UnknownRider Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Ultimate Biker Challenge - documentar (foarte interesant) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rideordye Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) MARIANNE FAITHFULL - THE GIRL ON A MOTORCYCLE E un film vechi dar cum se spune " Oldies But Goldies" Mie cel putin mi-a placut, finalul cam naspa dar asa se termina filmele cu rebeli, nu-i asa? Editat Iunie 15, 2008 de rideordye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Am deschis acest topic in speranta de a mai gasi ceva filme sau documentare cu motociclete. Incep eu cu filmele si daca va trebuie la cineva ceva PM;) Ghost Rider 1,2,3,4,5,6 Ghost Rider-filmul Torque Biker Boyz Judgement Day 2 Street Bike-Warriors ghost rider 6??? zi-mi numele mai exact..eu am doar 1,2,3,4,si 5.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 1. HELLS ANGELS 69 ( NTSC ) 2. KINGS OF CUSTOM ( PAL ) 3. ROUGH BOYS ( PAL ) 4. MASK ( PAL ) 5. THE HARD RIDE ( NTSC ) 6. HELLS BELLES ( NTSC ) 7. HARLEY D AND THE MARLBORO MAN ( PAL ) 8. RUNNING COOL ( NTSC ) 9. HELLS ANGELS ON WHEELS ( PAL ) & DVD 10. EASY RIDER ( PAL ) 11. I BOUGHT A VAMPIRE MOTORCYCLE ( PAL ) 12. STONE COLD ( NTSC ) 13. BRONX WARRIORS ( PAL ) 14. BLACK BIKERS FROM HELL ( NTSC ) 15. MAD MAX ( PAL ) 16. CHOPPER CHIX IN ZOMBIE TOWN ( PAL ) 17. THE WILD ONE ( PAL ) 18. QUADROPHENIA ( PAL )& DVD Reg 2 19. THE WILD ANGELS ( NTSC ) 20. REBEL ROUSERS ( NTSC ) 21. ANGEL UNCHAINED ( NTSC ) 22. THE LOSERS ( NTSC ) 23. MASTERS OF MENACE ( NTSC ) 24. TERMINATOR ( PAL ) & DVD Reg 2 25. RACE WITH THE DEVIL ( NTSC ) 26. STEAL WHEELS ( NTSC ) 27. LEATHER & IRON ( Digital ) 28. ASPHALT COWBOYS 1. SHE DEVILS ON WHEELS 2. PSYCHOMANIA ( NTSC ) 2/A. PSYCHOMANIA ( DVD Region 1 ) 3. AND THEN YOU DIE ( NTSC ) 4. DARK RIDER ( NTSC ) 5. CHROME AND HOT LEATHER ( NTSC ) 6. THE LOVELESS 7. ANGELS DIE HARD ( NTSC ) 8. OUTLAW BIKERS 9. BEYOND THE LAW ( NTSC )HAVE 10. BLACK RAIN ( NTSC ) 11. CC AND COMPANY ( NTSC )HAVE 12. ELECTRA GLIDE IN BLUE ( NTSC )HAVE 13. HARLEY ( NTSC ) 14. HELLRIDERS ( NTSC ) 15. MOTOR PSYCHO ( NTSC ) 16. RUN ANGEL RUN ( NTSC ) 17. STREET HAWK ( NTSC ) 18. WEREWLOVES ON WHEELS ( NTSC ) 19. WILD RIDERS ( NTSC ) 20. THE GLORY STOMPERS ( NTSC ) 21. ME AND WILL ( NTSC ) 22. HELLS ANGELS FOREVER ( NTSC ) 23. THE CYCLE SAVAGES ( NTSC ) 24. ROADSIDE PROPHETS ( NTSC ) HAVE 25. THE MINI SKIRT MOB 26. THE ANGRY BREED ( NTSC ) 27. SAVAGES FROM HELL ( NTSC ) 28. AMERICAN RIDER ( NTSC ) 29. UNDER HOT LEATHER ( NTSC ) 30. BLACK AND CHROME 31. BORN TO RIDE ( NTSC ) 32. THE STRANGER 33. CRAZY BABY ( NTSC ) 34. THEN CAME BRONSON 35. SATANS SADISTS ( NTSC ) 36. RENEGADE ( NTSC ) 37. CYCLE CINEMA 38. RENEGADE MURDERERS ROW 39. VIVA KNIEVEL ( NTSC ) 40. MOTORCYCLE SQUAD ( NTSC ) 41. KNIGHTRIDERS ( NTSC ) 42. BORN LOSERS ( NTSC ) 43. THE LONG RIDE 44. MOTORCYCLE GANG 45. THE SAVAGE SEVEN ( NTSC ) 46. THE WILD REBELS ( NTSC ) 47. SMOKE AND FLESH ( NTSC ) 48. TEENAGE GANG DEBS ( NTSC ) 49. THE HELLCATS ( NTSC ) 50. THE SIDEHACKERS ( NTSC ) 51. NAKED ANGELS 52. SINNERS BLOOD 53. SISTERS IN LEATHER ( NTSC ) 54. SWASTIKA SAVAGES 55. BURY ME AN ANGEL ( NTSC ) 56. THE PEACE KILLERS ( NTSC ) 57. ANGELS WILD WOMEN ( NTSC ) 58. HOCHELAGA 59. THE JESUS TRIP ( NTSC ) 60. SAVAGE DAWN ( NTSC ) 61. BLACK ANGELS ( NTSC ) 62. BORN TO RIDE ( NTSC ) 63. THE STRANGER ( NTSC ) 64. GIRL ON A MOTORCYCLE ( NTSC ) 65. GIRL ON MOTORCYCLE ( DVD Reg 1 ) 66. GIRLS ON THE ROAD ( NTSC ) 67. THE LEATHER BOYS ( NTSC )HAVE 68. CHROME SOLDIERS ( NTSC ) 69. WILD RIDE OF OUTLAW BIKERS ( NTSC ) 70. OUTLAW RIDERS ( NTSC ) 71. ON ANY SUNDAY ( NTSC ) 72. EVERY WHICH WAY BUT LOOSE ( PAL ) 73. ANY WHICH WAY YOU CAN ( PAL ) 74. REBEL RUN ( NTSC ) 75. BIKER DREAMS ( NTSC ) 76. THE LORDS OF THE FLATBUSH ( NTSC ) 77. THE MOUSE & THE MOTORCYCLE ( NTSC ) 78. EXTREME MACHINES ( NTSC ) 79. THERE GOES A MOTORCYCLE ( NTSC ) 80. INDIAN MOTORCYCLE MEMORIES ( NTSC ) 81. NORTH CEMETRY MASSACRE 82. SHE LIVES TO RIDE ( NTSC ) 83. THE FINAL ALLIANCE ( NTSC ) 84. CYCLE SAVAGES ( NTSC ) 85. DANGER ZONE 3 STEEL HORSE WAR ( NTSC ) 86. DEATH RIDERS ( NTSC) Vreo patru le-am gasit... de restu nu mai stiu ce sa zic. Le-am luat de pe un site, demult, nu mai stiu link-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Care din filmele astea sunt cu vitezane , exceptand torque si biker boyz ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rideordye Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 ghost rider 6??? zi-mi numele mai exact..eu am doar 1,2,3,4,si 5.. Title Year Trailers Ghost Rider: The Final Ride 2002 Ghost Rider Goes Wild 2003 Ghost Rider Goes Crazy in Europe Ghost Rider Goes Undercover 2005 Ghost Rider: Back to Basics 2008 Wikipedia Maaaan!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 (editat) Eu o sa dau seed la urmatoarele (dupa ce termin si eu de downloadat): StreetRacers - Judgement Day 2 [DVDRIP][English] Judgment.Day.4.2006.DVDrip.XviD-iND Long Way Down feat. Ewan Mcgregor (toate episoadele) One Man's Dream - The Britten Bike Story Wheelies For Dummies DVDRip Ride Like a Pro V Tutoriale, documentare sau ce mai gasiti pe torrenti postati aici. Si nu uitati sa il mai lasati dupa ce ati downloadat ca sa aiba si restu de unde downloada Editat Ianuarie 17, 2009 de Infinity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Petrol Heads (BBC) - a fost la un moment dat pe discovery travel & living : http://www.mininova.org/tor/917579 Cea mai tare emisiune moto pe care am urmarit-o eu vreodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thinshade Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 (editat) Rulz, le-amluat si eu Editat Ianuarie 17, 2009 de thinshade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 (editat) uploadez cu 2MB pe secunda in momentul asta asa ca daca sunteti pe rds bagati mare, si nu uitati sa si seed-uiti dupa ce downloadati. eu o sa il las cateva saptamani @mdvd imi amintesc de emisiunea aia, o sa o scot si eu, 10x Editat Ianuarie 17, 2009 de Infinity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Foarte bun topic...poate ii face cineva un "pin" sa nu cada, ca e ok CU ocazia asta, poate stie careva documentarul difuzat de Discovery referitor la constructia BMW-urilor in al doilea razboi mondial...filmari din fabrica, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
why Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Dirt Wise with Shane Watts Film cu tehnici folositoare in enduro + tehnici avansate de MX. Era un thread cu linkuri de download de la filmul asta in coltul enduristilor dar nu il mai gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 (editat) 199 Lives documentar despre Travis Pastrana (m-a impresionat chiar daca nu am treaba cu motorcross-ul, freestyle-ul etc.) Editat Ianuarie 17, 2009 de Infinity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Niste descrieri la primele link-uri (si la cele ce vor urma) ar fi super, avand in vedere ca pe mine, unul, nu m-ar incanta sa iau un film cu sportivane, stunt-uri pe busa sau alte kezdii de genu'.. Insa m-ar interesa niste filme-tutorial care m-ar ajuta sa-mi imbunatatesc "tehnica", eventual niste filme despre mecanica generala a motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 (editat) @Mr_ORL am incercat sa il gasesc da nu am reusit, poate ne dai mai multe detalii. @Just_John la cele puse de mine exista o descriere in engleza pe pagina fiecaruia. tocmai m-am uitat la One Man's Dream - The Britten Bike Story, este vorba despre povestea lui John Britten care a construit intr-un garaj alaturi de cativa prieteni si voluntari o motocicleta de la 0, inclusiv motor. motocicleta care apoi a reusit sa puna in genunchi marii producatori (ducati era lider pe atunci) . Documentarul e facut atunci, din pacate John a murit de cancer la putin dupa ce s-a facut acest documentar. Trebuie neaparat vazut si de cei ce au auzit de John Britten si de cei ce abia acum aud pentru prima oara. Cu adevarat impresionant si aproape incredibil ce a reusit omul asta sa realizeze. Editat Ianuarie 17, 2009 de Infinity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 @Mr_ORL am incercat sa il gasesc da nu am reusit, poate ne dai mai multe detalii. @Just_John la cele puse de mine exista o descriere in engleza pe pagina fiecaruia. tocmai m-am uitat la One Man's Dream - The Britten Bike Story, este vorba despre povestea lui John Britten care a construit intr-un garaj alaturi de cativa prieteni si voluntari o motocicleta de la 0, inclusiv motor. motocicleta care apoi a reusit sa puna in genunchi marii producatori (ducati era lider pe atunci) . Documentarul e facut atunci, din pacate John a murit de cancer la putin dupa ce s-a facut acest documentar. Trebuie neaparat vazut si de cei ce au auzit de John Britten si de cei ce abia acum aud pentru prima oara. Cu adevarat impresionant si aproape incredibil ce a reusit omul asta sa realizeze. Am vazut, insa stiu ca foarte multe torrente nu au descriere prea detaliata, si nu cred ca pune cineva link-uri catre filme/documentare pe care nu le-a vazut, doar pentru ca sunt cu motoare.. Am vazut acu ceva vreme The Britten Story, pot spune ca m-a impresionat.. omu' ala putea ajunge foarte departe daca ar mai fi avut timp.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 super bun topic! felicitarile mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 (editat) After years of domination in the sport of motocross Jeremy McGrath has decided to share the secrets he developed over his career. This video series will cover every aspect of riding and racing. Volume #1 will cover the basics of learning to ride including: What to do Before You Ride, Setting up your Bike, Shifting, Clutching, Ride Position, Weight Distribution, Cornering, Jumping, and the common mistakes of what not to do. This video is for all levels of rider. These tips and techniques have never been told before and can help everybody! Jeremy McGrath - Techniques of a Champion Editat Ianuarie 18, 2009 de Infinity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Foarte bun topic...poate ii face cineva un "pin" sa nu cada, ca e ok CU ocazia asta, poate stie careva documentarul difuzat de Discovery referitor la constructia BMW-urilor in al doilea razboi mondial...filmari din fabrica, etc... am vazut si eu documentarul. erau si interviuri cu cativa motociclisti care mai traiau. tin minte ca spuneau ca pretul unui bmw era mai mare decat al kubelwagen-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 (editat) Judgment Day 3 stunts cu vitezane ca si 2 si 4 care le-am postat prima oara Editat Ianuarie 18, 2009 de Infinity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AB-33-MAD Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 foarte utila ideea. din pacate pt mine filme cu stunts mai am, de la o vreme ai impresia ca vezi aceleash chestii... ma bucur nespus cand vad marea diferentza intre cultura batranului continent shi cea de peste balta shi ma bucur mai tare cand vad ca ramane acolo. sincer ma uit cu dispetz la raidarii aia cu nadragi gansta' shi cu geci cu 5 numere mai mari (asta in cazurile fericite). cel mai util e Ride like pro, din pacate pt mine nu e util, baietzii aia se dau cu nishte vapoare pe doua rotzi. f bun pt cruiseri. m-ar interesa un film de genu asta (tips&triks) dar pt supersport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 (editat) From the producer of Judgment Day 1+2 "Stunts Gone Wild" features a collection of insane streetbike crashes, smashes and road rashes guaranteed to make you cringe, and if that's not enough there are plenty of hot chicks to spice up the crazy roadbike action! Stunts Gone Wild Crashes Smashes and Road Rashes Movie accidente din stunts in mare parte, cateva tzatze si la sfarsit ceva material bonus numa din motocross, freestyle (tot crash-uri) pt cine are stomac de crash-uri ii destul de bun filmul (adica nu sunt chestii luate din alte parti) Editat Ianuarie 18, 2009 de Infinity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Niste descrieri la primele link-uri (si la cele ce vor urma) ar fi super, avand in vedere ca pe mine, unul, nu m-ar incanta sa iau un film cu sportivane, stunt-uri pe busa sau alte kezdii de genu'.. Insa m-ar interesa niste filme-tutorial care m-ar ajuta sa-mi imbunatatesc "tehnica", eventual niste filme despre mecanica generala a motorului. jj-ule iti aduc eu 3 dvd-uri cu tehnica de f650 , sau daca ai banda poti sa le iei de aici foarte instructive, majoritatea operatiunilor fiind facute pe f650 classic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 After years of domination in the sport of motocross Jeremy McGrath has decided to share the secrets he developed over his career. This video series will cover every aspect of riding and racing. Volume #1 will cover the basics of learning to ride including: What to do Before You Ride, Setting up your Bike, Shifting, Clutching, Ride Position, Weight Distribution, Cornering, Jumping, and the common mistakes of what not to do. This video is for all levels of rider. These tips and techniques have never been told before and can help everybody! Jeremy McGrath - Techniques of a Champion sau il vezi online aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 (editat) jj-ule iti aduc eu 3 dvd-uri cu tehnica de f650 , sau daca ai banda poti sa le iei de aicifoarte instructive, majoritatea operatiunilor fiind facute pe f650 classic. Danke, Tehashceule, da' le am deja.. EDIT: Daca le vrea cineva care nu are posibilitatea sa le ia de pe net, nu cer decat blank-uri la schimb - sunt 3 dvd-uri, destul de misto facute. Editat Ianuarie 18, 2009 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate