Jump to content

Fetelor, Prezentati-va

Smokey
 Share

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

... nu mah... chestia este.. bere cu paiul !? :laugh:

asta dovedeste clar ca este ceea ce pretinde a fi ... si chestia aia cu bestia se aplica doar la cei care o detin

Smokey nu ma intereseaza statutul pe site...cu atat mai putin cu cat imi este solicitat sa ma eliberez de textile pt el. :ok:

Dan Popescu....sa ma calific pentru ce?? :what:

Hadess :laugh: la faza asta ti-ai dat foc la valiza....poate ar trebui sa vii sa ma fotografiezi la dus...si in cazul asta iti negociezi tu statutul pe site cu Smokey.

Asta nu se face :hug:

Acum ai reusit sa o dai in bara...ai grija ce faci pe viitor :baldy:

theBD dupa cum ai observat cu tine nu am treaba si nici cu restul. Hadess stie el care-i faza... cat despre schema cu dushul vorbitzi cu el ...are toate shansele sa ma prinda in obiectiv, ca imi este vecin. :baldy:

Atitudinea mea nu mi se poate parea decat normala. Poate nu ai observat, dar (ca tipe) pe acest site intram foarte repede in defensiva tocmai datorita pozitiei pe care o adoptati. :laugh:

Ce caterinca? vrei sa ne atacam reciproc( verbal)?! asteapta o intrunire sau ceva de genu ca sa facem asta cum trebuie...face 2 face...asa ascunzandu-ne dupa monitoare parca nu are farmec. :laugh:

Edited by Bendis

:laugh: She's a mean one!!!! Devin ingrijorat ca Hadess nu a mai postat. Mai traiesti, prietene? Sau te-a ucis ca ai pus poza aia?

p.s.

Bendis...cum se ataca (verbal) cum trebuie? Folosesti portavoce?

p.p.s.

Mai, Bendis, mai...Tu nu vezi ca aici toata lumea face misto de toata lumea? :baldy:

Mai traieshte...nu-ti fa griji...plus de asta aproape mi-au trecut nervii pe faza aia deci pt urmatoarea perioada e in siguranta.

Nu se foloseste portavoce...se foloseste doar creierul...nu conteaza cat de tare vorbesti...ci ceea ce spui (conteaza mesajul).

Observ ca toti fac doar caterinca...iar mesajele care intr-adevar au continut sunt prea putine.

Dar...noi sa fin sanatosi..................ca piticii-i vindem :laugh:

Se poate trai si cu o mana rupta si injunghiat in spate. :what:

La dracu', urasc mancarea asta din spital! :baldy:

Ma Hadess e bine ca nu esti cu mana rupta si infipta in spate !!! :laugh: Ca asa crezusem prima data. A fost iertatoare Bendis.