motociclistu vf Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 Ce sa-ti spun TOT RESPECTU' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 FRUMOS!!! felicitari pt reusita:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 Bravos! Esti ambitios .Cred ca pisca tare gerul ala, ca in poze e totul uscat. P.S. drumul spre Omu e la vreo 100 de metri in stanga dupa o cabana impejmuita cu un gard de sarma(cred ca este Costila). Poate stiai, dar am scris si pt. ceilalti care vor sa ajunga acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 respectele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 Felicitari!!! Te inteleg de ce ai mers singur!! Este destul de greu sa convingi si pe altii pentru o nebunie de genul acesta!! Tu iti cunosti motorul, tu stii cel mai bine ce poti si cat poate motocicleta, nu avea rost sa te complici cu altii!!! Esti un motociclist adevarat!!! Foarte putini sunt ca tine care de placere fac asa ceva!!! Bravo!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 FOARTE FAIN !!! FELICITARI!!! Singurul repros e ca nu ai facut mai multe poze. In rest cum spuneam : ESTI TARE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Green_Alex Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Titi data viit vin si eu daca ma iei. daca ai chef da un PM si iti dau tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FZS1000 Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 BETON !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel1969 Postat Noiembrie 26, 2005 Share Postat Noiembrie 26, 2005 Felicitari omule ! pacat ca nu sunt mai aproape de tine caci sunt pe acceiasi frecventa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadik69 Postat Ianuarie 11, 2006 Share Postat Ianuarie 11, 2006 Beton De-abia astept sa pun si io mana pe un enduro autentic, ca XJ-ul stie ce stie, da' are limite de aderenta pe namol sau zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Ianuarie 14, 2006 Share Postat Ianuarie 14, 2006 Bravo Domne! uite asa se mai gandeste omu, daca sa-si ia un enduro, sau nu. Super frumos traseul, si fff multa hotarare. frumoasa poveste... tine-o tot asa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnutz_789 Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 Felicitari !!! La mai multe excursii de astea..!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrike Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 ma nu mai puneti poze de astea....sunteti fara obraz Munti ca astia cei mai aproape de mine sunt la vreo 2000 km cel putin Dar las ca mai bine-i vad in poze decat de loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate