Enduristul Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 Va las pe voi sa va dati cu parerea: daca aveti detalii privind productia de serie va rog sa postati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 (editat) boccie... ornec... dezastruos de urata. imi pare rau, e doar parerea mea, arata mai degraba a supozitor metalizat nu pun la indoiala motorul in schimb, cred ca ar rupe norma dar nu pare deloc genul de motoreta pentru viraje, ci mai degraba, arata a drag ferrari should stick to cars Editat Ianuarie 5, 2009 de Moto Junkie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 (editat) ferrari should stick to cars Ferrari DOES stick to cars. Ciudatenia de mai sus nu e facuta de Ferrari. Mai multe detalii avem si noi aici. Editat Ianuarie 6, 2009 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 ai gresit topicul ,este unul deschis(la sectiunea discutii generale) cu un top al celor mai urate motociclete,ACOLO ai face senzatie!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 (editat) Aici este singura motocicleta construita de Ferrari vreodata. Prin prima jumatate a anilor `90. Link: http://www.fasterandfaster.net/search/label/Ferrari Editat Ianuarie 10, 2009 de easybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Aici este singura motocicleta construita de Ferrari vreodata. Prin prima jumatate a anilor `90. Link: http://www.fasterandfaster.net/search/label/Ferrari O mizerie ce nu s-a vandut nici pe departe cu suma sperata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 ....nu s-a vandut deloc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 (editat) ....nu s-a vandut deloc! mie mi se pare o porcarie ferrari`u ala...adiq...ambele.. ! ...nu au nici o treaba! ...tot japonezele si italiencele sunt baza! ...au istorie! ...poate vezi ca se gaseste yamaha sau suzuki sa faca un bolid gen Enzo cu sshhpe mii de cai !...ar cumpara`o cineva? ? ...nu cred! ... apropo...am studiat acum...si mi se pare ingenios....distributia...si sistemu de franare ! fata spate! ...nu se mai vad cabluri ...etriere...discuri...si alte chestii !! ...e o chestie...dar in rest...ca forma!? ...mai bine ii punea aripi ...facea un mini-avion ! ; Editat Ianuarie 13, 2009 de kidu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 mie mi se pare o porcarie ferrari`u ala...adiq...ambele.. ! ...nu au nici o treaba! ...tot japonezele si italiencele sunt baza! ...au istorie! ...poate vezi ca se gaseste yamaha sau suzuki sa faca un bolid gen Enzo cu sshhpe mii de cai !...ar cumpara`o cineva? ? ...nu cred! ... apropo...am studiat acum...si mi se pare ingenios....distributia...si sistemu de franare ! fata spate! ...nu se mai vad cabluri ...etriere...discuri...si alte chestii !! ...e o chestie...dar in rest...ca forma!? ...mai bine ii punea aripi ...facea un mini-avion ! ; chill ,e doar un desen ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 dap, urate ambele, in special schita lui nenea de apreciat oricum munca prestata si ideea pe care a incercat sa o dezvolte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 ...poate vezi ca se gaseste yamaha sau suzuki sa faca un bolid gen Enzo cu sshhpe mii de cai !...ar cumpara`o cineva? ? ...nu cred! ... Pai KTM a facut o chestie numita X Bow. Insa motorul vine de la Audi, 2 l turbo. Nu ca as compara X Bow cu Enzo dar incercari exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AB-33-MAD Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 ca de la un fan ferrari de mic copil: ce mai urata motocicleta ever.... oricum cred ca e opera unui amator, nu poate ieshi asha ceva de pe plansha unor creatori de firma.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Motocicleta ca aia nu am vazut decat in filmele SF... si sa nu uitam de aspect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 asta moderna este doar un desen ... o iedeie un concept! insa cealanta care nu s-a vandut ... este singura motocicleta care poarta "calutul cabrat" si a fost facuta pt a comemora trecerea in nefiinta a lui Enzo Ferrari .... daca nu ma insel desigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 uratica tare... ma gandesc ca nu se va pune in comert ca ar da faliment cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 urata in draci!!! are liste lini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Va las pe voi sa va dati cu parerea: daca aveti detalii privind productia de serie va rog sa postati. frumoasa ideea unui motor imens V4,e aproape cat motocicleta.Pozitionarea sa pe cadru insa mi se pare dezastruoasa,la prima curba lina:POC !Design exterior execrabil intr-adevar.Este futurist insa la capitolul aspect futurist japonezii vin tare din urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate