mac Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 waw ..ma uitam la Katy cat e de micuta pe motorul ala .. complimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Complimentele sunt pt ca sunt micuta?????? My new look..trebuia sa fie rosu, dar a iesit roz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 My new look..trebuia sa fie rosu, dar a iesit roz Pink is the color of passion Mie imi place cum te prinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Pink is the color of passion Mie imi place cum te prinde ..si rosu?...ce reprezinta? :scratch:Nu-i bai,daca ei ii place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 ..si rosu?...ce reprezinta? :scratch:Nu-i bai,daca ei ii place Incercam doar sa-l imit pe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Pink is the color of passion Mie imi place cum te prinde si mie imi place Aerosmith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrum Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 buna, eu sunt Madalina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 buna, eu sunt Madalina nu se vede poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrum Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 buna, eu sunt Madalina ma scuzati... imi prind urechile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 faceti si voi resize la poze sa fie pana in 200k sau utilizati linkuri externe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrum Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 pozele sunt chiar ok... imi afisa ca s-au postat... loc berechet... si... puii mei, era sa zic eu ceva... poate imi sterge si mie cineva jafurile astea de aici pa... al'dat --- Mesaj completat în 01 Apr 2008 12:03 -------------pozele sunt chiar ok... imi afisa ca s-au postat... loc berechet... si... puii mei, era sa zic eu ceva... poate imi sterge si mie cineva jafurile astea de aici pa... al'dat --- Mesaj completat în 01 Apr 2008 12:03 -------------pozele sunt chiar ok... imi afisa ca s-au postat... loc berechet... si... puii mei, era sa zic eu ceva... poate imi sterge si mie cineva jafurile astea de aici pa... al'dat --- Mesaj completat în 01 Apr 2008 12:03 -------------pozele sunt chiar ok... imi afisa ca s-au postat... loc berechet... si... puii mei, era sa zic eu ceva... poate imi sterge si mie cineva jafurile astea de aici pa... al'dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 (editat) Oi! E plina lumea de motocicliste frumusele, dragute, frumoase sau frumoase foc PS: primul post Bine v-am gasit! Editat Aprilie 2, 2008 de shinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Oi! E plina lumea de motocicliste frumusele, dragute, frumoase sau frumoase foc PS: primul post Bine v-am gasit! Bine ai venit Shinu! P.S. Nu stiu cum vedeti voi pozele ca la mine nu se incarca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Bine ai venit Shinu! P.S. Nu stiu cum vedeti voi pozele ca la mine nu se incarca. nu-i nimic se incarca la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Welcome Shinu... PS:..nici la mine nu se vad pozele de mai sus..sper sa le puna iar la lata dimensiune mai mica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostritza Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) si stii tu ca ea nu este o exceptie? in acest sens o rugam pe Medeea sa puna o poza cu ea, sa vedem daca are cumva 1,60 si 45 de kile, caz in care o sa iti dau dreptate... ramasesem restanta.. am incercat atunci sa pun poze dar nu am reusit ...mi-e mila de carenele ei Editat Aprilie 25, 2008 de medeea84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostritza Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 daca te uiti in urma , se punea problema cum ca o "gagica" nu poate conduce o "africana"....raspunsul e simplu ...poate sa incerce cred ca si daca ajungeam cu picioarele jos tot nu reuseam sa o tin daca ma dezechilibram pentru ca e grea ...dar e un motor tare fain in rest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 am cu ce ma lauda/ma laud cu soata-mea.... se cheama gunix pe forum, lumea ii zice madalina. ea m-a pus sa ma fac motorist (cu toate ca eram, da' uitasem). in momentu' de fata se da cu un bandit. iaca si niste poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostritza Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) foarte fain banditu' aista bre...sa-l conduca sanatoasa cat mai multi kilometri Editat Aprilie 25, 2008 de medeea84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 mdam, cam nenimerite poze ai pus bre. nu se vede nici motoreta cum trebe, nici io. data viitoare imi angajez fotograf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 ...dar voi sunteti veterane si nu puteti sa nu comentati... Ai vrut sa zici cumva "batrane"? Sa nu mai zici asa ca iar ti-o iei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 uahaha, nea' krupp, faina sotie ai! deci propun sa facem nene un clasament cu "top couples" de motoristi de pe aici. v-as propune pe voi doi si pe darkul cu yelyne , si ma mai gandesc, ar mai fi cativa da-mi scapa acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 ar mai fi cativa da-mi scapa acum... Rocristea & Bubucaty? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Ooooo da, bine zis! Am zis, sunt senila, daca-mi scapa ma iertati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinik Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate