animal Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Sal all. Mi-am luat un motor pt dezmembrat si am un radiator care nu este al lui. Intrebare de 100 de puncte: Pe ce mobra se potriveste radiatorul din poze? Good luck!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 (editat) Suzuki SV 650, daca nu mă inÂşel! Am câÂştigat? Editat Decembrie 14, 2008 de mirci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Cred ca nici el nu stia raspunsul )) ca altfel numai intreba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 stii, nu stii castigi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 stai sa sun un prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Pe ce mobra se potriveste radiatorul din poze? Mobra 50 Super !! PS:pune si tu niste dimensiuni !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 intraba publicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
animal Postat Decembrie 15, 2008 Autor Share Postat Decembrie 15, 2008 Sal all. Mi-am luat un motor pt dezmembrat si am un radiator care nu este al lui. Intrebare de 100 de puncte: Pe ce mobra se potriveste radiatorul din poze? Good luck!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Deci cu siguranta e de Yamaha Virago 535 sau Honda Dominator. Am zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
animal Postat Decembrie 15, 2008 Autor Share Postat Decembrie 15, 2008 dimensiunile sunt 33.5 si 18.5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Deci cu siguranta e de Yamaha Virago 535 sau Honda Dominator. Am zis! Virago nu are racire pe apa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 intreaba un vecin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
animal Postat Decembrie 15, 2008 Autor Share Postat Decembrie 15, 2008 da mai ana , intreaba tu pe vecinu, mercic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Virago nu are racire pe apa! Dominatoru' nici atat.. . Era o gluma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Deci n-am castigat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 care-i miliardaru'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 care-i miliardaru'? orice concurs ''vrei sa fii miliardar'' incepea cu intrebarea de 1 milion...dak asta e prima intrebare si nu trece nimeni de ea ma intreb cam cum o suna aia de 500 milioane sau 1 miliard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satan Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Cred ca se scrie "Vrei sa fii", nu "vrei sa fi"!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 AAAAaaaaaa deci concursu asta nu e real...... ce ceva de genu Panasoanic? Cred ca o sa merg sa va zic lu mama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Cred ca se scrie "Vrei sa fii", nu "vrei sa fi"!! ai cui fii? se scrie "fi" intr-o propozitie genul: "vrei sa fi mliardar" http://dexonline.ro/search.php?cuv=fi ca agramatii scriu ca "ii" asta nu este un punct de referinta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 ai cui fii? se scrie "fi" intr-o propozitie genul: "vrei sa fi mliardar" http://dexonline.ro/search.php?cuv=fi ca agramatii scriu ca "ii" asta nu este un punct de referinta... Sigur, nu vreau sa intru intr-o polemică cu dumeavoastră, domnule Liiceanu... dar o sa intru.. ÂŞcoala pe care am făcut-o eu m-a invățat că forma corectă este: ' Vrei sa fii miliardar'... AÂş putea sa intru in detalii, să zic că un 'i' vine de la rădăcina verbului Âşi celalat vine de la timpul verbului, dar nu aÂş fi foarte sigur pe ceea ce zic, aÂşa că v-aÂş sugera un www.google.ro!! Domnului Gabriel Liiceanu, Cu stimă, un admirator P.S. Salutări la malul mării... sau mări? Că m-am Âşi incurcat cu atâția 'i' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Forma corecta este cu 2 i cand e afirmativ, ex "fii barbat, fii miliardar..." la negativ se foloseste cu un singur i, de genul "nu fi prost!" Asta e varianta corecta. Sigur, nu vreau sa intru intr-o polemică cu dumeavoastră, domnule Liiceanu... dar o sa intru..ÂŞcoala pe care am făcut-o eu m-a invățat că forma corectă este: ' Vrei sa fii miliardar'... AÂş putea sa intru in detalii, să zic că un 'i' vine de la rădăcina verbului Âşi celalat vine de la timpul verbului, dar nu aÂş fi foarte sigur pe ceea ce zic, aÂşa că v-aÂş sugera un www.google.ro!! Domnului Gabriel Liiceanu, Cu stimă, un admirator P.S. Salutări la malul mării... sau mări? Că m-am Âşi incurcat cu atâția 'i' Uitati, din citatul dvs.., copy-paste: fi vb., ind. prez. 1 sg. Âşi 3 pl. sunt, neacc. s-,-s, îs, 2 sg. eÂşti [e- pron. ie-], 3 sg. este [e- pron. ie-], neacc. e [pron. ie], i-, -i, îi, 1 pl. suntĂŠm/sĂşntem, 2 pl. suntĂŠți/sĂşnteți, imperf. 1 sg. Âşi pl. erĂĄm, 2 sg. erĂĄi, 3 sg. erĂĄ, 2 pl. erĂĄți, 3 pl. erĂĄu [e- pron. ie-], perf. s. 1 sg. fusĂŠi/fui, 1 pl. fusĂŠrăm/fĂşrăm, m. m. c. perf. 1 sg. fusĂŠsem, 1 pl. fusĂŠserăm; conj. prez. 1 sg. fĂu, 2 sg. fĂi, 3 sg. Âşi pl. fĂe; imper. 2 sg. fii, neg. nu fi, pl. fiți; ger. fiĂnd; part. fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
animal Postat Decembrie 31, 2008 Autor Share Postat Decembrie 31, 2008 mai mai radiatorul nu se potriveste pe motoarele enumerate de voi, iar vreo 2 nici nu au nevoie de radiator(cele zise de sebi) asa ca mai incercati. iar cu gramatica , asta e , atata am invatat. iar daca vreti sa va certati pe tema asta , va rog eu sa o faceti in alta parte. mercic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
velociraptor2 Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Eu zic ca ii de Honda FZR 1000 , drept ii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate