Liviu Pavel Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Prea tanar, mult prea devreme. Nu a fost accident de motor insa a fost un motociclist in toata puterea cuvantului. S-a stins ieri dimineata intr-un accident de masina. Nu credeam sa scriu asa ceva vreodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Prea tanar, mult prea devreme. Nu a fost accident de motor insa a fost un motociclist in toata puterea cuvantului. S-a stins ieri dimineata intr-un accident de masina. Nu credeam sa scriu asa ceva vreodata. Cumplit, n-am cuvinte! Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 (editat) Manu? nu cred. nu e adevarat. NU manu. NUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!! O sun pe Timeea, nu se poate. Am sunat pe toate cele 3 numere ale lui si al sotiei, sunt inchise. Editat Decembrie 12, 2008 de Magnetto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Dumnezeu sa-l ierte ! Asta e blestemul motociclistului, sa crape in conserva !!!! Condoleante familiei !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Am vorbit cu Liviu, azi la ora 11 e inmormantarea, in Galati. Ziua de ieri ne-a luat 2 prieteni, Cavantu (cancer metastazat) si Manu(accident auto). Ambii motociclisti, ambii morti din alte cauze decat motocicleta. Dumnezeu sa ii odihneasca. Pentru cei care nu-l cunosc pe Manu, el a facut si bune si nebune, insa in sufletul lui era un om extraordinar, pe care daca il sunai la orice ora era dispus sa ajute. Il cunosc de cand a venit in Bucuresti, inainte sa o cunoasca pe iubirea vietii lui, cu care se casatorise anul acesta pe data de 23 August. Iarta-ma Manu pentru ultimele cuvinte pe care ti le-am spus. As fi vrut sa iti spun ca vom fi prieteni mereu. In mintea mea tu nu ai murit, iti vad si acum mutra vesela si optimista, si de fiecare data cand voi merge in Vama ma voi gandi la tine. Manu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 r i p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Pentru tine, Manu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 NUUUUUUUUUUU spuneti-mi ca e o greseala, nu se poate asa ceva. Saptamana trecuta mi-a trimis un SMS: "a trecut vara si noi tot n-am baut berea aia"... trebuia sa ne intalnim... Dumnezeu sa te odihneasca-n pace Manu N-am alte cuvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamarose Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Doamne , Doamne ....e strigator la cer.. Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elena din berceni Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atharia Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 R.I.P. Inca nu pot sa cred...acum doua veri ma culegea de pe jos si radea de mine ca ma urc cu toti tampitii pe motor...avusesem un accident din care am scapat cu o rana dragutza la mana...si el ma lua la misto sa-mi schimb bandajul ca o sa fac una mai mare si ca nu vrea sa-mi aduca suculetu la spital.... Acuma cine mai face misto de mine??? De ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_motors Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 (editat) desi il stiu doar din vedere pe cand stateam si imi cadeau ochii in gura dupa motociclete la zid ...dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! condoleante familiei Editat Decembrie 12, 2008 de mihaela_motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undeadd Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 In seara respectiva ne-a lasat pe mine si pe inca un prieten acasa, dupa care s-a intors sa o ia pe fata care acum e in coma.. Ce om mare.. ce suflet enorm. ramasese sa ne intalnim in bucuresti de revelion. nu imi vine sa cred nici acum. ma rog ca macar Gia sa se trezeasca din coma.. Manu a fost pt multi un model de urmat. un om cu un suflet enorm. Dumnezeu sa il odihneasca in pace.. condoleante familiei pentru aceasta enorma pierdere..nu o sa uit niciodata ultima seara cu el. era atat de plin de viata..dumnezeu sa il ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 RIP :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 viata ii nedreapta si curva. Multa putere familiei si prietenilor condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Citesc rand cu rand .. si raman asa .. nu stiu .. blocat ... Of OF Offf !!! Ce alegeri mai face si Cel De SuS ! Pfffuaii ! Dumnezeu sa te Odihneasca in PACE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdiac Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 (editat) R.I.P. Pacat Editat Decembrie 12, 2008 de vladdiac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toxicomanu Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 sunt socat.. nu il cunosteam foarte bine.. m-a ajutat asta vara cu motoreta mea, aveam probleme cu ea.. am iesit si la cateva ture impreuna.. ce pot spune, un om deosebit.. mare caracter, iti facea placere sa stai de vorba cu el.. R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 mama, nu-mi vine sa cred. il stiam pe manu de prin T sau 13 de pe vremea cand stateam in GL. sunt si povesti urate si frumoase cu el. dar oricum, pacat ca a murit tanar si proaspat casatorit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabra66 Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Odihneasca-se in pace! desi nu l-am cunoscut vreodata sunt profund indurerat,a fost unul de-al nostru!!! pt cei ce l-au cunoscut,sincere condoleante,nu-mi pot imagina durerea din sufletul vostru!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Ultima oara ne-am intalnit in vara asta in vama. Ma bucuram pt el ca si-a gasit jumatatea, se potriveau atat de bine si era fericit.Pacat ,el nu a putut si el sa se bucure de restul vietii. Era un om care stia intradevar SA TRAIASCA!!! R I P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 (editat) R.I.P. http://rapidshare.com/files/173554251/NU_STIU.mp3.html Este o melodie cantata de Manu. Intrati, click pe free user, asteptati 30 de secunde si apoi download. Editat Decembrie 15, 2008 de danutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate