motocic Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 (editat) mama, ce peisaje! unde-s facute pozele? vreau si eeeu! (am vazut ca esti medic stomatolog si ai cabinet. am intrat pe saitul tau dar nu am observat unde scrie cat costa o consultatie?! as vrea sa vin si sa aflu cat m-ar costa - timp si bani - sa repar tot. thanks!) prima poza e facuta azi? bafta la examenul moto! ah. acum vad scris austria pe undeva. damn! Editat Aprilie 28, 2007 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cgcorina Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 Prima poza e facuta anul trecut la expo moto. Peisajul e din Bad Gastein -Austria. Pentru prieteni consultatia e gratuita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 va incant si io cu o poza 2 ... ca sa nu raman asa anonima:P...am formatat calc si nu prea mai am ...defapt mai am una la topicul cu pozele de la petrecerea data de italiamotors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinna Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 poza cu cbrica...buburuza si poza cu busa...la smaeb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gusterica Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 ma fac si eu cunoscuta printre voi cu cateva poze , cateva cu motor si cateva fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ESZTER Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 poze:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Mai 4, 2007 Autor Share Postat Mai 4, 2007 bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ESZTER Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 merci fain si asfalt la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 foarte frumoase fetele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Billy Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 .. .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudvio Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 mda .... avem fete frumoase !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 poze:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Welcome SZESZter poze:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 poza cu cbrica...buburuza si poza cu busa...la smaeb Frumoase, toate 3. Drept dovada, domnul din poza cu Busa nu mai stia la ce sa se uite... Pe cat punem pariu ca nu se uita la transmisia finala... cel putin nu a Busei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Billy Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ESZTER Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Welcome SZESZter mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Da ma Billy, sunt frumoase amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tanase scatiu Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 poze:D foarte frumoasa ardeleanca....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ESZTER Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 foarte frumoasa ardeleanca....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Goering Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Billy tata...tot respectul !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Billy tata...tot respectul !! Eu n-am inteles ceva. Are nick de baiat, in poza din profil e un baiat, persoana din motor pare mai tinerica de 33 de ani, id-ul de mess pare al unui baiat..pana la urma e prietena lui calare pe motorul lui sau e motoreta ei iar el e prietenul? Oi fi eu mai greu de cap.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Goering Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Eu n-am inteles ceva. Are nick de baiat, in poza din profil e un baiat, persoana din motor pare mai tinerica de 33 de ani, id-ul de mess pare al unui baiat..pana la urma e prietena lui calare pe motorul lui sau e motoreta ei iar el e prietenul? Oi fi eu mai greu de cap.. Da tati, Billy e un super baiat, Firebladeul este al lui , fata la fel . Acum te-ai prins ? nu stiu cum face tipul asta dar mereu le are pe toate .. il urasc ! billy .. glumesc da ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Billy Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 Daca ma mai pupi in ....beep ....atata te-ai lins pe botic de Fireblade! Clar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 hmmm eu cu frizzy a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 frumusica frizzy a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate