + nu cred ca a mers cineva pe zapada cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Aviz amatorilor... Eu m-am lecuit cu domnul darian. Mi-am luat ieri saua inapoi, este la el din ianuarie la modul "miercuri e gata".. tot ce mi-a facut a fost sa mai toarne cu 10 min inainte sa o iau o mana de silicon sa para "lucrata".. si nu era cine stie ce lucrare ci o simpla pernita pentru pasager care sa se lege cu cumva peste sa. Parerea mea e ca are prea multi clienti si cam asta se intampla cu mai toti micii intreprinzatori cand dau de clienti .. incep sa se pis* pe ei. Darian, sa iei ceva frumos la cateii aia care au ros telefonu si cablu la net din avansu meu. Mersi! ce sa credem?...pozele spun altceva. Sper sa nu ma alatur tie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Dariane, ai mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate