jangrasu Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 hmmm, curajoase fete. vreau sa stiu (din pura curiozitate ) exista vreo tipa care sa mearga pe motor cu prietenul in spate, si prietenul sa nu aiba motor, nici permis de A si sa-i mai si fie frica de motoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 hmmm, curajoase fete. vreau sa stiu (din pura curiozitate ) exista vreo tipa care sa mearga pe motor cu prietenul in spate, si prietenul sa nu aiba motor, nici permis de A si sa-i mai si fie frica de motoare? da, exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 hmmm, curajoase fete. vreau sa stiu (din pura curiozitate ) exista vreo tipa care sa mearga pe motor cu prietenul in spate, si prietenul sa nu aiba motor, nici permis de A si sa-i mai si fie frica de motoare? Eu merg cu Uizu in spate....dar el are si motor si permis ..Oricum l-am facut sa-i fie frica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cumVinAsaPlec Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Si poze cu 954, ca nu am pus Asta vara la mare Protectie = Casca+Allways? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 (editat) asta + faptul ca esti blonda...... Bre, pe Flavia nu o cunosc, da eu pot sa-ti spun cu mana pe inima ca nu-s blonda (ref la o pagina mai in urma ) Tu faci abuz de egalitati si semne matematice observ Editat Ianuarie 15, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Si poze cu 954, ca nu am pus Asta vara la mare Dar poze cu TOY-ul inflorat pe carene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Dar poze cu TOY-ul inflorat pe carene? Hihihihi .Daaa...ceberica mica. Fuse si se duse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 (editat) Si poza cu tine pe ea, unde e? A? Editat Ianuarie 17, 2009 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Wattule, vezi ca nu te mai dau pe-o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Wattule, vezi ca nu te mai dau pe-o roata cool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Ce fete si motoare serioase aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Ce fete serioase si motoare aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebecbr Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Va salut fetele ! ete ca ma bag si eu miezu destul de incepatoare(permis din octombrie 2008 ) si cu poza cu iubi mea mica cbrica 125, mica mica da ridica. Va pup si sa ne vedem sanatoase pe strada cat mai curand ca mor de doru plimbarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura87 Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Va salut fetele ! ete ca ma bag si eu miezu destul de incepatoare(permis din octombrie 2008 ) si cu poza cu iubi mea mica cbrica 125, mica mica da ridica. Va pup si sa ne vedem sanatoase pe strada cat mai curand ca mor de doru plimbarii Bine ai venit! Cand se incalzeste sper sa se mai tina intrunirea fetelor joia la arc si ne vedem pe acolo. Ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DianaA Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Buna . Sunt Diana si sunt noua pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Bine ai venit. Asteptam si poza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 new..prima plimbare pe 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 (editat) Buna . Sunt Diana si sunt noua pe forum. Buna Diana, bine-ai venit, si calatorie placuta in minunata lume a forumului Si eu sunt nou...vrei sa invatam impreuna cate ceva despre forumistica? @Pantera: tu cu rachetele tale, ai speriat fatucile nou venite de abia se mai incumeta sa se prezinte....auzi micuta CBR Editat Februarie 13, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 topicul de agatat prospaturiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 new..prima plimbare pe 2009 ioi ce frumos e rucsacelul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 topicul de agatat prospaturiiiii ia incearca... ioi ce frumos e rucsacelul. saru'na, e pasagerul meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 saru'na, e pasagerul meu! Cam pueril pentru varsta ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Cam pueril pentru varsta ta... si cu ce te deranjeaza pe tine?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Cu nimic... Nu poti accepta si critici? Numai laude? (nu-mi raspunde, sa nu fim off-topic. merci anticipat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Cu nimic...Nu poti accepta si critici? Numai laude? (nu-mi raspunde, sa nu fim off-topic. merci anticipat) Mi se pare inutil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate