Sari la conținut

Fetelor, Prezentati-va

Smokey
 Share

Postări Recomandate

bine ai venit Elza ma bucur pt. tine si pt. noi ca o sa implinesti 18 ani in toamna cine stie sar putea sa ne intalnim in vara viitoare pe ( 2 rotiiiii) glumesc

ne bucuram ca esti de a noastra si iti uram succes in ati lua japoneza (GS-ul)

e bun si 125 pt. inceput

uite cadou pt. tine:

post-9-1089751618_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Imi doresc sa va vad si eu. Macar o data. N-am motor, n-am permis.. (inca :D ) Le felicit pe cele care au reusit sa le aiba pe amandoua. Pe 27 iulie am intalnire cu... stiti voi cine pe poligonul de la Ilioara. Poate il pacalesc! Doamne-ajuta! :P :D I-am pacalit eu la B, poate o tine si la A... Intre timp, iau steroizi si merg la sala de fortza, ca sa pot pune IJ-ul pe cric :baubau: :baldy: :D Wish me luck :D

In rest, nimic important... 2 job-uri, ulimul an de facultate, putinul timp liber mi-l ocup cu mesteritul la masina.

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
:burnout: Eu sunt Mihaela,am 21 ani si pot sa spun ca imi plac motoarele dar am totodata putina teama pt k am auzit d foarte multe accidenta.Sunt in dubii cu scoala ,dar deocamdata ma plimb cu prietenul meu Radu (RaduKu) care are un Suzuki GSX 600F.Multi pupici si take care!!!

post-9-1091916109_thumb.jpg

Link spre comentariu

yea, that's my girl....

dar priviti ce mult ii place moto meu .....

mai, mai si se-mpung...LOL:)

"Iar pleci cu nenorocita aia, petreci mai mult timp cu ea in garaj si pe sosele decat cu mine :banana: "

post-9-1092244762_thumb.jpg

Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Salut .. :banana:

Eu sint Marcela, am permis categ A de 4 ani si motoare tot de pe atunci. Primul motor a fost un nipru pt vreun an, a urmat un kawa gpx 250 pt doua veri, iar de anul asta o am pe Suzy (un Suzuki GS500E).

In rest, eu as zice ca merg destul de bine, in limitele normale fara sa excelez (nu ma dau pe o roata si nici nu iau curbele cu genunchiul pe jos :baldy: ). In general tin la lucruri si nu as vrea sa imi stric motorul si bineinteles, nici sa imi pun pielea in pericol. (asta nu inseamna ca nu am cazut niciodata, dar a fost "subtzirel", fara ghips sau alte neplaceri majore).

Altceva... A, da! lucrez ca asistenta medicala si sint si studenta anul 3 la finante-banci (yukkkk :blbl: )

Cam atit!

post-9-1094303886_thumb.jpg

Link spre comentariu

Salut .. :banana:

Eu sint Marcela, am permis categ A de 4 ani si  motoare tot de pe atunci. Primul motor a fost un nipru pt vreun an, a urmat un kawa gpx 250 pt doua veri, iar de anul asta o am pe Suzy (un Suzuki GS500E).

In rest, eu as zice ca merg destul de bine, in limitele normale fara sa excelez (nu ma dau pe o roata si nici nu iau curbele cu genunchiul pe jos  :baldy: ). In general tin la lucruri si nu as vrea sa imi stric motorul si bineinteles, nici sa imi pun pielea in pericol. (asta nu inseamna ca nu am cazut niciodata, dar  a fost "subtzirel",  fara ghips sau alte neplaceri majore).

Altceva... A, da! lucrez ca asistenta medicala si sint si studenta anul 3 la finante-banci (yukkkk :blbl: )

Cam atit!

Ha! Marce, tot cu echipamentu' ala tare eshti?

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Salut!

Un coleg, prieten si motociclist m-a sfatuit sa ma bag si pe aici pe la fete motocicliste ca, de, sunt si eu prinsa in "hora". Pai, sunt acum la scoala de soferi si sper sa-mi iau permisul pana da primul fulg... Motor nu am inca. Va anunt eu, imediat ce-l iau.

In rest, incantata de cunostinta!

Link spre comentariu

• 1 month later...

Salut! Eu sunt Cris, sotia lui Ozzy. La mine s-a prins mai tarziu microbul, mai ales ca prima noastra motocicleta, care ne-a fost furata, era uriasa si mi-era teama sa n-o daram. A doua a fost mai mica (un K-175), asamblat din bucati, cu ajutorul prietenilor, dupa furt, cu care am mers pe ici, pe colo din 2003. Aveam senzatia ca n-o sa fiu in stare sa-mi iau permis, dar 'm-am trezit' cu el in 4 saptamani, din prima. Asa ca de 2 luni va sunt colega de sosea.

Acum motocicleta mea e in reparatii, un MZ RT 125 Sport, original, dar pana in primavara sper sa fie gata.

Link spre comentariu

Bine ai venit in primul rand pe aceasta lume :cheers: si pe acest forum , sper sa te simti bine cu noi de p-aci , desi iti spun sincer ca baietii astia nu prea au simtul umorului ( is cam rai ) si la cat mai multe post-uri.

:cheers:

Link spre comentariu

Salutare tuturor!Numele meu este Alina,am 20 de ani si sunt din Bacau,dar acum locuiesc in Bucuresti,sunt la facultate aici(anul 2 la drept) :haha: Ma bucur f.mult ca ma aflu pe acest forum si sper sa ma primiti printre voi :cheers:

Pasiune pt motoare o am de la tatal meu,de mica plecam cu el si cu motorul peste tot :banana: In curand o sa imi iau carnetul(pt B il am de 2 ani) si sper ca la primavara sa fiu posesoarea unei Suzuki :cheers: Deocamdata ma multumesc cu motorul tatalui meu(Honda Shadow 125) si sper sa-mi fac multi prieteni pe aici pt ca nu prea cunosc pe nimeni in Buc care sa ma ajute :cheers:

Abia astept sa vin cu voi pe la intalniri,plimbari.. :blink:

Toate cele bune si asfalt uscat tuturor! :cheers: :cheers:

Link spre comentariu

Vizitator DARK-RIDER-82

IN SFARSIT A APARUT O FATA CARE SA AIBA O OBSESIE PT HAYABUSA! E DIN CE IN CE MAI BINE :cheers: ! CU TOATE CA AR FI BUNA O POZA CU ALINA PE MOTOR!(ORICE :cheers: MOTOR)

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
pe mine ma cunoasteti ca fiind mai tipatoare  :cheers: ,dar trecand peste toate aflati ca ma numesc Gabriela, am 22 de ani, sunt studenta in anul 3, si intr-o saptamana o sa fiu scolarita moto.Vreau sa-mi iau un motor frumos, super sport, sa fie norocos ca sa evit....neplaceri, si mai vreau o costumatie potrivita si...sexy. Cam atat!

SI SA FIE ROZ SI CU BLANITZA, NU?

Link spre comentariu

Sar'mana

baiazid666 saluta pe irina666.

Uite aici un triumf pt tine:

http://www.zyworld.com/custombikes/More%20Me/me2_2.jpg

E demential

faza este ca nu este un triumph ...este o yamaha 4 cilindri in linie:::::::mai cum poti spune ca este triumph?????

stai caci caut eu o poza cu un triuph :laugh:

Link spre comentariu