iollele Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 (editat) Te sustin si eu cu singurele mele poze bune Editat Aprilie 6, 2009 de iollele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Hyosung RT 125 Karion aka "nisipar" - Locatie : Ilioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariscipri Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 eu si r1 sotului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 ... si yo p-aici .... si la loc de cinste, fi-miu pe care-l vedeti in avatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucit_a Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 (editat) Ete si cu armasaru meu cateva poze noi: ps: acu e curat Editat Mai 11, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Hop si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 my 2 girls v-strom 650 si foxy03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninjagirl Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 hello:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Poze cu grupul vesel ....sambata pe langa Pitesti ...nu stiu sigur unde ca ne ratacisem in cautarea autostrazii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo-ac/dc Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Iata-ma si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simona_a Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 (editat) Din lipsa de inspiratie (probabil) deschid topicul asta.Mi-am dat seama ca pe putine dintre voi va "cunosc" dupa cum aratati. Putine aveti poza la profil. Poze,poze....... T. ps: m-am lovit de "problema" asta in vara cand am cunoscut-o pe Reli; a trebuit sa dam 10 tel si 5 mesaje ca se ne identificam Salutare, Nou venita pe forum, salut motociclistele si atasez cateva poze, sa facem cunostinta! Simona Editat August 5, 2009 de simona_a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina_act Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 sa ezit, sa nu ezit... bine, hai ca pun si eu vreo doua poze mai recente, ca daca pun din tinerete mi-e ca starnesc vreun val de deznajdejde impreuna cu moto-mea nu am facut inca sedinta foto alina ps: stati relax, nu le las mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simona_a Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 sa ezit, sa nu ezit...bine, hai ca pun si eu vreo doua poze mai recente, ca daca pun din tinerete mi-e ca starnesc vreun val de deznajdejde impreuna cu moto-mea nu am facut inca sedinta foto alina ps: stati relax, nu le las mult Da' de ce trebuie sedinta foto? Daca nu aveai motoreta, nu postai pozne pe aici, asa-i? Cata vreme exact pozele acestea sunt reprezentative pentru tine, este evident ca nu suferi de "greatza personala" si, tot in mod evident, te astepti la comment-uri nefavorabile/rautacioase/sarcastice. Sau nu? Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lilith. Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Ai dreptate si tu, dar rautacioasa tot esti Tu ai poze facute la plaja? Pai nu. E cam frig aici, nu am ce sa caut la plaja. Am poze de la diverse festivale. Astea se pun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 (editat) Hai sa pun si eu cateva poze din diverse etape ale vietii mele Editat August 9, 2009 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DianaA Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simona_a Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 pe 125-ul ala mic? daca ar stii reisarii de metoda asta, sa fi vazut tu profanari de morminte. O sa pup 125-ul pana se transforma in 600! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simona_a Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Deja a 3a oara poza cu craniile ! Cred ca o dam in fethis-uri ! ) Gata Nyt, S-a remediat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simona_a Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 (editat) O-i avea 799 de aparitii dar tu tot ai un fetish ! Gata ca am dat-o in OffTopic ! P.S :800 ! O poza pentru tine! Editat August 12, 2009 de simona_a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 am gasit niste poze de vara trecuta, din piatra craiului: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Hai sa pun si eu cateva poze din diverse etape ale vietii mele Intoarce poze te rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ofata Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Poze cu noi...In Bucegi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 (editat) Si eu am intrat foarte curioasa cand am vazut ca ai postat - am crezut ca ai pus poze Intre timp ne-am cunoscut insa hai sa pun si eu poze, ca nu o fii foc . Prima si ultima sunt facute la Dunare, cea din mijloc la o nunta. Editat Septembrie 12, 2009 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Pentru fotografii apelati cu incredere. Fara misto, toata lumea merita o fotografie buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate