emil_rpt Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Clubul Road Patrol va ureaza "La multi ani!" si va invita la Bikes on Ice sa ciocnim o cana de vin impreuna. Locatia intrunirii: Cabanele Dorulet, Muntii Retezat. Data: 20 - 22 februarie 2009. Detalii in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 PREZENT ! ... ca si anul trecut, sper sa nu fie zapada atat de mare sa nu pot veni cu motoru.... da tinand cont ca anu trecut am ajuns si pe viscol... ce mai conteaza.... Astept sa bem un vin fiert in jurul foculuin de tabara .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Clubul Road Patrol va ureaza "La multi ani!" si va invita la Bikes on Ice sa ciocnim o cana de vin impreuna. Locatia intrunirii: Cabanele Dorulet, Muntii Retezat. Data: 20 - 22 februarie 2009. Detalii in curand. grozav!rezervari?!sa nu-mi faceti ca anul trecut cand mi-am facut rezervare si cand am ajuns ramasesem pe afara!!!sau sa-mi iau si cortul preventiv?!!!! ..aduc si eu vin de fiert!!!!....abia astept sa ma impiedic de plosca lui berchez!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 La ce altitudine e cabana asta ? Nu am auzit de ea. Sa vedem cum o sa fie vremea, suna tare tentant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 anul asta vin si eu cu siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 (editat) Semnez condica si anul acesta. De cand astept intrunirea asta. FanFane: Uite niste poze de anul trecut, ca sa iti faci o idee despre locatie, altitudine, vreme in perioada aceea a anului: http://s251.photobucket.com/albums/gg319/m...?albumview=grid Din drumul Otelu Rosu - Hateg, se face la dreapta spre Clopotiva si apoi se merge spre barajul de la Raul Mare din Retezat. Mai sus de baraj, daca tii drumul forestier ajungi in Poiana Pelegii, punct de acces in P.N. Retezat. E o zona f. pitoreasca. Cei care veti veni anul acesta, musai la plecare sa va opriti in Clopotiva si sa va faceti de cap cu clatitele locului. E un restaurant in sat. Il stie toata lumea, chiar daca e un pic ascunsa locatia. Clatitele astea sunt renumite in zona Banatului. Editat Ianuarie 8, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 ....ai auzit Raven ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cappuccino Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Eu vin fara motor ... dar in schimb vin cu patinele ..... Se ofera cineva sa ma traga pan' la destinatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sora13 Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 saluti, veniti in numar cat mai mare sa iasa distractia, referitor la cort, va puteti aduce si cortul pentru ca si anul trecut sa stat si cu cortul si nu a fost nici o problema, doar ca principala conditie este sa nu aveti sac de dormit si cort de "metro" si ceva mai multe haine groase. Nu va relatez din povestirile altora ci din experienta proprie, anul trecut fiind unul dintre cortisti, plus ca pentru incalzire exista suficient "combustibil" de prune si struguri asa ca nu exista nici o problema. Sa ne vedem cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypone Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 grozav!rezervari?!sa nu-mi faceti ca anul trecut cand mi-am facut rezervare si cand am ajuns ramasesem pe afara!!!sau sa-mi iau si cortul preventiv?!!!!..aduc si eu vin de fiert!!!!....abia astept sa ma impiedic de plosca lui berchez!!! poti sa-ti iei si cortul, dar doar daca ai sac de dormit de iarna deoarece '' iarna , nu-i ca vara '' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 (editat) Pentru rezervari sunati la Radu - 0723561389 ATENTIE! Persoanele care fac rezervari trebuie sa confirme rezervarea cu 3 zile inainte altfel se anuleaza. Asta pentru a evita situatiile neplacute de a tine locuri pentru persoane care nu mai vin in timp ce alti doritori nu au loc de cazare. Locuri, sunt in jur de 140 din care: - 100 in paturi: 20RON/loc/noapte - 40 in incaperi incalzite(holuri) fara pat: 10RON/loc/noapte (va trebuie o saltea sau macar un izolir) Pentru cine doreste sa doarma la cort, se va amenaja un loc special, adica ferit de vant si ninsori. Patronul ne-a promis ca va monta si acolo o soba... Editat Ianuarie 9, 2009 de Blaster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 (editat) ...desi inca e devreme sa ma pronunt, as veni si eu!...anul trecut am ratat intrunirea deoarece am fost plecat din tara!..anul asta sper sa fiu acasa!...emil, un loc linga tine te rog!..asta daca ai de gind sa dormi la patutz!..daca nu, un loc pe soba!.. Editat Ianuarie 9, 2009 de GIV 32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 prezent ca in fiecare an, bineinteles la cort cu conbustibil de pruna langa calorifer, sper sa vina si profesorul cu chitara fermecata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ecstassy2 Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Clubul Road Patrol va ureaza "La multi ani!" si va invita la Bikes on Ice sa ciocnim o cana de vin impreuna. Locatia intrunirii: Cabanele Dorulet, Muntii Retezat. Data: 20 - 22 februarie 2009. Detalii in curand. emile si tu achim sante ti de nota cea mai mare cum pot sa nu vin dar promit sa nu mai pazesc complexul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 emile si tu achim sante ti de nota cea mai mare cum pot sa nu vin dar promit sa nu mai pazesc complexul Salutare de la Hunedoara , daca faci rezervarea din timp si organizarea e ok , speram ca nu vei mai pazi complexul, totusi sa iti iei sac de dormit si o patura , in caz de forta majora , te bagam la noi in camera Hai ca ne vedem la BIKES ON ICE 2009 !!! RESPECT______ACHIMOTO_______FREE BIKERS HUNEDOARA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 NU postati pentru rezervari, posturile nu le iau in seama... Sunati pentru rezervari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 si-nca doua motorete vb lui adi..poate nu e chiar viscol viscol ca noi vinim din bucuresti calare hai numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 ....ai auzit Raven ??? da...Sper din suflet sa pot ajunge. Vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Mai pot fi sunat pentru rezervari si pe: 0748946188, pentru cei care au Orange Oricum sa NU UITATI!!! - la cabana NU ESTE SEMNAL VODAFONE, DOAR ORANGE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ecstassy2 Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Salutare de la Hunedoara , daca faci rezervarea din timp si organizarea e ok , speram ca nu vei mai pazi complexul, totusi sa iti iei sac de dormit si o patura , in caz de forta majora , te bagam la noi in camera Hai ca ne vedem la BIKES ON ICE 2009 !!! voi nu santeti normali ....ne vedem la o cana cu vin promit o VADRA =10 litri nr 1 RESPECT______ACHIMOTO_______FREE BIKERS HUNEDOARA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 (editat) aloooo ........, organizatorilor ! sunteti convinsi ca va ramane pretul de cazare acelasi pana in februarie, voi vedeti cat s-a facut euroiul, chiar puteti sa jurati ca nu schimbati pretul ????? cine vine din Bucale calare, sa tinem legatura (exclus conserve) ! Bafta ...... Editat Ianuarie 13, 2009 de Vulturul argintiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 aloooo ........, organizatorilor !sunteti convinsi ca va ramane pretul de cazare acelasi pana in februarie, voi vedeti cat s-a facut euroiul, chiar puteti sa jurati ca nu schimbati pretul ????? cine vine din Bucale calare, sa tinem legatura (exclus conserve) ! Bafta ...... salutare la multi ani nu te speria preturile acolo raman ne mai gindim la mers ca daca e zapada pe jos e rau vedem cum e timpul Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 aloooo ........, organizatorilor !sunteti convinsi ca va ramane pretul de cazare acelasi pana in februarie, voi vedeti cat s-a facut euroiul, chiar puteti sa jurati ca nu schimbati pretul ????? cine vine din Bucale calare, sa tinem legatura (exclus conserve) ! Bafta ...... Stai linistit, ce am afirmat asa ramane. Nu ne temem nici de euro, nici de alte bazaconii, "numai de cer sa nu caza pe noi", vorba dacilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Chiar asa....preturile se mai fac si in RON nu doar in Euro incat sa depindem toti numai de euro. E ok ca ai intrebat...dar daca organizatorii au facut anuntul oficial..au dat detalii cu privire la locurile existente...crek e normal ca ei sa fi vorbit deja cu cabanierul si au stabilit deja detaliile organizarii.Nu?In plus de 3 ani de zile de cand e intrunirea...s-au tinut de cuvant tot timpul. So see u at Bikes On Ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Am primit meniul care va fi: - vineri seara cina: -tocanita din carne de porc cu cartofi natur si salata de varza -clatite pret -14 lei - sambata dimineata mic dejun : -sendvici cu sunca -sendvici cu salam pret -6 lei -sambata pranz : -ciorba taraneasca de porc -fasole la cazan cu ciolan si muraturi pret 14 lei -sambata seara cina : -sarmale -pret 6 lei -virsli si cremvursti cu mustar - pret 8 lei -dminica dimineata mic dejun : - sendvici cu snitel de porc - sendvici cu carnaciori pret 6 lei Ne-ar ajuta mult sa stim cam cater persoane doresc sa se inscrie pentru mancare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate