robychopper Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 ce ziceti de idee miemi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 arata misto (motocicleta culturista pacat ca iti intra esapamentu ala fix in qur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 brrrrrrr!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 e prea tare! Am pus si eu o poza cu un chopper motor v8 cu o roata de 2 ori cat aia.Dar nu roata conteaza...Imi place ce fel e realizat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 3, 2003 Autor Share Postat Decembrie 3, 2003 este reusit si advarul este ca cauciucul e mortal si toba de esapament sigur nu iti da direct in poponeata:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 eh, pe linga oricum pe de alta parte, gindeste-te ce se intimpla daca spargi cauciucul. ce vulcanizare crezi ca are camere pentru ala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 Prea extravagant. Mie nu imi plac astea extravagante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 imi place, ca show, dar nu mi se potriveste, e PREA mare.... dar arata excelent, si ma gandesc la ce sunet scoate... P.S> daca roatile nu au camere (tubeless)??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 3, 2003 Autor Share Postat Decembrie 3, 2003 deci va spun sigur ca sunt tubelles si sunetul gindestete si tu cit de scurte sunt tobele cum suna si ce mai e de remarcat ca este foarte jos motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
URK Postat Decembrie 4, 2003 Share Postat Decembrie 4, 2003 Putin exagerat pentru gustul meu... insa sigur daca l-as vedea pe strada as intoarce capul dupa el si probabil as si bali. Totusi nu mi-as dori sa fie al meu mai mult decat un chopper de serie... poate un HD... Impresionant, desigur! Iarna scurta si plina de drumuri uscate, va doresc! Stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Decembrie 4, 2003 Share Postat Decembrie 4, 2003 idem cu hadess ... ..numa bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Decembrie 4, 2003 Share Postat Decembrie 4, 2003 Prima conditie....sa poti merge cu ea!Si cu asta tre' sa ai o defectiune serioasa la mansarda ca sa pleci la drum!Concluzia?E doar pentru figuri!Unii folosesc asa ceva,altii isi pun belciuge in nas si altii fug in curu' gol pe stadion in timpul unui meci,doar,doar reusesc sa iasa in evidenta cumva! Presupun ca unii ma vor injura,dar asta-i parerea mea despre genul asta de ...sa zicem nonsensuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Decembrie 4, 2003 Share Postat Decembrie 4, 2003 Cool, mi-ar placea sa il vad pe viu. Banuesc ca nu ia curba decat la viteza mica. Si apropos, ma are nevoie de cric? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul. Postat Decembrie 4, 2003 Share Postat Decembrie 4, 2003 ce ziceti de idee miemi place Valeu mah oameni buni mah. O sa am nevoie de terapie dupa poza asta. Batul-ar sfintu Mane Vra Bilitate si sfintu Bun Gust pe pacatosu care o conceput magaria asta. Ptiu,ptiu,ptiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexia Postat Decembrie 4, 2003 Share Postat Decembrie 4, 2003 atractiva dar nu inspira ideea de viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 4, 2003 Share Postat Decembrie 4, 2003 B ah! ce mai ! e tare de tot motoru'! tre' sa fie super comfortabil la drum! pe langa asta are si o "sonorizare" de exceptie... shi sigur ia curba, degeaba va....pe voi...n-o sa aiba cine stie ce manevrabilitate dar cine are nevoie de manevrabilitate de speed la un chopper? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
araya Postat Decembrie 4, 2003 Share Postat Decembrie 4, 2003 whoauuuu e super beton !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
von Cocolici Postat Decembrie 7, 2003 Share Postat Decembrie 7, 2003 CAUCIUCUL ALA PE SPATE TRE' SA FIE UN COSMAR PE VIRAJE...ORICAT DE BINE AR ARATA...IN REST IDEEA E INTERESANTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Decembrie 7, 2003 Share Postat Decembrie 7, 2003 unora le place viteza, altora sunetul, marimea, sau vechimea unei motociclete. Eu cred ca este grozava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 7, 2003 Share Postat Decembrie 7, 2003 este cu siguranta INTERESANTA, si in mod cert as proba-o, chiar daca nu as baga bani in asa ceva. cred ca sint in asentimentul majoritatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Decembrie 15, 2003 Share Postat Decembrie 15, 2003 Am vazut pe viu asa ceva, asemanator, un Boss-Hogg, predecesorul lui Boss-Hoss. Ca lucratura e super. Si merge chiar bine. Ca aspect practic e la fel ca un scuter la drum lung cu bagaje si nevasta. Dar nu asta-i problema. E frumoasa si merita atentia celor care agrreaza tipul acesta. Mi-ar place sa-l calaresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Decembrie 15, 2003 Share Postat Decembrie 15, 2003 Imi place motorul...ce ziceti de rezervor?Un adevarat ratbike! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Decembrie 15, 2003 Share Postat Decembrie 15, 2003 Aripa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Decembrie 15, 2003 Share Postat Decembrie 15, 2003 Hai sa vedem.Il recunoasteti?Ce motor e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Decembrie 15, 2003 Share Postat Decembrie 15, 2003 nu stiu ce e, dar e chiar urat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate