FRR Postat Iulie 13, 2004 Share Postat Iulie 13, 2004 bine ai venit Elza ma bucur pt. tine si pt. noi ca o sa implinesti 18 ani in toamna cine stie sar putea sa ne intalnim in vara viitoare pe ( 2 rotiiiii) glumesc ne bucuram ca esti de a noastra si iti uram succes in ati lua japoneza (GS-ul) e bun si 125 pt. inceput uite cadou pt. tine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 21, 2004 Share Postat Iulie 21, 2004 Imi doresc sa va vad si eu. Macar o data. N-am motor, n-am permis.. (inca ) Le felicit pe cele care au reusit sa le aiba pe amandoua. Pe 27 iulie am intalnire cu... stiti voi cine pe poligonul de la Ilioara. Poate il pacalesc! Doamne-ajuta! I-am pacalit eu la B, poate o tine si la A... Intre timp, iau steroizi si merg la sala de fortza, ca sa pot pune IJ-ul pe cric Wish me luck In rest, nimic important... 2 job-uri, ulimul an de facultate, putinul timp liber mi-l ocup cu mesteritul la masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikaela Postat August 7, 2004 Share Postat August 7, 2004 Eu sunt Mihaela,am 21 ani si pot sa spun ca imi plac motoarele dar am totodata putina teama pt k am auzit d foarte multe accidenta.Sunt in dubii cu scoala ,dar deocamdata ma plimb cu prietenul meu Radu (RaduKu) care are un Suzuki GSX 600F.Multi pupici si take care!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat August 11, 2004 Share Postat August 11, 2004 yea, that's my girl.... dar priviti ce mult ii place moto meu ..... mai, mai si se-mpung...LOL:) "Iar pleci cu nenorocita aia, petreci mai mult timp cu ea in garaj si pe sosele decat cu mine " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Septembrie 4, 2004 Share Postat Septembrie 4, 2004 Salut .. Eu sint Marcela, am permis categ A de 4 ani si motoare tot de pe atunci. Primul motor a fost un nipru pt vreun an, a urmat un kawa gpx 250 pt doua veri, iar de anul asta o am pe Suzy (un Suzuki GS500E). In rest, eu as zice ca merg destul de bine, in limitele normale fara sa excelez (nu ma dau pe o roata si nici nu iau curbele cu genunchiul pe jos ). In general tin la lucruri si nu as vrea sa imi stric motorul si bineinteles, nici sa imi pun pielea in pericol. (asta nu inseamna ca nu am cazut niciodata, dar a fost "subtzirel", fara ghips sau alte neplaceri majore). Altceva... A, da! lucrez ca asistenta medicala si sint si studenta anul 3 la finante-banci (yukkkk ) Cam atit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 Salut .. Eu sint Marcela, am permis categ A de 4 ani si motoare tot de pe atunci. Primul motor a fost un nipru pt vreun an, a urmat un kawa gpx 250 pt doua veri, iar de anul asta o am pe Suzy (un Suzuki GS500E). In rest, eu as zice ca merg destul de bine, in limitele normale fara sa excelez (nu ma dau pe o roata si nici nu iau curbele cu genunchiul pe jos ). In general tin la lucruri si nu as vrea sa imi stric motorul si bineinteles, nici sa imi pun pielea in pericol. (asta nu inseamna ca nu am cazut niciodata, dar a fost "subtzirel", fara ghips sau alte neplaceri majore). Altceva... A, da! lucrez ca asistenta medicala si sint si studenta anul 3 la finante-banci (yukkkk ) Cam atit! Ha! Marce, tot cu echipamentu' ala tare eshti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 Uauuuuuuuu.... si port si casca!!! mishto..............culoare are suzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 Salut! Un coleg, prieten si motociclist m-a sfatuit sa ma bag si pe aici pe la fete motocicliste ca, de, sunt si eu prinsa in "hora". Pai, sunt acum la scoala de soferi si sper sa-mi iau permisul pana da primul fulg... Motor nu am inca. Va anunt eu, imediat ce-l iau. In rest, incantata de cunostinta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Noiembrie 8, 2004 Share Postat Noiembrie 8, 2004 Salut! Eu sunt Cris, sotia lui Ozzy. La mine s-a prins mai tarziu microbul, mai ales ca prima noastra motocicleta, care ne-a fost furata, era uriasa si mi-era teama sa n-o daram. A doua a fost mai mica (un K-175), asamblat din bucati, cu ajutorul prietenilor, dupa furt, cu care am mers pe ici, pe colo din 2003. Aveam senzatia ca n-o sa fiu in stare sa-mi iau permis, dar 'm-am trezit' cu el in 4 saptamani, din prima. Asa ca de 2 luni va sunt colega de sosea. Acum motocicleta mea e in reparatii, un MZ RT 125 Sport, original, dar pana in primavara sper sa fie gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daya Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Salut banuiesc ca sunt cea mai noua venita .......primesc vreun botez ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Sal Cris si Daya, bine ati venit! Daya, detalii ca baietii sunt curiosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Bine ai venit in primul rand pe aceasta lume si pe acest forum , sper sa te simti bine cu noi de p-aci , desi iti spun sincer ca baietii astia nu prea au simtul umorului ( is cam rai ) si la cat mai multe post-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Bine ai venit. Make yourself at home! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Buna Daya Bine ai venit Bafta si asfalt uscat Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 9, 2004 Autor Admin Share Postat Noiembrie 9, 2004 salutare fetelor, bine ati venit. :cheers: va asteptam cu posturi interesante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
villisor Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Sal Cris si Daya, bine ati venit! Daya, detalii ca baietii sunt curiosi. detalii da,dar sa nu pui poze,ca astia sunt cam dracusori si comenteaza tot! Sal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker Girl Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Salutare tuturor!Numele meu este Alina,am 20 de ani si sunt din Bacau,dar acum locuiesc in Bucuresti,sunt la facultate aici(anul 2 la drept) Ma bucur f.mult ca ma aflu pe acest forum si sper sa ma primiti printre voi Pasiune pt motoare o am de la tatal meu,de mica plecam cu el si cu motorul peste tot In curand o sa imi iau carnetul(pt B il am de 2 ani) si sper ca la primavara sa fiu posesoarea unei Suzuki Deocamdata ma multumesc cu motorul tatalui meu(Honda Shadow 125) si sper sa-mi fac multi prieteni pe aici pt ca nu prea cunosc pe nimeni in Buc care sa ma ajute Abia astept sa vin cu voi pe la intalniri,plimbari.. Toate cele bune si asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Bine ati venit toate trei ...ăăăăăă,adica Dara si Biker Girl ca pe Daya o vad in fiecare zi .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker Girl Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 bine v-am gasit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 10, 2004 Autor Admin Share Postat Noiembrie 10, 2004 Bine ati venit toate trei ...ăăăăăă,adica Dara si Biker Girl ca pe Daya o vad in fiecare zi .... uou e invazie bine ai venit alina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker Girl Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 Bine v-am gasit pe toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 IN SFARSIT A APARUT O FATA CARE SA AIBA O OBSESIE PT HAYABUSA! E DIN CE IN CE MAI BINE ! CU TOATE CA AR FI BUNA O POZA CU ALINA PE MOTOR!(ORICE MOTOR) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Noiembrie 19, 2004 Share Postat Noiembrie 19, 2004 pe mine ma cunoasteti ca fiind mai tipatoare ,dar trecand peste toate aflati ca ma numesc Gabriela, am 22 de ani, sunt studenta in anul 3, si intr-o saptamana o sa fiu scolarita moto.Vreau sa-mi iau un motor frumos, super sport, sa fie norocos ca sa evit....neplaceri, si mai vreau o costumatie potrivita si...sexy. Cam atat! SI SA FIE ROZ SI CU BLANITZA, NU? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
villisor Postat Noiembrie 19, 2004 Share Postat Noiembrie 19, 2004 SI SA FIE ROZ SI CU BLANITZA, NU? sau macar cu cea pufuletz...si Gabrielle tot la Drept este studenta?hai nu fiti sfioase,ziceti acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 Sar'mana baiazid666 saluta pe irina666. Uite aici un triumf pt tine: http://www.zyworld.com/custombikes/More%20Me/me2_2.jpg E demential faza este ca nu este un triumph ...este o yamaha 4 cilindri in linie:::::::mai cum poti spune ca este triumph????? stai caci caut eu o poza cu un triuph Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate