nervOptik Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 eu zic sa ne facem o poza impreuna ... gasim noi un fraier sa ne tina aspiratorul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 eu zic sa ne facem o poza impreuna ... gasim noi un fraier sa ne tina aspiratorul ... De ce nu?! Si le postam aici si la poze cu motociclisti (parca). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 (editat) De ce nu?! Si le postam aici si la poze cu motociclisti (parca). nu ... le pastram in viitorul nostru album de familie ... Editat Iulie 2, 2013 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 nu ... le pastram in viitorul nostru album de familie ... Ha la asta nu m-am asteptat si ca sa nu fim offtopic total... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Intervin si eu cu cateva cadre cu domsoare la ghidon ( nu pasagere ) : campania anti accidente 2013 bikes on ice 2013 parada bikers festival 2013 plimabare de week end 2013 . Nu pot sa pozez prea multe domnisoare ca-mi sare " sefa " in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 Isi permite, doar e singurul barbat de pe motociclism.ro care face copii frumosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Pe cand facem si noi un concurs cu voi fetelor? ... As vota ceva ... http://www.youtube.com/watch?v=O0DaxYDuWjg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 Pe cand facem si noi un concurs cu voi fetelor? ... As vota ceva ... http://www.youtube.com/watch?v=O0DaxYDuWjg Buei vezi că aici e cu poze, nu cu video Altfel, sună bine )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b.u Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 OK. OK. De ce va suparati. Puteti sa-mi spuneti frumos ca nu am dreptate. Dar... se pare ca intr-un fel am dreptate. Doar voi ati sarit in sus. Putine. Si sa nu crezi ca incerc sa le desconsider pe fete. Doar sunt si eu una dintre ele. Si pot sa recunosc ca nu sunt decat doar o pasagera. Ce daca am examen luna viitoare si o comunista bucati in garaj. Tot pasagera sunt. Ceea ce vroiam sa spun e ca ar trebui sa fie mai multe fete motocicliste pe sosele. Nu am avut intentia de a jigni pe nimeni. Era doar parerea mea si ... e bine,eu nici pe aia nu o am ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 (editat) Ia uitati-ma si pe mine la prima ora de scoala attachmentattachment Si aci pe GS500 cand deja aveam cateva ore.. attachment attachment Valeleu, ce a trecut vremea maica Si un filmulet https://www.facebook.com/photo.php?v=183597925006724&set=vb.100000695532457&type=3&theater Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine . Mai ales lui Balamuc Editat Mai 2, 2014 de crisU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 BV Cristinica, best evolution ever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 (editat) Meniul zilei: motocicliste )) Editat Mai 26, 2014 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Meniul zilei: motocicliste )) la pachet, pentru acasa dati....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silv.cond Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 ai si ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calimero2003 Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 ai si ce Tu nu ai cu ce ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Asa te distrezi la Odorhei. Tura in muntii Harghita. Multumesc ghidului de la Enduro Harghita, Vali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adda88 Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Prima iesire mai lunga cu motocicleta.. spre Herculane, Cazane, Cascada Bigar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Mai stie Alin sa mearga cu motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adda88 Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Mai stie Alin sa mearga cu motocicleta? stie, stie..si inca cum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Prima iesire mai lunga cu motocicleta.. spre Herculane, Cazane, Cascada Bigar... Unde e facuta a treia poza, cea in care sunteti stransi in grup langa apa aia curgatoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adda88 Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 Da, e facuta la baza cascadei Bigar, scuze,nu vazusem post-ul tau gabizxc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 Nu-i nimic.....Pe viitor cand o sa mai fac vreun traseu stiu unde sa ma opresc. Merci pentru raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Aprilie 5, 2017 Share Postat Aprilie 5, 2017 Topic deschis cu multi ani in urma, in anul 2005 de user-ul Titiluka. Odata cu trecerea timpului grijile, sarcinile cresc si devin de o altă factura, de aceea banuiesc ca au ramas foarte putine dintre fetele care, candva postau aici si alergau cu pletele in vant pe un motor.....poate ma insel! Pasiunea pentru doua roti este mare. Cate oare au ramas sa (motocicleasca) in continuare si cate oare, nu se uita acum cu jind dintr-o masina, ori de pe un trotuar cum trece 'un motor'. Oricum, frumoase pozele, atatea cate au fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 5, 2017 Share Postat Aprilie 5, 2017 Eheee, eu sunt sigur ca-s mult mai multe fete pe doo roti ca-n 2014. Dar nu si pe forum aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Am fost la parada Black Helmets si am vazut multe motocicliste. Ori nu se dau pe forum, ceea ce e de-nteles, fie nu au primit acces la cont Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate