ray Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 (editat) Dupa frumosul exemplu dat de GS-isti si GPZ-isti, propun sa ne prezentam (si noi si bestiutele) - toti posesorii de ZZR de orice cilindree. Orice problema, idee, recomandare legata de zezerici -- posta-ti-le aici! (na ca si rimeaza ) Sa incep eu:am de 2 saptamani una de 600, m-am obisnuit cu greutatea si zic eu ca se manevreaza destul de usor. In ture se duce frumos, se vede ca e destul de puternica, iar pe curbe n-am inclinat-o inca foarte mult ca mai trebuie sa ma obisnuiesc cu ea. Am avut nevoie de un kit de lant, si am luat cu 120E; lantul e DID; pinioanele no name; cine e interesat dati-mi PM. De asemenea am avut nevoie de cauciuc fata, care era destul de varza, am fost in targ in Vitan duminica si am gasit 120/60/17 destul de bun, dar SH (avea si o gaura de la un cui) -- am dat 700.000 dupa negocieri. Editat Octombrie 25, 2005 de ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 Se pare ca santeti cam putini.Mai bine incercai un GS.Sau o Gilera,uite ce bine-ti sta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 (editat) that's me Editat Noiembrie 1, 2005 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 tare... daca ma apuc si eu sa fac asa un club as da faliment in prima sapt ... bafta tata ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 Se pare ca santeti cam putini.Mai bine incercai un GS.Sau o Gilera,uite ce bine-ti sta.. esti de coma Lary da ai zgomot acum poti sa fi mandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 (editat) Se pare ca santeti cam putini. Lasa mai Larry, ca e mai bine asa... putini, da' buni Editat Noiembrie 9, 2005 de Josephine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 Lasa mai Larry, ca e mai bine asa... putini, da' buni asa e SEFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 9, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2005 (editat) Se pare ca topicul a devenit mai mult un loc de intalnire pentru HOTWHEELS decat pentru ZEZERISHTI... Nu-i problema. Numai sa nu ne indepartam de subiect! DECI: In afara de mine, bulinu' si dark_evil, mai are cineva de pe forumul asta ZEZERICA?? Editat Noiembrie 9, 2005 de ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 (editat) Lasa, mama, il asteptam pe Stege sa ne impartaseasca din experientele lui... Editat Noiembrie 10, 2005 de Josephine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Pai sa ma alatur si eu clubului la rugamintea initiatorului ZZR400 din 90 cu ceva bube la carene, rezolvabile. In rest, motorul merge ceas. Consum 4.5-7. Sunt tare mandru de animalutz. O punem de-un club? Salut si sa ai parte de el si el de tine, sper sa ne vedem azi la Etrusco si vorbim, pentru club trebuie sa vorbesti cu SEFA, stie ea cine e.Bafta si sper sa o uzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamora2 Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 EU O AM DE DOUA LUNI SI SUNT EXTRAORDINAR DE MULTUMIT DE EA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Welcome!! S-o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 11, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2005 zamora : Welcome! Vad ca e destul de noua... din ce an e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamora2 Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 AS VREA EU! 1997, DAR E ADUSA NOUA DIN JAPONIA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Zamora bine ai venit printre noi si pune si tu o poza in profil si mai multe date sa te cunoastem mai bine .Ai grija si drum bun si fara gropii P.S scuze daca te-am deranjat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamora2 Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 ASA ARATA IN JAPONIA BERCENAR, 38 DE PRIMAVERI(CAM BATRAN PT MOTO ,ZIC UNI, DAR NU SI EU). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombitza Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 Va salut posesori de ZZR!!!! O intrebare, dupa experienta voastra, este de preferat un ZZR 600 din 91 cu 32 000 km sau unul din 92 cu 39 000 km? Daca exista diferente intre modele? Multumesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grimm Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 ASA ARATA IN JAPONIA BERCENAR, 38 DE PRIMAVERI(CAM BATRAN PT MOTO ,ZIC UNI, DAR NU SI EU). Zamora2 , motor asta cu care esti in poza l-am luat eu cam acum doua saptamani de la TOMINA...........................Ce chestie L-ai vandut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Decembrie 5, 2005 Autor Share Postat Decembrie 5, 2005 @boombita : diferente nu sunt intre ele. Dar daca tot poti alege, alege-l pe cel care arata mai bine, suna mai bine, trage mai bine... pt ca km-trii pot fi oricum dati inapoi destul de usor, deci nu e un motiv de selectie. Asa ca mergi pe an ca si criteriu dar fii atent(a) la toate detaliile de uzura, carene crapate, functionare motor etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombitza Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 @boombita : diferente nu sunt intre ele. Dar daca tot poti alege, alege-l pe cel care arata mai bine, suna mai bine, trage mai bine... pt ca km-trii pot fi oricum dati inapoi destul de usor, deci nu e un motiv de selectie. Asa ca mergi pe an ca si criteriu dar fii atent(a) la toate detaliile de uzura, carene crapate, functionare motor etc... Mda, partea trista este ca trebuie sa ma decid prin intermediul pozelor: 1.http://www.motoleasing.ro/view.php?ccode=113226502343100&startitem=&startpage=&endpage=¤t=&category=&make=&model=&condition= 2.http://www.motoleasing.ro/view.php?ccode=113225543134163&startitem=&startpage=&endpage=¤t=&category=&make=&model=&condition= Asta este partea nasoala la toata treaba asta ca nu le pot vedea, compara...... Este greu de luat o decizie la distanta.... Vad ca nu am pus bine linkul 1.Albastra 2.Neagra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 Eu as alege-o pe cea albastra dar asta doar pentru ca-mi place mai mult culoarea. Daca ai fi avut de ales ar fi fost de preferat modelul E (produs dupa 93) dar asa cred ca e cam acelasi lucru. Pana la urma numai mergand acolo vei putea lua o decizie corecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Decembrie 6, 2005 Autor Share Postat Decembrie 6, 2005 Eu zic ca e destul de simplu. Te duci, le vezi, alegi, dai banu, cumperi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Decembrie 6, 2005 Autor Share Postat Decembrie 6, 2005 Eu zic ca e destul de simplu. Te duci, le vezi, alegi, dai banu, cumperi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grimm Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 Cea albastra pare mai misto .............. Poti incerca si la tomina trans au mai multe modele de zzr si acceptabile ca pret Aia pe care o avea Zamora2 am dat 3000 pe ea E misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 Fratilor vreau sa-mi iau si eu un ZZR de 600,dar inainte de asta as dori mai multe informatii despre el mai ales despre fiabilitate,consum(la o vit de croaziera 130-140km/h) si pozitia in sa la drumuri lungi.Astept raspuns.Salutari tuturor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate