disney Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 (editat) faina motoreta, vopsita gen replica moviestar? din ce an e? Ride safe ms frumos. e un model k2. vopseaua e din fabrica, asa e standard. dar seamana cu repsol sau moviestar drum bun si mult noroc! Editat Septembrie 24, 2006 de disney Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi68p Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 ms frumos. e un model k2. vopseaua e din fabrica, asa e standard. dar seamana cu repsol sau moviestar drum bun si mult noroc! disney,de unde esti tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexP Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Merci de ajutor cu resizing-ul... pana la urma am reusit... So, that's me... la ski... cu moto nu am inca poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 disney,de unde esti tu? bucuresti. why? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi68p Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 bucuresti. why? pentru ca esti f.f.fdraguta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 multumesc *blush* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 ms frumos. e un model k2. vopseaua e din fabrica, asa e standard. dar seamana cu repsol sau moviestar drum bun si mult noroc! culoarea e replica moviestar, repsol e portocaliu si negru din cate stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 mai este si movistar repsol, care e albastru predominant, dar burta este portocalie si scrie Repsol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 vad ca esti mai informat ca mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 Cu iesitul pe strada va mai dura un pic, inca nu sunt prea sigura pe mine si mai dau ture prin poligon nu ca vreau sa fiu carcotash....da' examenul l-ai luat ? bine...nu te incurajez sa iesi pe strada daca nu esti sigura pe tine....dar...trebuie sa ai un pic de "oo".daca o sa fi mereu crispata .......oricum bafta si fara incidente! (intrebarea era retorica pt ca stim toti "ce si cum" cu scolile de moto din Romania!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan_EOS Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 Merci de ajutor cu resizing-ul... pana la urma am reusit... So, that's me... la ski... cu moto nu am inca poze Eeeeee... pai daca ai reusit... de ce nu ai pus rezultatul? ca astea nu-s facute cu 350-ul... Oricum, scopul a fost atins: that's you Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexP Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 nu ca vreau sa fiu carcotash....da' examenul l-ai luat ? bine...nu te incurajez sa iesi pe strada daca nu esti sigura pe tine....dar...trebuie sa ai un pic de "oo".daca o sa fi mereu crispata .......oricum bafta si fara incidente! (intrebarea era retorica pt ca stim toti "ce si cum" cu scolile de moto din Romania!) Am dat examenul, dar stii si tu ce trebuie sa faci la examen... pe deasupra am invatat pe moto de scoala si nu prea sunt familiarizata cu XT-ul pe care ar trebui sa ies pe strada... mai incerc si eu inainte sa ma izbesc de primele masini Eeeeee... pai daca ai reusit... de ce nu ai pus rezultatul? ca astea nu-s facute cu 350-ul... Oricum, scopul a fost atins: that's you M-ai prins, sunt facute cu un Casio Exilim si nici macar nu sunt clare... dar stii cum e cu orgoliul feminin... dupa ce le-am micsorat nu mi-a mai placut cum arat in ele si am cautat altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 (editat) Am dat examenul, dar stii si tu ce trebuie sa faci la examen... pe deasupra am invatat pe moto de scoala si nu prea sunt familiarizata cu XT-ul pe care ar trebui sa ies pe strada... mai incerc si eu inainte sa ma izbesc de primele masini da...oricum...practice makes perfect! multa bafta si sa ne vedem pe strazi! Editat Septembrie 25, 2006 de matematik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mxgirl Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 (editat) Doat nevasta-ta este practicanta de asa ceva Eu sunt Alina, nevasta lui Bikerz, am 22 de ani si locuiesc in Catanzaro, Italia "Calaresc" o Honda CR 125 model 2004 ( fosta motocicleta a sotului meu ) Cateva poze cu mine: This is not Alina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! This is Sabine Doppelhofer from Austria, check out her Website: www.mx-girls.com Editat Septembrie 28, 2006 de mxgirl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 28, 2006 Autor Admin Share Postat Septembrie 28, 2006 This is not Alina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! This is Sabine Doppelhofer from Austria, check out her Website: www.mx-girls.com Yep, we already figure it out: /index.php?showtopic=59058 Where are you from? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 Yep, we already figure it out: /index.php?showtopic=59058 Where are you from? Din Tg. Jiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumitza Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 salutare, sunt cristina, saptamana asta am primit permisul de conducere sunt din braila si sunt prietena lui azumir6; va salut pe toti si toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Bine ai venit. Sa te vedem pe 2 roti cat mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Bine...am fost tentata sa zic "ok" insa sunt in plin proces de dezvatare a acestui termen... Sunt Diana, 27 de ani, ba nu 28 ...insa de-abia de maine , domiciliu Bucuresti, origini muntene, Curtea de Arges. Pasiune pentru motoare? De mult, de undeva din copilaria mea cand cineva ma striga "baietelul lu' tata" . Posesoare de motor inca nu, in noiembrie am examenul ...sper sa nu-l dau cu shuba de blana pe mine si cu caciula de rusnac cu urechi... Cam atat...restul il apreciati...sau criticati voi...pe parcurs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 (editat) Bine...am fost tentata sa zic "ok" insa sunt in plin proces de dezvatare a acestui termen... Sunt Diana, 27 de ani, ba nu 28 ...insa de-abia de maine , domiciliu Bucuresti, origini muntene, Curtea de Arges. Pasiune pentru motoare? De mult, de undeva din copilaria mea cand cineva ma striga "baietelul lu' tata" . Posesoare de motor inca nu, in noiembrie am examenul ...sper sa nu-l dau cu shuba de blana pe mine si cu caciula de rusnac cu urechi... Cam atat...restul il apreciati...sau criticati voi...pe parcurs. 28 este o varsta frumoasa si foarte tanara LE: era sa uit UELCOM! Editat Octombrie 9, 2006 de Prafuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 28 este o varsta frumoasa si foarte tanara LE: era sa uit UELCOM! Am vrut sa pun si o poza...insa nu am motor...si mi se pare aiurea...am insa una pe un ATV. Acum esti multumit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Cu siguranta nu doar eu sunt multumit acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Cu siguranta nu doar eu sunt multumit acum Ma bucur...si pentru ca era sa uit...multumesc de urarea de bun venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Bine...am fost tentata sa zic "ok" insa sunt in plin proces de dezvatare a acestui termen... Sunt Diana, 27 de ani, ba nu 28 ...insa de-abia de maine , domiciliu Bucuresti, origini muntene, Curtea de Arges. Pasiune pentru motoare? De mult, de undeva din copilaria mea cand cineva ma striga "baietelul lu' tata" . Posesoare de motor inca nu, in noiembrie am examenul ...sper sa nu-l dau cu shuba de blana pe mine si cu caciula de rusnac cu urechi... Cam atat...restul il apreciati...sau criticati voi...pe parcurs. este poza ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Cu siguranta nu doar eu sunt multumit acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate