dragos_corneliu Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Va salut pe toti! Vreau pentru nunta mea sa inchiriez un motor fumos cu atas, de preferat oldtimer. Caut de pe acum ca sa fiu sigur ca gasesc. Cu aceasta motocicleta vreau sa-mi duc consoarta da la primarie la biserica si de la biserica acolo unde vor fi felicitarile masa si dansul... Proprietarul ne poate urma daca vrea caz in care e si invitat la nunta! Pot oferi garantie, pot face contract daca vreti, numai sa ma ajutati. Sper ca se intelege ca sunt motociclist si am condus suficient cat sa nu-mi fac probleme ca se va intampla ceva! (exeptand neprevazutul) Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Salut, si pe mine ba bate acelasi gand...insa as prefera un triciclu cu tot cu sofer. Bafta si sa fie intr-un ceas bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) Ai condus solo sa inteleg, cu cat mergi solo mai mult cu atat iti vine mai greu sa prinzi mersul cu atas. Trebuie sa inveti sa conduci cu atas. Pentru asta ai nevoie de o zi-2 de mers. Propun sa-ti cumperi moto cu atas, daca tot iti place ideea. E altfel cand motocicleta e a ta Editat Noiembrie 21, 2008 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Va salut pe toti!Vreau pentru nunta mea sa inchiriez un motor fumos cu atas, de preferat oldtimer. Caut de pe acum ca sa fiu sigur ca gasesc. Cu aceasta motocicleta vreau sa-mi duc consoarta da la primarie la biserica si de la biserica acolo unde vor fi felicitarile masa si dansul... Proprietarul ne poate urma daca vrea caz in care e si invitat la nunta! Pot oferi garantie, pot face contract daca vreti, numai sa ma ajutati. Sper ca se intelege ca sunt motociclist si am condus suficient cat sa nu-mi fac probleme ca se va intampla ceva! (exeptand neprevazutul) Va multumesc! succes..va fi ceva inedit...dar nu esti primul( )..eu anul asta in septembrie am avut nunta..initial am vrut trike,dar nu am gasit..asa ca am apelat la un prieten si mi-a imprumutat o panonia humoto de luxe...dar mai bine pun cateva foto..fac cat o mie de cuvinte..daca vrei,iti dau nr.de tel.dar amicul e din cluj.si e cam mare distanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Va salut pe toti!Vreau pentru nunta mea sa inchiriez un motor fumos cu atas, de preferat oldtimer. Caut de pe acum ca sa fiu sigur ca gasesc. Cu aceasta motocicleta vreau sa-mi duc consoarta da la primarie la biserica si de la biserica acolo unde vor fi felicitarile masa si dansul... Proprietarul ne poate urma daca vrea caz in care e si invitat la nunta! Pot oferi garantie, pot face contract daca vreti, numai sa ma ajutati. Sper ca se intelege ca sunt motociclist si am condus suficient cat sa nu-mi fac probleme ca se va intampla ceva! (exeptand neprevazutul) Va multumesc! keep in touch, pana la vara mai e destul...timp sa mai punem pe picioare o motoreta-doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_corneliu Postat Noiembrie 27, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2008 Va multumesc prntru raspunsuri! Intr-adevar nu am conduc moto cu atas pana acum dar din fericire pana acum prudenta m-a salvat de la evenimente nedorite. Oricum, va fi o plimbare linistita si nicidecum o cursa. Mihai, vad ca esti din dristor. Eau sunt din ambrozie! Poate bem o bere cand ai timp sa ne cunosatem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Eu zic sa nu inchiriezi de pe-acuma motocicleta ca nu se stie daca o sa mai functioneze si la vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_corneliu Postat Mai 5, 2009 Autor Share Postat Mai 5, 2009 Am stabilit data si anume 5 septembrie. Ma ajuta cineva? Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Il vrei cu mitraliera pe ataÂş sau fără? Model militar sau civil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_corneliu Postat Mai 6, 2009 Autor Share Postat Mai 6, 2009 nu ma deranjeaza mitraliera. Insa orice model de motocicleta cu atas ma multumeste atata timp cat nu arata foarte rau. De de la IJ la Harley orice merge. Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 ....incearca la circ....pe bune ! candva foloseau in arena si moto cu atas. ....si mai poti incerca la un club de ciclism - foloseau ural cu atas si puneau biciclete pe atas; de obicei erau destul de putin folosite motocicletele alea si erau bine intretinute. bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_corneliu Postat Mai 8, 2009 Autor Share Postat Mai 8, 2009 multumesc de idee! suna funny dar am sa ma duc pana la circ. Pana atunci.... nimeni? nici o oferta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_corneliu Postat Mai 28, 2009 Autor Share Postat Mai 28, 2009 Nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Nimeni? Iti pot oferi simsonul meu cu atas.Nu e chiar asa de aratos(inca nu-mi permit sa-i fac o vopsire )dar motorul nu te va lasa in drum.Am si parbrizul iar astea sunt singurele poze.Inafara de semnalizari si imbracamintea seilor totul este original(inclusiv sabotii de frana). De asemenea ,ti-as putea oferi si alte motociclete nerestaurate ,pentru decorul locatiei(un dkw,o ifa,un mz,un k-au,un touren,alt sport cu atas,un triumph...) Iti pot oferi simsonul meu cu atas.Nu e chiar asa de aratos(inca nu-mi permit sa-i fac o vopsire )dar motorul nu te va lasa in drum.Am si parbrizul iar astea sunt singurele poze.Inafara de semnalizari si imbracamintea seilor totul este original(inclusiv sabotii de frana). De asemenea ,ti-as putea oferi si alte motociclete nerestaurate ,pentru decorul locatiei(un dkw,o ifa,un mz,un k-au,un touren,alt sport cu atas,un triumph...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_corneliu Postat Iunie 1, 2009 Autor Share Postat Iunie 1, 2009 Salut regele simson! Multumesc de raspuns. Inteleg ca esti din Vaslui? Eu sunt din bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Salut regele simson! Multumesc de raspuns. Inteleg ca esti din Vaslui?Eu sunt din bucuresti. Salut.Sunt din Barlad,judetul Vaslui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 scuzee off duoamne cum arata frumusetea aia ruginita si fara caucioace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_corneliu Postat August 19, 2009 Autor Share Postat August 19, 2009 Ceva nou?..... nimeni? Mesaj completat Mii de multumiri celor care m-au ajutat (nu stiu daca e bine sa dau nume sau nu dar se stiu ei) A iesit exact cum am vrut. Voi reveni cu poze de la fotograful profi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 F. frumoasă mir...nunta, pardon. Bine ca mi-ai dat pozele alea pe mail, ca acum tre sa ma duc acasa sa le descarc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 felicitari, ce motor era? parca e rupt din reviste...am impresia ca l-am vazut odata la un stop dar era seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_corneliu Postat Octombrie 6, 2009 Autor Share Postat Octombrie 6, 2009 http://www.fotonunti.ro/blog/news.php?id=58 Este un ural retro superb. Inca o data mii de multumiri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 casa de piatra, motoreta si persoanele atasate, ca sa ma exprim asa, sunt senzationale. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cretzu_Dej Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Felicitari! Am ramas cu gura cascata cand am vazut pozele, superb! Casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Casa de piatra! Superbe pozele! M-as mai insura odata ca sa fac asa poze (I can't believe I said that). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate