andrei belcic Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 (editat) nu faceti, rogu-va, careva, un review la tenereu de 660 in topicu recenziilor? Vezi ca sunt facute vreo trei pe la inceputul topicului. Editat Februarie 23, 2009 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 (editat) Si eu am crezut ca sunt singurul neinteles! Dar, da, am sa merg doar de curiozitate sa vedem ce ai in cap! Sunt primul pe aceasta lista! Face-ti lista!!!! Editat Februarie 23, 2009 de taxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan GS Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 (editat) Si eu am crezut ca sunt singurul neinteles! Dar, da, am sa merg doar de curiozitate sa vedem ce ai in cap! Sunt primul pe aceasta lista! Face-ti lista!!!! fac eu lista: masline prajite, bere nefiltrata, bere nefiltrata, bere nefiltrata, bere nefiltr... bere nef... bere n... bereee... bbbbbai... Editat Februarie 23, 2009 de Stefan GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 tu ai putea sa incerci sa tai furtunu' de haspirator Pai sa aduci haspiratorul data viitoare cand mai vii in Bucuresti! UPS!!!! UPS!!!! UPS!!!! AM UITAT CA TU NU POTI SA MERGI MAI MULT DE 30 KM IN JURUL LA PLOIESTI!!!!!! CE SA-I FACI, AUTONOMIE MICA!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Hei, unde sunteti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 cucuruuz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Oameni buni dc mai vin 3-4 vstromisti miercuri la arc bat si eu drumul din Ploiesti Daca vrenea tine cu noi vin si eu. Dar astazi se anunta destul de frig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Pe mine daca nu ploua ma gasiti acolo in jur de ora 17.30. Pana la urma stie cineva sigur daca ajunge ,sau o sa fiu singurul vstromer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Pe mine daca nu ploua ma gasiti acolo in jur de ora 17.30.Pana la urma stie cineva sigur daca ajunge ,sau o sa fiu singurul vstromer? Pai stai sa vedem prognoza pt maine, deocamdata e in scadere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 dragilor, ma duc la AB mai tarziu, vrea cineva ceva d-acolo ? lasand gluma la o parte, daca vrei sa intreb de ceva pise, tarife, chestii d'astea, da-ti un semn bafta ! Vezi ca te vede Angi cum scrii ..si te cearta ! Alta data sa scrii corect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 hopa a invatat si iulica sa scrie corect. a bagat frica in voi nenea acela cu mintea bucalata domnilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Vezi ca te vede Angi cum scrii ..si te cearta !Alta data sa scrii corect ! cu miciii excepti, credca a-i citit cuun posturi ma-i sus ! cit d-espre duomnul Angii cred ca-ma iarta ! beafta ! ps: a selua drep-t panflett Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 mari panarame de oameni ! rad singur la munca..se uita astia la mine ca la dracu ! cine facea curat p-acilea ? nenea Popescu ? du-ne-n aratura te rugam frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 teone, ce-ti face albinuta ? ps: cat despre curatenie, ie criza duomne, ie criza mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 de plouat nu mai ploua dar o sa fie maxima 4 si noaptea se duce spre -6... deci la ora intalnirii o sa fie cam spre 0 grade... deci cine pleaca din bucuresti maine seara spre casa... 'xtra haine si o vodka harta de azi si mai sus vorbeam de vremea de maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Daca sint in jur de 0 grade eu nu vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Ok, pai atunci care nu sunt frigurosi si vor ,sa vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Hai ca n-o fi dracul chiar atat de negru, mai ales daca ne strangem la 17,30. Eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 mmmmmmm eu care vin din Ploiesti nu mai "carai" nimic ... ne vdm acolo dc nu ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 (editat) cat va invidiez PS: si aici mai si ploua toata saptamana!! Editat Februarie 24, 2009 de strom75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 mmmmmmm eu care vin din Ploiesti nu mai "carai" nimic ... O sa cârâi destul după o oră de mers la 0 grade... Incerc sa vin si eu totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 O sa cârâi destul după o oră de mers la 0 grade... Incerc sa vin si eu totusi. Un V-STROMMER adevarat nu caraie la nimic strange din dinti si merge inaite!!!!! ca acasa il asteapta vinul fiert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Un V-STROMMER adevarat nu caraie la nimic strange din dinti si merge inaite!!!!!Da, cu geaca, pantaloni si ghete incalzite electric! Daca te tine alternatorul, bine-nteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Pai cum sa spun am facut un drum din Ploiesti pana la B&S pe centura la -5 grade si pe vremea aia nu aveam nici manere incalzite nici protectii de vant la manere asa ca nu ma sperie putin frig . Eu o sa fac tot posibilul sa vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Fac tot posibilul sa ajung si eu pe la 17:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate