Stiff Rider Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Saluuuut! M-am intors. Sunt schwarzsirene, am devenit membra anul trecut dar de abia in martie anul asta am luat carnetul.Tot propietara de minsk sunt dar sper in curand de enduro si mai exact de Suzuky DR 350. Pana atunci sanatate tuturor si imi doresc sa nu mai aud de accidente cu motociclisti macar nu din acelea in care vina este a altora... salut sireno, ma bucur sa te "citesc" si p-aici si sper sa te vad pe suza cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 buna. eu ma numesc ana, sunt din bucuresti, am 18 ani si tocmai c miam luat si eu un kymco quannon 125... carnetul il iau abia in septembrie.... uitati si nijte poze cu mene.... ( nu sunt analfabeta, dar p net mie cam lene sa scriu corect , cu cratime si alte alea.... asa k am sa va rog sa ma scuzati pt greselile ortografice ) in rest asfalt uscat si abia astept sa n vedem p sosele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipone Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Buna,eu sunt Raluca sau Nangel pentru cei ce ma cunosc..asta e noua mea achizitie..suzuki gs500 cu care ma inteleg de minune... Promit ca motorul acesta nu va avea aceeasi soarta cu cel vechi... aaaa...tu ai fost la Pitesti la intrunire...nice paint ai p suzika ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 "Pe net" cu prietenii scriem cum ne taie capu', insa pe un forum guvernat de niste reguli trebuie sa facem un mic efort, ok? Multumim. Bine ai venit si sa stapanesti sanatoasa motorasul. Ok ok, am inteles.... O sa scriu corect de acum incolo Bine v-am gasit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Bine ai venit. Ce comentariu rautacios mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Buna tuturor!Eu de-abia m-am apucat de scoala.. dar abia ast sa o termin si dc Dumnezeu vrea,o sa am si moto (al meu si doar al meu:) )cat de curand posibil.Momentan cutreier Bucurestiul (si alte localitati),impreuna cu iubitul meu,pe o GSXF de 600.In rest...20ani,studenta si...pe la munca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 naspa sa fii pasager fa ceva in sensu asta bafta la examen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 naspa sa fii pasager fa ceva in sensu asta bafta la examen Nu e chiar asa naspa..dar lasa ca vine si carnetul,deja e in drum spre mine Sper sa am si un pic de bafta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Nu e chiar asa naspa.. (...) Deci admiti ca totusi e naspa Da-i de zor la scoala si nu o amana. Spor si multa bafta acolo, nu te lasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 naspa sa fii pasager fa ceva in sensu asta bafta la examen kapno, depinde de fiecare cum simte si piveste lucrurile. Poate fetei ii place si ca pasager, este un start (curajul de a merge in spate). Mult succes Alexutza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Hello everybody! Sunt mai veche posesoare de A, dar abia acum mi-am luat o bestiutza roshie. Am 28, din Buc. Asfalt uscat si bulan exagerat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Hello everybody! Sunt mai veche posesoare de A, dar abia acum mi-am luat o bestiutza roshie. Am 28, din Buc. Asfalt uscat si bulan exagerat! da, se vede la avatar. succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 da, se vede la avatar. succes! Am A-ul din 05.2006... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Am A-ul din 05.2006... chiar veche, sa ai grija de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 kapno, depinde de fiecare cum simte si piveste lucrurile. Poate fetei ii place si ca pasager, este un start (curajul de a merge in spate). Mult succes Alexutza! Sar'mana pt urari si..momentan,inca imi place si k pasager..probabil cnd voi avea motorul meu se va schimba situatia Nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Fii binevenita,si daca esti interesata tot de un gsx 600 f anunta-te,eu vreau sa-l vand pe al meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Fii binevenita,si daca esti interesata tot de un gsx 600 f anunta-te,eu vreau sa-l vand pe al meu! Multumesc pt oferta dar...momentan sunt la scoala..si sa incep sa conduc singurica o gsxf ..e cam grea,am incercat. Unde erai acu cateva saptamani cand cauta cumnatul meu o gsxf?? sar'mana oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 hop si eu aici sa ma prezint n-as spune despre mine ca sint o motociclista, ci mai degraba o aspiranta. mai precis, am un drz 400 sm si de cateva zile si dreptul legal de a-l conduce...si de a mi se opri motorul in mijlocul intersectiilor si a colectiona claxoanele celor din jur as pune poze cu derezica, dar nu gasesc cablul de transfer de date al camerei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 hop si eu aici sa ma prezint n-as spune despre mine ca sint o motociclista, ci mai degraba o aspiranta. mai precis, am un drz 400 sm si de cateva zile si dreptul legal de a-l conduce...si de a mi se opri motorul in mijlocul intersectiilor si a colectiona claxoanele celor din jur as pune poze cu derezica, dar nu gasesc cablul de transfer de date al camerei daca suzi a ta e neagra, tu esti blonda si te-ai intalnit la coborarea dinspre poiana cu un chel calare pe o yamaha tenere neagra inseamna ce ne stim din vedere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 daca suzi a ta e neagra, tu esti blonda si te-ai intalnit la coborarea dinspre poiana cu un chel calare pe o yamaha tenere neagra inseamna ce ne stim din vedere tinere...nu porti casca??? sa-ti fie rusine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 tinere...nu porti casca??? sa-ti fie rusine! pai probabil ca parea chel, pentru ca avea casca pe cap . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 pai probabil ca parea chel, pentru ca avea casca pe cap inseamna ca...avea capul foarte...mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 achile, suzi e neagra, dar n-a vazut poiana pana acum, asa ca nu eram eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 am scos casca dupace m-am oprit, carcotasilor!!! Cand coboram poiana cu iscariotu' am depasit 3 sm-uri. Ultimul era un drz 400 sm negru pilotat de o tipa blonda. Am tras pe dreapta sa il astept pe iscariot si a oprit si tipa la catziva metri la o terasa. E bine ca se inmultzesc tipele cu SM-uri --- Mesaj completat în 30 Aug 2007 00:15 ------------- tinere...nu porti casca??? sa-ti fie rusine! ia vezi-ti de pleata ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bridzsit Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 (editat) Am si io niste poze noi... Editat August 31, 2007 de Bridzsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate