Karelys Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Salutare. Daca tot am inceput sa postez pe-aici, hai sa pun si niste poze cu mine si 2 din rotile din dotare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al3xa Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 (editat) neatza... da-ti-mi si mie un vot ...plzz... Voteaza-mi poza pe CANCAN [Link scos - pozele se pun aici pe site] ....si in felul asta ma prezint si eu ... ) ...Alexandra , Iasi, momentan pasagera ...in curand sper motociclista cu acte...sa ne auzim cu bine... Editat Iulie 28, 2010 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b-xx-nox Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Doamne ce topic...) femeile pun poze care mai de care misto/sau nu... iar barbatii radiaza asa cu posturi pe langa ele... ) cred k e ultima distractie in materie de femeie pe motociclism =)) Viata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Doamne ce topic... femeile pun poze care mai de care misto/sau nu... iar barbatii radiaza asa cu posturi pe langa ele... cred k e ultima distractie in materie de femeie pe motociclism Viata ! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Salutare. Daca tot am inceput sa postez pe-aici, hai sa pun si niste poze cu mine si 2 din rotile din dotare: "Frumusica pustoaica ... frumusica ..." - Tamango Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Fara nici o intentie matrimoniala. De ieri si de azi. O motociclista batrana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Salutare, Nou venita pe forum, salut motociclistele si atasez cateva poze, sa facem cunostinta! Simona trebuie sa recunosc simona, cu tot respectul pentru toate frumoasele de pe motociclism ca frumusete ca a ta rar e dat omului sa vaza. cunoscandu-o personal doresc sa asigur suflarea masculina de pe forunul motociclistic ca nici photoshop-ul si nici vreun fotograf nu au merite... totul este asa cum se vede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 trebuie sa recunosc simona, cu tot respectul pentru toate frumoasele de pe motociclism ca frumusete ca a ta rar e dat omului sa vaza. cunoscandu-o personal doresc sa asigur suflarea masculina de pe forunul motociclistic ca nici photoshop-ul si nici vreun fotograf nu au merite... totul este asa cum se vede ce-ai facut man? si-acum te lauzi? huahuahua !?wtf?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 da mai eliza asta e psihologie inversa... tot ne uitam dupa aia batrana dar nu o gasim nicaieri. Mesaj completat Salutare, Nou venita pe forum, salut motociclistele si atasez cateva poze, sa facem cunostinta! Simona pe motociclisti nu ii saluti? nu eu ... dar unii poate se simt neglijati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu30 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Eliza,fata,eu sunt batran nu tu ca am 34 de ani si mi-a iesit parul prin piele de la batranete. Apropo,cum ai dormit sambata noapte? Cand ai plecat i-ai trezit pe toti cu pistonul ala al tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Eliza,fata,eu sunt batran nu tu ca am 34 de ani si mi-a iesit parul prin piele de la batranete.Apropo,cum ai dormit sambata noapte? Cand ai plecat i-ai trezit pe toti cu pistonul ala al tau Nu am dormit deloc sambata noapte si imi cer scuze ca v-am trezit dar am incercat sa fiu cat mai silentioasa cu putinta. Dar pana la urma sunt convinsa ca macar unul ditre voi a visat sa se trezeasca cu mine intr-un fel sau altul Cat despre varsta eu am spus "MOTOCICLISTA BATRANA" nu femeie batrana, pentru ca am permisul de 8 opt ani ceea ce printre motociclistele de aici poate fi considerat un fel de batranete. PS: Frumusetea mea se masoara in kilometri parcursi pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 (editat) Nu stiu daca m-am prezentat aici inca, eh.. in orice caz multe salutari a.k.a "joey" Editat August 4, 2010 de extremdegeoloverr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 oh.... vii des pe la academie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 nu chiar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 nu chiar ce bine, nici eu... frecventezi locuri mai selecte pesemne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Eliza draga, tu si cu o mamica celebra pe aici sunteti "trend setterele" model. Eu tocmai am realizat ca fac la sfarsitul lunii 2 anishori de carnet. Ma bucur de fiecare zi, de fiecare kilometru parcurs, invat diverse si realizez ca intr-adevar a trecut timpul, ca am experienta fata de acum 2 ani, dar tot nu consider ca este destula. Si uite asa fata de fetele care dau acum de carnet, nu stiu cat de motoretista batrana te consideri tu, dar eu incep sa ma simt Hai sa fii sanatoasa si cu cu ochii in patru mereu. Asfalt uscat si sa ne vedem cand mobra mea o sa dea kilometraju' peste cap ( mai are ceva pana acolo, acum se indreapta catre 60.000 vertiginos)! Promit sa facem paranghelie mare atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 ce bine, nici eu... frecventezi locuri mai selecte pesemne Nu neaparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnaMoonspell Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Si daca sunt inca pasagera pentru 1 an, am voie sa pun poza? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Si daca sunt inca pasagera pentru 1 an, am voie sa pun poza? ) De ocazie sau cu norma intreaga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnaMoonspell Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 De ocazie sau cu norma intreaga ? De ceva timp, cu norma ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 De ceva timp, cu norma ) Si pozele, unde's pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnaMoonspell Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 (editat) http://img52.imageshack.us/i/imagine1421.jpg/ http://img843.imageshack.us/i/picture044.jpg/ Dansul e cel care ma poarta ca pasager. http://img843.imageshack.us/i/picture044.jpg/ Am pus linkurile pentru ca nu stiu din care cauza nu apar imaginile. Editat August 5, 2010 de AnaMoonspell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 http://img52.imageshack.us/i/imagine1421.jpg/http://img843.imageshack.us/i/picture044.jpg/ Dansul e cel care ma poarta ca pasager. http://img843.imageshack.us/i/picture044.jpg/ Am pus linkurile pentru ca nu stiu din care cauza nu apar imaginile. Bai, sa va fie de bine ...abia astept sa te aud cantand si sa-i strang mana lui Booghy!(aia tatuata, ca prea s-a laudat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnaMoonspell Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 )) Multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnaMoonspell Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Later edit for ValoXM. Pe el l-ai vazut cu mana tatuata, eu n-am mai cantat ca a plouat, cu ocazia intrunirii s-a produs si ruptura dintre noi. Se intampla. Te-am vazut pe acolo, oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate