norway_gl Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 salutare! dc se intuneca asa devreme,se mai merge la arc?sau direct in corint?dati-va si voi cu parerea. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 Trecem si pe la arc... vedem ce-i pe-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 eu vin direct in corin pe la 20:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 La Arc nu stiu daca ajung... in Corin sigur vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 pe la cat la arc? De obicei incepand cu 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 Nu prea concep miercurea fara arc. Sunt de acord cu Corintul mai spre seara dar arc-ul ramane locul de intrunire de miercuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 Eu vin.Data trecuta am fost cativa comunisti,unii pe jos unii pe mobre,asa ca oi gasi eu un partener de palavre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 Arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 Arc sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 As merge si eu, dar n-am cu ce... Chinuitor fara motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 Ce baietii a dat frigul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 Io doar corin. Jobul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 As merge si eu, dar n-am cu ce... Chinuitor fara motoreta. Ia mopedu' lu' Vio iubita Pedalezi doar pina la Arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 nici eu nu am mai ajuns. Asa e cand te tii de frectionat mobre la rece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 nu am mai ajuns. si am avut si dublu post ca vin la 6:30. ninja, data viitoare da un telefon si ia-ti casca Nu am zis ca n-am cu ce sa vin pasager, ci ca nu am cu ce sa vin.E o diferenta. Sau ma lasai sa conduc eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate