Jackson Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Vreun releu, un cdi, o baterie mai in fata, nu gasesc nimic pe net exact. Ceva frumos: http://3.bp.blogspot.com/-SUDOkLv-o0E/Ud9wLaiS6wI/AAAAAAAAbfs/5NMMyJyuMK8/s1600/honda-cb500t-caferacer-5.jpg http://thebhmc.blogspot.ro/2012/03/cb-500-tail-mod.html http://bikevx.com/1979-honda-cb-four-500k-by-anvil-motociclette/ Astea sunt vise ) Nu ar merita nici una din ele calarita in fiecare zi prin Bucuresti. Ideea e ca mi-ar placea o motocicleta mai de toate zilele cu tenta de cafe racer si sa nu fie nevoie sa-i fac o reconditionare totala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_zx6r Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 dezmembrez cb500f din 2006. tel 0756154225 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Salutare! A transformat careva dintre voi CB500 in cafe racer? Am gasit imaginea asta si arata cam bine Din ce imi dau seama a taiat codita si a montat single seat + codita de cafe racer si desigur a schimbat ghidonul cu semighidoane. Am vazut una care era in lucru acum vreo 2 ani, nu mai stiu daca era a lui dublu Jack sau era in Timisoara la unul din CB-isti. Arata bine, desi nu era completa, cred ca erau poze chiar pe topicul asta dar mult mai in urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Dinu Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 (editat) Salutare tuturor, Din primavara sunt posesor de CB500 din 1999; am facut o revizie, am schimbat anvelopele, recent am schimbat ceva pe la frana spate care pierdea presiune in pedala si am sincronizat carburatoarele. Cam atat sezonul asta. As fi vrut ca pana in primavara sa caut sa ii aduc mici imbunatatiri; far model mai nou, stop si semnalizatoare noi, ceva cu led daca exista, chiar si ceasurile schimbate. Exista astfel de imbunatariri in magazin? Sa caut piese care sa se potriveasca de la alte modele? Care ar fi cele mai acceptabile variante? Poate ma ajuta cineva cu niste sfaturi... Multumesc. Atasez si niste poze. Editat Octombrie 5, 2014 de Robert Dinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Exista semnale pe led, dar nu prea are rost schimbarea - sunt doar scumpe si atat. Ceasuri schimbate? Daca era o motocicleta noua poate merita o investitie in customizare, dar are 15 ani, nu stiu cat are sens sa mai investesti. Din punctul meu de vedere e o motocicleta excelenta pentru folosit si atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahilepeleianul Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Exista semnale pe led, dar nu prea are rost schimbarea - sunt doar scumpe si atat. Ceasuri schimbate? Daca era o motocicleta noua poate merita o investitie in customizare, dar are 15 ani, nu stiu cat are sens sa mai investesti. Din punctul meu de vedere e o motocicleta excelenta pentru folosit si atat. De acord. Daca tot vrei sa faci o investitie, ia un crash cage pt motor si niste capete de ghidon. O sa fii mult mai castigat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viscol84 Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Daca vrea cineva, o vand pe a mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 mda. n-am gasit oglinzi sa-mi convina, numai sa aduc de afara la cateva mil bucata cu tot cu transport. vad 2 optiuni: 1. daca se poate modificat filetul de la oglinzi sa se potriveasca in gaura de pe ghidon (deci modificat pasul filetului; refiletat) - treaba de 10 min maxim daca are careva sculele, probabil 10-15 ron 2. adaptor de la 10 la 10 - pasi diferiti. asta ar fi varianta preferabila - pe langa ca nu ma risc sa stric oglinzile & apoi sa nu se potriveasca - se poate folosi si la urmatoarele seturi. daca stiti pe cineva care are ce-i trebuie sa faca operatiunea 1 sau unde gasesc de cumparare un adaptor (de preferat) - v-as fi recunoscator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 Eu am gasit de la Vicma. Sunt bunicele, n-au costat mult si nu au necesitat modificari. Parca le-am cumparat de la Bepa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 eu am luat de la vicma una cu surub de 10 dar nu s-a potrivit pasul; poate ai un model mai nou de motocicleta? sau o fi adaptat deja filetul un proprietar anterior? pe profil zice ca ai un KLE din 2008 - alte suruburi decat o Honda din 1995 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 Prietena mea are un CB500S din 2002. Pe asta s-au potrivit fara modificari de filet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 Dezmebrez CB 500 1997.toate piesele. PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Dinu Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 Ai si niste poze? Este inca intreaga? Sau te-ai apucat sa o desfaci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 Ai si niste poze? Este inca intreaga? Sau te-ai apucat sa o desfaci? revin maine dupa masa cu poze. Este intreaga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusCB500 Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 Salutare.intampin o problema in montarea cricului central.imi puteti da o idee cum sa fac sa prind acel arc care il tine sus??multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 Hi hi, distractia de pe lume Patent + multa forta + ceva nevi+ceva zgarieturi pe cric. Sau scula speciala, aveau la louis, dar nu cred ca mai ai rabdare sa astepti... Sau... faci un 'maner' din sarma cu niste textil pe ea, prinzi bucla arcului si tragi de ea pana ajungi unde ai nevoie. Asta e cea mai la indemana. Dpa ce ai bagat bucla pe ax, tai sarma cu un cleste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 revin maine dupa masa cu poze. Este intreaga Dezmebrez: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
honda cb 500 Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 Dezmebrez:salut ma intereseaza lampile de semnalizare. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 Dezmebrez:salut ma intereseaza lampile de semnalizare. multumesc. Ti-am trimis mesaj privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusCB500 Postat Noiembrie 5, 2014 Share Postat Noiembrie 5, 2014 Pentru cel cu adaptoarele de oglinda.am gasit ceva prin trusa de scule.poate iti sunt de ajutor.nu am cu ce sa le masor sa-ti spun exact ce marime au. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silearnautu Postat Noiembrie 16, 2014 Share Postat Noiembrie 16, 2014 salut...cat costa crash bar urile? multu » Post actualizat in 16 Nov 2014 10:28are cineva crash bar de vanzare pentru honda CBF500? multu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Noiembrie 16, 2014 Share Postat Noiembrie 16, 2014 250 lei crashbarurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EAGLEMAX Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Salutare Am un CBF500 din 2004 si vreau sa schimb anvelopele si nu am inteles un lucru , adica nu stiu daca anvelopele cu indice de viteza H-210km/h sunt mai moi decat cele cu W+240 . Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 salut...cat costa crash bar urile? multu » Post actualizat in 16 Nov 2014 10:28 are cineva crash bar de vanzare pentru honda CBF500? multu 250 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikehit47 Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Multe piese valabile de CB500 cu preturi atasate in semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate