ridersowg Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 cei care ati schimbat rulmentii..cum i-ati scos?ati gasit presa sau ati preferat varianta "a la romania",adica la ciocan..? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2009 cei care ati schimbat rulmentii..cum i-ati scos?ati gasit presa sau ati preferat varianta "a la romania",adica la ciocan..? ms si eu sunt interesat de cum i-ati scos ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) Pt cine-i pasionat cu mecanica luti-va un set: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Motorcycle-...omotiveQ5fTools http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MOTORCYCLE-...sQ5fAccessories http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MOTORCYCLE-...bayphotohosting Mai simplu nu se poate. Atentie, gasiti aici multe scule pt depanat. Editat Ianuarie 23, 2009 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) PS.Rulmentii ca orice piesa fabricata sunt de mai multe feluri.Ex:6204 dupa fabricare sunt testati iar conform parametrilor in care se incadreaza (oscilatii)sunt inseriati ex.EL etc iar in functie de rotatiile si modul de ungere la care sunt folositi se aleg in final. 2.dute mai bine la un mecanic care are cu ce si stie cum ca vad ca te pricepi la fel de bine ca multi alti de pe aici (la dat sfaturi).RIDE SAFE Editat Ianuarie 23, 2009 de Indian73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) O metoda din epoca de piatra: Incalzesti butucul rotii cu un pistol de aer cald (cu grija sa nu inceapa sa cada vopseaua ). Iti va permite sa scoti rulmentul mai usor. Inainte sa montezi rulmentul nou raceste-l bine in frigider, va intra mai usor. Cand montezi rulmentii noi sa nu ii ciocanesti pe rola interioara, ci numai pe exterior si pe toata suprafata. Editat Ianuarie 23, 2009 de invictus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 dar presele pt rulmentii auto nu se potrivesc si la moto?chiar toata lumea ii scoate la ciocan?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 (editat) De scos poti sa-i scoti si cu ranga, din moment ce-i arunci anyway... De pus trebuie pusi cu grija, dar si atunci, daca bati numai in rola exterioara, unde o fi problema??? Editat Ianuarie 24, 2009 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bllueus Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 cu presa scoti rulmentul perfect drept neuzand gaura jentii, care are cota de strangere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Eu unul am luat de la Badi si au fost ok.Vezi ca la aceleasi cote gasesti pentru turatii diferite.Eu am avut de ales intre 10000 sau 15000 ture.Diferenta de pret cativa lei.Nu te lasa prostit de vrajeala cu rulmenti speciali pentru moto.Daca vrei da-mi cotele si verific ce au si la ce pret cei de la Badi(stau la 10 min de ei).Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Februarie 9, 2009 Autor Share Postat Februarie 9, 2009 (editat) mi-am dat jos rulmentii de la roata spate...unul era bun...unul era blocat(ruginit si avea joc destul de mare).am avut noroc ca nu s-a intamplat nimic...am si fost sa vad preturi la comercianti 70 de lei +TVA si 90 de lei +TVA ma mai interesez prin cluj (eu sunt din salaj) sa vad de preturi. am postat si o poza cu rulmentul in cauza Editat Februarie 9, 2009 de terhe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 DA, ca mi-am adus aminte, ia priviti va rog la un printscreen dintr-un manual de reparatii Haynes. Priviti si bagati la cap dragi mecanici tastatoristi care n-ati pus mana pe ciocan si patent in viata voastra, dar care aveti tupeu sa contraziceti oameni cu experienta. (ca mine, logic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Hai cometatorii, scotzatori_de_rulmenti_cu_presa_din_roata unde sunteti, de ce nu mai comentati? Astept meseriasii la dezbateri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Hai cometatorii, scotzatori_de_rulmenti_cu_presa_din_roata unde sunteti, de ce nu mai comentati? Astept meseriasii la dezbateri. astazi am schimbat si eu rulmentii de la roata de fata. au iesit usor, cu ciocanul si un bolt/ax de roata de bicicleta mai precis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Februarie 14, 2009 Autor Share Postat Februarie 14, 2009 astazi am schimbat si eu rulmentii de la roata de fata. au iesit usor, cu ciocanul si un bolt/ax de roata de bicicleta mai precis de unde ti-ai luat rulmenti si cu cat? Hai cometatorii, scotzatori_de_rulmenti_cu_presa_din_roata unde sunteti, de ce nu mai comentati? Astept meseriasii la dezbateri. cu ciocanu i-am scos.nu vad unde incapea presa acolo da no Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 de unde ti-ai luat rulmenti si cu cat? cu ciocanu i-am scos.nu vad unde incapea presa acolo da no rulmentii i-am luat de la un magazin local, nu ii stiu numele. am luat 2 rulmenti pentru roata de fata, Koyo, 11lei bucata. urmeaza sa mai iau inca 2 pentru roata de spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Hai cometatorii, scotzatori_de_rulmenti_cu_presa_din_roata unde sunteti, de ce nu mai comentati? Astept meseriasii la dezbateri. vad ca ai manualul ca si pdf, scanat. nu ne zici si noua de unde il putem downloada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 vad ca ai manualul ca si pdf, scanat. nu ne zici si noua de unde il putem downloada? Mi l-a dat cineva, nu e descarcat. E manualul de TA 600, 650 - XRV 750 Africa Twin, la ce-ti foloseste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Mi l-a dat cineva, nu e descarcat.E manualul de TA 600, 650 - XRV 750 Africa Twin, la ce-ti foloseste? oricand poti invata lucruri noi, asa ca de ce nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 (editat) oricand poti invata lucruri noi, asa ca de ce nu? Intra pe mess si ti-l trimit fara probleme. Are 53MB. Id-ul meu e la profil, e acelasi peste tot ca si aici. Editat Februarie 16, 2009 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Februarie 16, 2009 Autor Share Postat Februarie 16, 2009 si acum intrebare... unde ati gasit voi rulmenti cu 11,12,13 lei bucata?eu peste tot pe unde am intrebat si am fost am gasit numai de la 70 de lei in sus.si la distribuitor skf au zis ca skf-u nu fac de astia cum imi trebuie mie. 60/32RKB este codul care ma poate ajuta va rog mult... si inca o intrebare: are ceva daca schimb numai rulmentul stricat ?ca celalalt este bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 si acum intrebare... unde ati gasit voi rulmenti cu 11,12,13 lei bucata?eu peste tot pe unde am intrebat si am fost am gasit numai de la 70 de lei in sus.si la distribuitor skf au zis ca skf-u nu fac de astia cum imi trebuie mie. 60/32RKB este codul care ma poate ajuta va rog mult...si inca o intrebare: are ceva daca schimb numai rulmentul stricat ?ca celalalt este bun Nu stiu. E bine sa-i schimbi pereche. Arata ala bine dar tot e uzat, nu e ca cel nou, deci o sa-l uzezi mai repede si pe cel nou. Schimba-i pe amandoi daca tot esti cu roata in brate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Februarie 16, 2009 Autor Share Postat Februarie 16, 2009 Nu stiu. E bine sa-i schimbi pereche. Arata ala bine dar tot e uzat, nu e ca cel nou, deci o sa-l uzezi mai repede si pe cel nou. Schimba-i pe amandoi daca tot esti cu roata in brate. o sa fac un efort... oricum mai este pana cand incepe sezonu...am vreme sa amortizez cheltuiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 o sa fac un efort... oricum mai este pana cand incepe sezonu...am vreme sa amortizez cheltuiala nici la magazinul ala de la mine n-ai gasit la scoruri mai mici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Februarie 16, 2009 Autor Share Postat Februarie 16, 2009 nici la magazinul ala de la mine n-ai gasit la scoruri mai mici ? la aia cand le-am zis codu o zis sa ma duc la magazin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate