Robert_900RR Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Please welcome my new R ONE! Ea e noua mea iubita, de sapt asta pe strazi cu un numar ce se termina cu RRR... See ya! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Please welcome my new R ONE! Ea e noua mea iubita, de sapt asta pe strazi cu un numar ce se termina cu RRR... See ya! Super faina..sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Super faina..sa o stapanesti sanatos Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Please welcome my new R ONE! Ea e noua mea iubita, de sapt asta pe strazi cu un numar ce se termina cu RRR... See ya! Felicitari, frumoasa foc.. sa ai parte numai de bucurii in viitor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Felicitari, frumoasa foc.. sa ai parte numai de bucurii in viitor... Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Avand in vedere ca am devenit motociclist cu acte am zis sa ma prezint, Gligor Alex aka Makaveli sau Maka, majoritatea ma cunoasteti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Avand in vedere ca am devenit motociclist cu acte am zis sa ma prezint, Gligor Alex aka Makaveli sau Maka, majoritatea ma cunoasteti. Haules Glig! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Haules Glig! Mesaj completat Avand in vedere ca am devenit motociclist cu acte am zis sa ma prezint, Gligor Alex aka Makaveli sau Maka, majoritatea ma cunoasteti. Bun venit pe ulitze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Ceau, mă numesc Herlo Paul, de obicei stau în aradu nou da` o să fiu văzut destul de mult Âşi prin alfa. Sunt proaspătul posesor al unei Aprilia Pegaso din 1997. Am mai condus motociclete enduro dar totuÂşi mă consider un începător. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Ceau, mă numesc Herlo Paul, de obicei stau în aradu nou da` o să fiu văzut destul de mult Âşi prin alfa. Sunt proaspătul posesor al unei Aprilia Pegaso din 1997. Am mai condus motociclete enduro dar totuÂşi mă consider un începător. Bine Paul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Ceau, mă numesc Herlo Paul, de obicei stau în aradu nou da` o să fiu văzut destul de mult Âşi prin alfa. Sunt proaspătul posesor al unei Aprilia Pegaso din 1997. Bine ai venit in jungla ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 (editat) Wellcome to the club:P Editat Aprilie 7, 2011 de Picasso_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neoanea-cbr Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 ma numesc IGNAT COSMIN sint din INEU primul motor l-am condus in 97,acum am un cbr 600f din 89,cam babuta ia,da mere fac parte din clubul MOTORUN INEU,am 35 de ani si permis din 99,va salut pe toti si asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 ma numesc IGNAT COSMIN sint din INEU primul motor l-am condus in 97,acum am un cbr 600f din 89,cam babuta ia,da mere fac parte din clubul MOTORUN INEU,am 35 de ani si permis din 99,va salut pe toti si asfalt uscat tuturor! Salut ! Asta e CBR-ul ala de la Tm cu care te-ai intalnit in Arad la OMW Micalaca? A iesit bine schimbul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neoanea-cbr Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 Salut ! Asta e CBR-ul ala de la Tm cu care te-ai intalnit in Arad la OMW Micalaca?A iesit bine schimbul ? da,avea rezervorul lovit,da l-am dus la cineva si m-i l-a rezolvat zici ca-i nou,in rest e ok!,tu nu ti-ai scos armasaru inca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 da,avea rezervorul lovit,da l-am dus la cineva si m-i l-a rezolvat zici ca-i nou,in rest e ok!,tu nu ti-ai scos armasaru inca? L-am miscat putin in vladi ca n-am asigurare, si nici ,,vecinii''nu prea ma lasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neoanea-cbr Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 L-am miscat putin in vladi ca n-am asigurare, si nici ,,vecinii''nu prea ma lasa si eu am probleme cu vecinii mai ales ca mo premiat CORAS cu 2 mil.pt. viteza(85)-din centru catre Lucoil,asa ca mis pe janta rau de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 salut tuturor,ma numesc dudu,si recent m-am inoit cu un hawasaki Z1000,asfalt uscat!!! Mesaj completat ps.id-ul meu de mes este dudugyure.si pt ca sant mai nou aici primul rand de ere il dau eu:) Mesaj completat salut tuturor,ma numesc dudu,si recent m-am inoit cu un hawasaki Z1000,asfalt uscat!!!Mesaj completat ps.id-ul meu de mes este dudugyure.si pt ca sant mai nou aici primul rand de bere il dau eu:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rider_girl_20 Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 saluti dudu ne-am intalnit ieri la uta si ai venit cu noi pana la han, am i right? salut tuturor,ma numesc dudu,si recent m-am inoit cu un hawasaki Z1000,asfalt uscat!!!Mesaj completat ps.id-ul meu de mes este dudugyure.si pt ca sant mai nou aici primul rand de ere il dau eu:) Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 Ceau andreea.eu eram intradevar.mai intra si tu pe mes din cand in cand.cand mai iesi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 Salutari, tin sa ma prezint si eu in primul meu post de pe acest forum, desi nu am motor sunt foarte hotarat ca in acest an sa-mi achizitionez o Honda Hornet. Eu sunt Alex, 24 de ani curand mutat in vlaicu dupa cei 24 de ani petrecuti in micalaca. Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Salutari, tin sa ma prezint si eu in primul meu post de pe acest forum, desi nu am motor sunt foarte hotarat ca in acest an sa-mi achizitionez o Honda Hornet. Eu sunt Alex, 24 de ani curand mutat in vlaicu dupa cei 24 de ani petrecuti in micalaca. Toate cele bune. wellcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gaby K77 Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Salutare tuturor, sunt Gabriel , am o motocicleta Yamaha FJR 1300. Asfalt uscat tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Salutare tuturor, sunt Gabriel , am o motocicleta Yamaha FJR 1300. Asfalt uscat tuturor. Bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Salutare tuturor, sunt Gabriel , am o motocicleta Yamaha FJR 1300. Asfalt uscat tuturor. Apai te stim noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate