Sari la conținut

Fetelor, Prezentati-va

Smokey
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Nu e chiar asa naspa.. (...)

Deci admiti ca totusi e naspa :agree:

Da-i de zor la scoala si nu o amana. Spor si multa bafta acolo, nu te lasa!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

naspa sa fii pasager :smoke: fa ceva in sensu asta :agree: bafta la examen

kapno, depinde de fiecare cum simte si piveste lucrurile. Poate fetei ii place si ca pasager, este un start (curajul de a merge in spate).

Mult succes Alexutza!

Link spre comentariu

Hello everybody!

Sunt mai veche posesoare de A, dar abia acum mi-am luat o bestiutza roshie.

Am 28, din Buc.

Asfalt uscat si bulan exagerat!

Link spre comentariu

Hello everybody!

Sunt mai veche posesoare de A, dar abia acum mi-am luat o bestiutza roshie.

Am 28, din Buc.

Asfalt uscat si bulan exagerat!

da, se vede la avatar. :agree:

succes!

Link spre comentariu

kapno, depinde de fiecare cum simte si piveste lucrurile. Poate fetei ii place si ca pasager, este un start (curajul de a merge in spate).

Mult succes Alexutza!

Sar'mana pt urari :agree: si..momentan,inca imi place si k pasager..probabil cnd voi avea motorul meu se va schimba situatia :smoke: Nu?

Link spre comentariu

Fii binevenita,si daca esti interesata tot de un gsx 600 f anunta-te,eu vreau sa-l vand pe al meu! :agree:

Link spre comentariu

Fii binevenita,si daca esti interesata tot de un gsx 600 f anunta-te,eu vreau sa-l vand pe al meu! :D

Multumesc pt oferta dar...momentan sunt la scoala..si sa incep sa conduc singurica o gsxf ..e cam grea,am incercat.:moto:

Unde erai acu cateva saptamani cand cauta cumnatul meu o gsxf?? :bounce:

sar'mana oricum

Link spre comentariu

hop si eu aici sa ma prezint :moto:

n-as spune despre mine ca sint o motociclista, ci mai degraba o aspiranta. mai precis, am un drz 400 sm si de cateva zile si dreptul legal de a-l conduce...si de a mi se opri motorul in mijlocul intersectiilor si a colectiona claxoanele celor din jur :bounce:

as pune poze cu derezica, dar nu gasesc cablul de transfer de date al camerei :D

Link spre comentariu

hop si eu aici sa ma prezint :hug:

n-as spune despre mine ca sint o motociclista, ci mai degraba o aspiranta. mai precis, am un drz 400 sm si de cateva zile si dreptul legal de a-l conduce...si de a mi se opri motorul in mijlocul intersectiilor si a colectiona claxoanele celor din jur :moto:

as pune poze cu derezica, dar nu gasesc cablul de transfer de date al camerei :D

daca suzi a ta e neagra, tu esti blonda si te-ai intalnit la coborarea dinspre poiana cu un chel calare pe o yamaha tenere neagra inseamna ce ne stim din vedere :bounce: .

Link spre comentariu

daca suzi a ta e neagra, tu esti blonda si te-ai intalnit la coborarea dinspre poiana cu un chel calare pe o yamaha tenere neagra inseamna ce ne stim din vedere

tinere...nu porti casca??? sa-ti fie rusine!

Link spre comentariu

am scos casca dupace m-am oprit, carcotasilor!!! Cand coboram poiana cu iscariotu' am depasit 3 sm-uri. Ultimul era un drz 400 sm negru pilotat de o tipa blonda. Am tras pe dreapta sa il astept pe iscariot si a oprit si tipa la catziva metri la o terasa. :D

E bine ca se inmultzesc tipele cu SM-uri

--- Mesaj completat în 30 Aug 2007 00:15 -------------

tinere...nu porti casca??? sa-ti fie rusine!

ia vezi-ti de pleata ta! :bounce:

Link spre comentariu

Salutare tuturor!Numele meu este Alina,am 20 de ani si sunt din Bacau,dar acum locuiesc in Bucuresti,sunt la facultate aici(anul 2 la drept) :D Ma bucur f.mult ca ma aflu pe acest forum si sper sa ma primiti printre voi :D

Pasiune pt motoare o am de la tatal meu,de mica plecam cu el si cu motorul peste tot :D In curand o sa imi iau carnetul(pt B il am de 2 ani) si sper ca la primavara sa fiu posesoarea unei Suzuki :bounce: Deocamdata ma multumesc cu motorul tatalui meu(Honda Shadow 125) si sper sa-mi fac multi prieteni pe aici pt ca nu prea cunosc pe nimeni in Buc care sa ma ajute :moto:

Abia astept sa vin cu voi pe la intalniri,plimbari.. :D

Toate cele bune si asfalt uscat tuturor! :) :hug:

Buna Alina,

Eu sunt Gabi, din Buc, merg si eu cu motorul de vreo 3 luni, am apucat si vreo 2 intruniri si am reusit sa-mi fac deja prieteni. Am o prietena, tot Alina, care merge de vreo 2 sapt cu motorul, si incercam sa iesim cat mai des (aproape zilnic :lol: ), pt exercitiu. Daca vrei, poti iesi si tu cu noi, ca asa invatam. Multa bafta!

Link spre comentariu

Nu ma prezint neaparat, ca oricum ma vedeti prin trafic! :-L

Si am si eu o problema cu tema asta, am inteles ca e vb de ,,fete cu motociclete'', nu de ,,fete pasagere ce se schimba odata pe saptamana de pe sa'' !!

:) corect!!! bravo, bine zis! :what: :scratch:

Editat de lethal.energy
Link spre comentariu

Neatza, numele meu este Alexandra,24 ani din Bucuresti,mandra incepatoare in acest domeniu,dar invatz repede!Motor de-abia la anul ca m-am trezit tarziu, dar macar am carnetul!

pupici si Asfalt Uscat! :)

Iti place Louis Royo?

Link spre comentariu